شایعه کمپانی Lite-on در حال ساخت درایو Blu-ray برای Xbox 360 ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naughty Kitty

کاربر سایت
دوباره شایعه اومدن Xbox 360 با درایو داخلی Blu-ray داغ شده؛ این بار شرکت Lite-on که الان ساخت DVD-Rom کنسول مایکروسافت رو بعهده داره؛ گویا در حال ساخت درایو داخلی Blu-ray برای 360 هستش!

xbox_360-blu-ray-integrated.jpg

Lite-on فعلا از اظهار نظر در این باره خودداری کرده. گفته میشه که این درایوها از نیمه دوم سال 2008 به مایکروسافت تحویل داده میشه...

مایکروسافت چندی پیش هر گونه استفاده از Blu-ray رو در Xbox 360 به کلی رد کرده بود...

[لینک]

به نظر من مايكروسافت ميتونه اينكار رو بكنه.اصلا ميتونه بازي رو روي هر دونوع ديسك بزنه .يعني هر كي كه درايو بلوري داره ديسك بلوري بخره و هر كي نداره ديسك dvd 9 گيگ.كه البته اينجوري يه مشكل پيش مياد كه اونم اينه كه امكان داره تعدادي از ديسكهاي بلوري هر بازي رو دستش باد كنه وفروش نره.اگه راه حلي واسه اين مشكل بتونه پيدا كنه استفاده از درايو بلوري به عنوان درايو داخلي با توجه به كمبود حجم dvd نه گيگابايتي به نظر من اصلا بعيد نيست.

به نظر من مايكروسافت ميتونه اينكار رو بكنه.اصلا ميتونه بازي رو روي هر دونوع ديسك بزنه .يعني هر كي كه درايو بلوري داره ديسك بلوري بخره و هر كي نداره ديسك dvd 9 گيگ.كه البته اينجوري يه مشكل پيش مياد كه اونم اينه كه امكان داره تعدادي از ديسكهاي بلوري هر بازي رو دستش باد كنه وفروش نره.اگه راه حلي واسه اين مشكل بتونه پيدا كنه استفاده از درايو بلوري به عنوان درايو داخلي با توجه به كمبود حجم dvd نه گيگابايتي به نظر من اصلا بعيد نيست.

یک مطلبی رو چند دفعه باید بگن؟
مایکروسافت چه بخواد چه نخواد نمیتونه از بلوری برای بازیهاش این نسل استفاده کنه برای اینکه یک installed base بزرگ داره که همشون از DVD استفاده میکنن. استفاده مایکروسافت از بلوری برای بازیها میره برای کنسول نسل بعدیش. این دیگه خیلی باید واضح باشه مایکروسافت بازیهای X360 رو روی بلوری عرضه نمیکنه (و نمیتونه هم بکنه مگه اینکه بخواد همه مشتری هاشو از دست بده. حساب کتاب داره این کارا).
اگر هم یک X360 با درایو داخلی BD-ROM عرضه کنه فقط برای فیلم دیدنه نه چیز بیشتر!

دوستان به نظر شما کمپانیه مایکروسافت برای حل مشکل کمبود حجم چه خواهد کرد؟
البته توجه داشته باشید که اولا که HDDVD که منتفی شده ثانیا بعضی از بازیها رو نمیشه
رو 2 یا چند DVD زد و اینکه دوستمون هم میگه بازی رو BLURAY منتفی هستش؟
پس به نظر من یه راه میمونه اونهم عرضه کنسول نسل بعدش هست؟
لطف کنید شما هم نظراتتون رو بفرمائید.

دوستان به نظر شما کمپانیه مایکروسافت برای حل مشکل کمبود حجم چه خواهد کرد؟
البته توجه داشته باشید که اولا که HDDVD که منتفی شده ثانیا بعضی از بازیها رو نمیشه
رو 2 یا چند DVD زد و اینکه دوستمون هم میگه بازی رو BLURAY منتفی هستش؟
پس به نظر من یه راه میمونه اونهم عرضه کنسول نسل بعدش هست؟
لطف کنید شما هم نظراتتون رو بفرمائید.
براي چي ؟اخه الان مياد جنگ بين دو كنسول رو ول كنه بره كنسول نسل بعدشم بزنه
اونها چقدر حساب كردن و فهميدن dvd9مناسبه اين نسله
و به جز بازي هاي rpgهيچ بازي ديگري روي بيشتر از يك ديسك زده نميشه
و اين ديسك بيشتر بجز براي ما كه از بازي كپي استفاده ميكنيم و مثلا گرون تر ميشه
باز هم از بازي اورجينال قيمتش كمتره
و وقتي يك بازي مثل بايو شاك رو توي يك dvd9جا ميدهند بايد تا تهش
رو خوند ديگه و بازي به وسعتgta iv
ما كرو سافت اين رو ميدونست كه براي بازي هايي مثل forza2 فضا كم مياره
قسمت انلاين بزرگي رو براي رفع او مشكل كمبود فضاي ديسكش داشت
كه اون مشكل كمبود فضاي ديسك رو بكلي از جلوي ديد مردم غيب ميكرد

