کمریلیو: کرایسیس2 باید و خواهد توانست امتیازات بالای 90 کسب کند!

The Hoss

کاربر سایت
20110117plus90_gt.jpg

جناب Nathan Camarillo از سران کرایتک این موضوع را قبول ندارد که امتیازات کسب شده توسط یک بازی فقط روی بازاریابی تاثیر گذار است و با قدرت تمام می گوید که کرایسیس 2 برای اینکه بتواند بازار را تکان دهد باید امتیازات بالای 90 درصد بیاورد.

این مدیر تولید به سرویس خبری CVG اعلام کرده که :" در این نسل بازی ها برای اینکه بتوانند بازار را تکانی اساسی دهند باید امتیازات +90 کسب کنند."

وی ادامه داد که :"اگر میخواهید شناخته شوید، بدون توجه به سبک، مانند هرچیزی باید کیفیت بالاترین محصول را تولید کنید، در اینصورت به هیچ چیز دیگری توجه نمیشود."

اعتماد به نفس جناب کمریلیو نسبت به گزارش دفعه ی قبلی که در ماه نوامبر داشت بسیار بیشتر به نظر می رسد.
آن زمان آقای David DeMartini مدیر اجرایی شرکت، ادعا داشت که Crysis 2 در هنگام عرضه می تواند امتیازات بالای 90 را کسب کند در همین راستا آقای کمریلیو اذعان داشت که:" نسخه ی نهایی بازی بهترین نسخه ایست که ما میتوانیم بسازیم و غیر منصفانه نیست که بگوییم با امتیازات 90+ ارزیابی خواهد شد."

Crysis 2 در اواخر مارچ برای PC، Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد.
همانطور که میدانید جناب جیمز کامرون با دیدن کرایسیس 2 به صورت 3D دامنش از دست رفته بود!

3D دیدن چه ربطی به فیلم بودن یا بازی بودن داره؟ که جیمز کامرون نتونه در زمینه 3D روی بازی نظر بده؟! حالا جیمز کامرون بازی را در حالت 3d دیده و تحت تاثیرش گذاشته همون شخصی که با Avatar دنیای 3D را تکون داده !

درست منظور من رو نگرفتی من نگفتم که 3D ش چیز بدی هستش من گفتم نمیتونه در مورد صنعت بازی نظر بده همون جوری که یه کارگردان بازی نمیتونه در مورد فیلم سازی نظر بده همون جوری که یه مربی فوتبال نمیتونه در مورد فوتسال نظر بده .

این که 3D یه تکنولوژی هستش حالا این 3D چه تعصیری در ساختار خود بازی داره ؟ آیا گیم پلی بازی رو بهتر میکنه ؟ یا این که داستان بازی رو بهتر میکنه ؟

دوم دلیل نمیشه که یه نفر چون بهترین کارگردان هستش در رشته فیلم سازی بهترین سریال ساز هم باشه چه برسه به بازی ساز میتونین به عنوانی که همین جمیز کامرون در سریال سازی داره برین و ببینین به خوبی فیلمش هستش .

درست منظور من رو نگرفتی من نگفتم که 3D ش چیز بدی هستش من گفتم نمیتونه در مورد صنعت بازی نظر بده همون جوری که یه کارگردان بازی نمیتونه در مورد فیلم سازی نظر بده همون جوری که یه مربی فوتبال نمیتونه در مورد فوتسال نظر بده .
این که 3D یه تکنولوژی هستش حالا این 3D چه تعصیری در ساختار خود بازی داره ؟ آیا گیم پلی بازی رو بهتر میکنه ؟ یا این که داستان بازی رو بهتر میکنه ؟
دوم دلیل نمیشه که یه نفر چون بهترین کارگردان هستش در رشته فیلم سازی بهترین سریال ساز هم باشه چه برسه به بازی ساز میتونین به عنوانی که همین جمیز کامرون در سریال سازی داره برین و ببینین به خوبی فیلمش هستش .

قضیه را پیچیده میکنی بیخودی . جیمز کامرون در مورد هیچی بازی نظر نداده ! و فقط در مورد بخش 3D نظر داده که تقریبا سر رشتش هست که ظاهرا تحت تاثیرش قرار داده و کرایتک هم از روی همین میگه وقتی ما میتونیم شخصی مثل جیمز کامرون تحت تاثیر قرار بدیم یعنی مطمئنیم که در این زمینه موفق هستیم !
حالا این قضیه 3D چه ربطی به بهترین کارگردن یا بهترین بازی ساز و سریال یا بهترین گیم پلی و داستان و ........داره که اینهمه قضیه را کش میدید ؟
اصلا جیمز کامرون چه ربطی یه این بحث داره ؟

چرا بیخود همه چیز رو میپیچونی؟ این اقا فیلمی ساخته به اسم AVATAR که به نوعی 3D رو دگرگون کرده. این قضیه 3d هم نه به سریال بودن ربط داره نه به فیلم بودن و نه به بازی بودن ! بلکه یه جلوه بصریه.حالا این اقا هم که تو این زمینه پیشرو هست اومده گفته که crysis2 تو این زمینه عالی عمل کرده همین. حالا شما که با بازی خصومت شخصی داری،لازم نیست زمین رو به اسمون بدوزی تا ثابت کنی حرفای این اقایون همش کشکه!

انقدر توقع رو از خودش بالا برده با صحبت های مسخره ای که کردن هر کاری بکنن پدر بازیشون در میاد از چنگ زدن به بازی های بزرگ تا تبلیغات مسخره مثل همین صحبت از جیمز کامرون .

من متوجه نمیشم ما میخوایم بازی رو بازی کنیم که داستان خوبی داشته باشه با گیم پلی خوب حالا 3Dبودن یکی از امکاناتش هستش نه اصل بازی که بیان بر مبنای صحبت این شخص برای بازی تبلیغ کنن بازم جیمز کامرون در سطحی نیست که در مورد بازی نظر بده به دلیل این که بازی سازی با فیلم سازی خیلی فرق داره دوم بازی ساز نیست و در کل شاید بازی باز هم نباشه .

میتونه از تکنولوژی 3D استفاده شده خوشش بیاد اما این که این تکنولوژی بازی رو بسازه یا یه مفهومی به بازی ببخشه خیر .

به نظر من با صحبت های خودشون گور امتیاز بازی خودشون رو کندن اما در کل بازی هر امتیازی بگیره مهم خود بازی هستش و کسی که دوست داره بازی رو میشینه بازی میکنه و حالش رو میبره حالا میخوان 1 بدن میخوان 10 بدن .

نه ديگه اينطوريها هم نيست كه شما عرض ميكني.حالا هر بازي يك سري چيزهايي قبل منتشر شدنش ميگه كه بعد ممكنه مثل يه چيزي:dتوش گير كنه.ولي چيزي كه مسلمه اينه كه خيلي خواستن نگاه هارو به طرف خودشون جلب كنند.اخه به نظر من اين بازي بيشتر يك عنوان گرافيكست.ولي فكر كنم تو اين نسخه روي گيم پلي خيلي دارن كار ميكنن و باز بيشتر روي بخش انلاين بازي.
ولي من يكي به خود شما حاضرم قول بدم كه اين بازي ميانگين نمراتش بالاي 9 خواهد شد;)
در ضمن تكنولوژي 3D به نظر من خيلي خوبه كه از چنين بازيهاي بزرگي شروع بشه تا بقيه هم تحت تاثير قرار بگيرند.بالخره از يك جايي بايد شروع كنند ديگه.حالا دفعه اول ممكنه خراب كنند ولي هيچ موردي نداره چون اين حركت ميتونه انقلاب بزرگي در صنعت بازيسازي باشه!

کاشکی کمریلیو شما رو میدید! اونوقت میومد اعلام میکرد امتیازات بازی بالای 10 خواهد شد!
راهي براي رسوندن حرف من به ايشون نيست:d

اگه با این همه تبلیغ امتیازش پایینتر بشه که افتضاحه البته به نظر خودم تا اینجا گرافیکش فوق العاده بود و با قابلیت 3d میتونه جالب ترم بشه اگه این در اینده با یکی از حسگرها(کینکت یا موو به خصوص کینکت)هماهنگ بشه قوق العاده است

ای بابا دوباره باید سیستم ها رو کوک کنیم تا بتونیم رو ته کیفیتش بازی کنیم امیدوارم مثل نسخه قبل سنگینی کاذب نداشته باشد :d

من از همين الان به ايشون تبريك ميگم چون ايشون دست توانايي در شناختن روحيان انواع منتقدين محترم دارن و ميدونن كه اين بازي با روحيا تمامي منقدين عزيز سازگار خواهد بود.

چرا هيچ ويدئو مشخصي از 3 تا پلتفرم نيومده تا بشه خوب مقايسه كرد.....من كه فكر ميكنم هر چي تا اينجا از بازي ديديم نسخه پي سي بوده ...قضيه مافيا 2 ...با كيفيت پي سي گولمون ميزنن نسخه كم كيفيت كنسولي رو ميدن به خوردمون...

چرا هيچ ويدئو مشخصي از 3 تا پلتفرم نيومده تا بشه خوب مقايسه كرد.....من كه فكر ميكنم هر چي تا اينجا از بازي ديديم نسخه پي سي بوده ...قضيه مافيا 2 ...با كيفيت پي سي گولمون ميزنن نسخه كم كيفيت كنسولي رو ميدن به خوردمون...