ماكرو سافت مياد با فكر و برنامه ريزي جلو ميره و كارهاش مثل من نوعي هردمبيلي نيست
كه اون وسط بياد همچين كاري بكنه

ولي به نظر من ماكرو بايد bd-romرو بصورت خارجي روي كنسولش براي مولتي مديا بزاره
كه ديگه اونايي كه 360 دارن و دوست دارن يك مولتي مديا پلير با فرمت blue rayداشته باشند
نرند يكps3بخرند و با خريد يك درايو هم پول تو جيب ماكرو كنند و
هم از فروش كنسول رقيبشون بخاطر بخش مولتي مديا جلو گيري كنند
تو اين نسل طبق گفته اشكان وجود b rبراي بازي الكي هست و بدرد نميخوره
انشاالله نسل بعد
(بهتون قول ميدم نسل بعدHD-DVDبرميگرده و رقيبش رو يك شكستي ميده كه بره ديگه نياد
شايد با حجم هاي ترا بايتي )((بلو راي هو روي 360 دووم نمياره)

انشاالله نسل بعد

ادم یک حرفایی میخونه نمیدونه باید بخنده یا گریه کنه! HD DVD مرد و رفت از صحنه بیرون و خود توشیبا که همه کارش بود هم ولش کرد حالا شما میگی میخواد نسل بعد برگرده؟
فرمت بلوری تا مدت های بسیار تنها فرمت اپتیکال توی مارکت هست به همراه دیویدی و هیچ فرمت دیگه ایی هم قرار نیست بیاد به این زودی!
PS: در ضمن اسمش HD DVD هست نه HD-DVD

براي چي ؟اخه الان مياد جنگ بين دو كنسول رو ول كنه بره كنسول نسل بعدشم بزنه
اونها چقدر حساب كردن و فهميدن dvd9مناسبه اين نسله
و به جز بازي هاي rpgهيچ بازي ديگري روي بيشتر از يك ديسك زده نميشه
و اين ديسك بيشتر بجز براي ما كه از بازي كپي استفاده ميكنيم و مثلا گرون تر ميشه
باز هم از بازي اورجينال قيمتش كمتره
و وقتي يك بازي مثل بايو شاك رو توي يك dvd9جا ميدهند بايد تا تهش
رو خوند ديگه و بازي به وسعتgta iv
ما كرو سافت اين رو ميدونست كه براي بازي هايي مثل forza2 فضا كم مياره
قسمت انلاين بزرگي رو براي رفع او مشكل كمبود فضاي ديسكش داشت
كه اون مشكل كمبود فضاي ديسك رو بكلي از جلوي ديد مردم غيب ميكرد

ماكرو سافت مياد با فكر و برنامه ريزي جلو ميره و كارهاش مثل من نوعي هردمبيلي نيست
كه اون وسط بياد همچين كاري بكنه

ولي به نظر من ماكرو بايد bd-romرو بصورت خارجي روي كنسولش براي مولتي مديا بزاره
كه ديگه اونايي كه 360 دارن و دوست دارن يك مولتي مديا پلير با فرمت blue rayداشته باشند
نرند يكps3بخرند و با خريد يك درايو هم پول تو جيب ماكرو كنند و
هم از فروش كنسول رقيبشون بخاطر بخش مولتي مديا جلو گيري كنند
انشاالله نسل بعد
ببخشید اشکان کی گفت وجود BD در این نسل برای بازی ها بدرد نمیخوره؟:confused:

از قبل از منتشر شدن کنسول های نسل جدید کارشناسان گفته بودند که حجم بازی های نسل جدید به 70گیگ خواهد رسید! که ما از الان یک چشمه هاییش رو هم داریم میبینیم! انوقت شما میگی BD بدرد بازی نمیخوره....

ز قبل از منتشر شدن کنسول های نسل جدید کارشناسان گفته بودند که حجم بازی های نسل جدید به 70گیگ خواهد رسید!
اون کارشناسها متوجه این موضوع شدن که چه بازیهایی روی Dvd9 عرضه شده؟ (الان 2 سال و خورده ای از این نسل گذشته هنوز مایکروسافت بازیهاش روی Dvd9 عرضه میشه!)
که سونی هم همون خود بازیها رو روی BD عرضه کرده با حجم فضایی؟!