همین الانشم بهتر صابون به شکم مون نزنیم که گرافیک نسخه کنسولی خیلی بالا باشه یا برابر با پی سی باشه!
نسخه پی سی رو که با DX11وTESSELATIONدارن می سازن که خب همین نشان میده که نسخه پی سی و کنسولی از نظر گرافیک تفاوت دارن!
گرافیک نسخه کنسولی هم تا اونجایی که سخت افزار کنسول ها اجازه بده طراحی می کنن!

همین که بازی رو کنسول ها هم منتشر می کنن باید کلاهمون را بندازیم هوا! :d (نظر شخصی ) نریزین سرم خواهشا! ;):d

همین الانشم بهتر صابون به شکم مون نزنیم که گرافیک نسخه کنسولی خیلی بالا باشه یا برابر با پی سی باشه!
نسخه پی سی رو که با DX11وTESSELATIONدارن می سازن که خب همین نشان میده که نسخه پی سی و کنسولی از نظر گرافیک تفاوت دارن!
گرافیک نسخه کنسولی هم تا اونجایی که سخت افزار کنسول ها اجازه بده طراحی می کنن!

همین که بازی رو کنسول ها هم منتشر می کنن باید کلاهمون را بندازیم هوا! :d (نظر شخصی ) نریزین سرم خواهشا! ;):d

دقيقا منم موافقم.اصلا واقعا حيفه كه گرافيك وحشتناك اين بازي رو به خاطر نسخه كنسولي به فنا بدن.و اصلش هم همينه كه گرافيك نسخه كامپيوتر رو جداگونه برنامه نويسي بكنند.
حالا اين همه pc بازها رو زجر دادن و واسشون كم گذاشتن يك بار هم اين بلا بذاريد با يك عنوان بزرگ سر كنسول بازها بياد ديگه:dچيزي كه عوض داره گله نداره:d

حالا اين همه pc بازها رو زجر دادن و واسشون كم گذاشتن يك بار هم اين بلا بذاريد با يك عنوان بزرگ سر كنسول بازها بياد ديگه

اتفاقا بلای خاصی سر کنسول ها نیمده! (اگر هم قرار باشه بلایی بیاد سر ما پی سی باز هاست! :d )به اندازه سخت افزاری که دارن گرافیک بازی را می نویسند! وگرنه بخوان گرافیک بازی بیش تر توان سخت افزار طراحی کنن که افت فریم وجود خواهد داشت که برای گیمر ها زیاد خوشایند نیست!
برای نسخه پی سی هم کسی بخواد با فریم خوب بازی کنه باید دست تو جیب کنه گرافیک خیلی قوی بگیره تا خیالش از بابت فریم راحت باشه مانند نسخه های قبل!

اتفاقا بلای خاصی سر کنسول ها نیمده! (اگر هم قرار باشه بلایی بیاد سر ما پی سی باز هاست! :d )به اندازه سخت افزاری که دارن گرافیک بازی را می نویسند! وگرنه بخوان گرافیک بازی بیش تر توان سخت افزار طراحی کنن که افت فریم وجود خواهد داشت که برای گیمر ها زیاد خوشایند نیست!
برای نسخه پی سی هم کسی بخواد با فریم خوب بازی کنه باید دست تو جیب کنه گرافیک خیلی قوی بگیره تا خیالش از بابت فریم راحت باشه مانند نسخه های قبل!
اول اینکه نسخه اول یه استثنا بود. گرافیک فوقوالعاده سنگین که خب نیازمند سیستمهای قدرتمند هم بود که اون زمان در دسترس نبود.در واقع کرایتک یه بازی جلوتر از زمان خودش ساخت. الان هم با کارتای سری 200 به بالای انویدیا راحت میشه فریم بالای 40 از بازی گرفت و بی دردسر بازی کرد.از طرفی cry engine3 به شدت اصلاح و بهینه شده یعنی با خیال جمع هر کسی از کرایسیس 30 فریم میگرفته حالا مطمئن باشه که تو شماره دوم 40 فریم میگیره! تو این قضیه شک نکنید.به خصوص کسایی که کارتای dx11 دارن که باید تخت خیالشون راحت باشه.(البته به غیر اونایی که AMD دارن!:d)

البته به غیر اونایی که AMD دارن!:d)

خوبه همین جمله رو گفتی! :dچون بعضی از کسانی که AMDدارن به گرفتن 30 فریم هم شک دارن! :d حالا بنچمارک بازی یا خود بازی که بیاد معلوم میشه کارت ها گند می زنن یا سربلند میان بیرون!البته یک سری از کارت های انویدیا که احتمال سر بلند بودنشون زیاده!مثلا کسی 580 خریده و پول دو تا کنسول را رو داده خب مهم ترین خواستش این هستش که کرایسیس2 با فریم عالی بازی کنه! چون بیشتر بازی های پی سی یا پورت کنسولی هستن یا گرافیک در سطح کرایسیس2 ندارند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or