بنظرت این وسط مشکل از کجا آب میخوره؟

من که هرچی فکر میکنم و مقایسه میکنم به نتیجه درستی نرسیدم واز کسی هم
مطلب کاملا منطقی نشنیدم چیزایی هم که خودم دیدم (از مقایسه بازی روی PS3
و 360) نمیشه %100 بهشون استناد کرد چون ممکنه اشتباه کنم
ولی در کل نمیدونم تا چه حد میشه فشرده سازی کرد اطلاعاتم در این حد نیست

ولی اگر بر فرض مایکرو اومد رو BD بازی داد بیرون تکلیف چی میشه؟
کپی خور تعطیل و قیمت مطابق PS3 و ....
دوستان اینکه گفتم یه فرضیه هست و هیچ سندیتی نداره فقط یه احتماله

من که هرچی فکر میکنم و مقایسه میکنم به نتیجه درستی نرسیدم واز کسی هم
مطلب کاملا منطقی نشنیدم چیزایی هم که خودم دیدم (از مقایسه بازی روی PS3
و 360) نمیشه %100 بهشون استناد کرد چون ممکنه اشتباه کنم
ولی در کل نمیدونم تا چه حد میشه فشرده سازی کرد اطلاعاتم در این حد نیست

ولی اگر بر فرض مایکرو اومد رو BD بازی داد بیرون تکلیف چی میشه؟
کپی خور تعطیل و قیمت مطابق PS3 و ....
دوستان اینکه گفتم یه فرضیه هست و هیچ سندیتی نداره فقط یه احتماله
اين فرضيه اصلا غير ممكنه! من يك ماه روش فكر كردم اون زمان كه HD DVD بود! مسئله اين كه وقتي بازي ها روي بلوري براي 360 بياد اولا هر كسي قدرت خريد يك بلوري رام رو براي 360 نداره دوما! كسي كه رفته 360 خريد براي اين خريده كه بازي كنه اونم با چي ؟ درايور داخلي اين كنسول نه اينكه يك درايور كنار كنسول بزاره! پس يا بيخيال كنسول ميشه يا ميفروشتش بره! هيچ شركتي هم حاضر نيست بخاطر اين كه چهار تا بازي مثل FF براي دستگاهش بياد يا نياد! حاضر بشه نصف مشتري هاش رو از دست بده. اگر ماكروسافت واقعا مي خواست از فرمتي جز DVD استفاده كنه الان 360 شما به صورت پيش فرض HD DVD رو مي خوند! بعدش هم فكر مي كني! مثلا چون MGS4 50 گيگ حجم ميگيره يعني! درسته؟ مسئله اين كه بعضي سازندگان دلشون نمياد بازي هاشون فشرده كنند مثل همين MGS كه يك 10 صفحه بحث شد! و ديديم كه كوجيما گفته انگاري مجبوريم كمي فشرده سازي كنيم! بحث PS3 و X360 وسط نميكشم ولي مطمئن باشيد DVD براي 360 توسط ماكروسافت بي دليل نيست! توي ماكروسافت يك سري آدم خنگ ننشستن! همشون بهترين هستند! و حداقل 100 تا مشاور اقتصادي اين شركت داره.
عرضه شدن بلوري براي بازي روي 360 رو هم از كلتون بيرون كنيد چه بخوايد چه نخوايد اين كار غير ممكنه چون ماكروسافت با اين كارش همه چيزشو از دست ميده!

ببخشید اشکان کی گفت وجود BD در این نسل برای بازی ها بدرد نمیخوره؟:confused:

از قبل از منتشر شدن کنسول های نسل جدید کارشناسان گفته بودند که حجم بازی های نسل جدید به 70گیگ خواهد رسید! که ما از الان یک چشمه هاییش رو هم داریم میبینیم! انوقت شما میگی BD بدرد بازی نمیخوره....

اشکان کیه؟
این پستی که نقل قول کردی مال من نیست....

ببخشید اشکان کی گفت وجود BD در این نسل برای بازی ها بدرد نمیخوره؟
اینجا منظور ایشون kei هست نه ki :biggrin1:

در مورد جمله من که Kenji توضیح داد!! من گفتم اشکان ک ی این حرف رو زد؟ یعنی اشکان نگفت! ان آقا بست به اشکان!!

بعد هی این دوستان که می گن مایکروسافت یه چیز میدونه که DVD9 گزاشته و ... باید بدونند که مایکروسافت فقط به خاطر کاهش قیمت کنسولش این کارو کرد و فکر نمی کرد که PS3 بیاد از Blu-Ray حمایت کنه.الان هم تنها دلیلی که باعث میشه از BD استفاده نکنه این هست که IB هاش نزدیک 17 ملیون هست و با انها نمیتونه کاری کنه.از طرفی افرادی رو هم که کنسولش رو خریدند رو نمیتونه مجبور کنه که برن 300 یا 400 دلار بدن یک BD Player بخرن.

الان در هر یک از دسک های 360 تا 7 گیگ میشه رایت کرد.زمانی که دیگه کلا حجم بازی ها بره بالا همه بازی های 360 باید بر رویه 3 4 تا DVD عرضه بشه.

این یک واقعیت هست که حجم بازی ها به بالاتر از 50 گیگ هم میرسه.نمونش همین LO که بر رویه 4 DVD عرضه شد.شماره بعدی بازی ....

عرضه بازی ها بر رویه دیسک های زیاد هم هزینه بر هست.

الان هم که BD در فرمت وار برنده شده میتونه به فروش PS3 خیلی کمک کنه و یک استراتژی خوب برای PS3 هست.چون هر کسی که بخواد یک BDP هم بخره میره یک PS3 میخره که هم یکی از بهترین پلیر های بازار هست و هم باهاش میتونه کلی کاره دیگه انجام بده!

از لحاظ حجم بازی ها هم به مشکل بر نمیخوره.خیلی از بازی ها هم فقط به خاطر حجم بالای ان در انحصارش میمونند مثل LA Noir .خیلی از بازی هایی که قابلیت عرضه شدن بر رویه چند دیسک رو ندارند مثل همه بازی های ورزشی بر رویه PS3 دارای مزامین بیشتری میشوند.مثل PES9 که گفته شده بدلیل حجم زیاد BD دارای مزامین انحصاری هستش.

پس انقدر نگید BD بدرد نمیخره و ... .

حرف منو قبول ندارید از اشکان بپرسید!!!

اشتباه نشه دوستان من از خدامه همه بازیها همینطوری رو DVD9 بیاد و ما هم بازی کنیم
حتی اختصاصی های سونی هم اگر رو 360 بیان بیشتر خوشبحالم میشه کلا من PS3 رو
به خاطر این دوست دارم که هم خر کاره هم بدون ترس از 3 چراق میشه نشست پای بازی
تا ته رفت البته اگر PS3 کپی بشه قضیه برعکسه و نه من خیلی ها میرن سراقش
بهتره بحث کنسولها نباشه ولی منم امید دارم مایکرو بتونه رو همین فرمت بمونه
البته خودش اوایل گفته بود که عمر 360 پنج سال هست و اگر فرض رو بر این پایه بگذاریم
و با توجه به اینکه سونی گفته بود عمر PS3 ده ساله با یه محاسبه میشه نتیجه گرفت که
نسل بعدیه XBOX مصادف میشه با ادامه PS3 و ....
پر چونگی کردم ببخشید;)

بعد هی این دوستان که می گن مایکروسافت یه چیز میدونه که DVD9 گزاشته و ... باید بدونند که مایکروسافت فقط به خاطر کاهش قیمت کنسولش این کارو کرد
شما واقعیاتو نمیبینی؟
نمیبینی Gta IV واسه 360 روی همون Dvd9 داره عرضه میشه بدون کوچکترین مشکل اونوقت Gta رو بیخیال شدی چسپیدی به La Noire!!? اینهمه بازی تو این چند سال روی Dvd9 عرضه شده بدون اینکه کوچکترین مشکلی از بابت فضا واسشون پیش بیاد ... (شاید اون بازی Exclusive Time سونی بوده و واسه اینکه خوشش بیاد یه همچین حرفهایی زده شده)
LN هم قاعدتا بیشتر از Gta و Mafia2 حجم اشغال نمیکنه...
الان در هر یک از دسک های 360 تا 7 گیگ میشه رایت کرد.زمانی که دیگه کلا حجم بازی ها بره بالا همه بازی های 360 باید بر رویه 3 4 تا DVD عرضه بشه
الان دو سال و خورده ای از این نسل میگذره و تا 2 سال دیگه نسل بعدی شروع میشه و مشکل شما هم حل میشه ...
حجم COD5-6 یا Bioshock2-3 یا خیلی ها دیگه،یهو از 7 گیگ نمیپره به 70 گیگ!
الان هم تنها دلیلی که باعث میشه از BD استفاده نکنه این هست که IB هاش نزدیک 17 ملیون هست و با انها نمیتونه کاری کنه.
مایکروسافت از 200 سال پیش هر جا میرفت داد و حوار میزد که از BD یا HD Dvd استفاده نمیکنه و شما حرف خود مایکروسافت رو داری هی تکرار میکنی ..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or