کلیفی بی سری Killzone را به مبارزه طلبید

Hosein M

کاربر سایت
698100_0.jpg

با سلام...
بیشتر ما میدونیم که شخص Cliff Bleszinski فردی پر حرف و رک و راک است. او هیمشه تفکراتش رو با دیگران از طریق صفحه Twitter خود بیان میکند و گاهی اوقات حرف هایی که باعث جنجال میشود.
ایشان به follower های خود پیشنهادی طعنه امیز داده است و killzone و فن های اونرو تحقیر کرده.
کلیف میگوید:دلیل واقعی ساخت Bulletstorm اینه کهGeow3 در بهار امسال نخواهد امد (تاخیر) و ما قراره با این بازی Killzone رقابت کنیم با این عنوان در واقع این اصل جملس:
....to F..U..C..K with Killzone.
منبع

آخرین ویرایش:
این موجود چقدر زرت و پرت میکنه :D باز اون Call Dutyـش باحال بود :D
حالا Bulletstorm چه ربطی به KZ داشت ؟ جز اینکه هر دو FPS هستن . تو بیاد اون Geow آشغالت رو با KZ مقایسه کن ! میاد از Bulletstorm که ساخت یه استودیوی دیگه که PCF هست مایه میزاره . چی بگم دیگه ؟ ای بابا ...
من خودم KZ رو خیلی سرتر می دونم! ولی GeOW دیگه اینجوریام که می گی نیست! :d
چقدر این چند وقته زیاد شدن افرادی که به اسم Ps3فن حرفای شاد میزنن.هنوز یادم نمیره که یکی از همین psفنا گفته بود که جهان بیشتر تکنولوژیش رو مدیون سونی هست=))
اینا نفوذی های جناح رقیب هستن با ID مستعار! =))

آخرین ویرایش:
پ.ن : بنده از دو نفر در صنعت بازی سازی به شدت متنفرم، دیوید کیج و همین کلیفی، برای خودم هم دلایل واضخ و مبرهنی دارم، پس موضع ام کاملا مشخص و پا بر جاست.
چون شما از کلیفی متنفری دلیل بر این نمیشه که تو یک تاپیک عمومی بیای و به تخریب شخصیت ایشون بپردازی ! درسته دلایلتون واضحه و به نظر خودتون منطقی ِ، اما این دلایل فقط برای شماست و برای کسی نیست ! ممکنه خیلی ها هم توی همین سایت از من و شما متنفر باشن اما میان تو تاپیک بگن من از فلانی متنفرم ؟! این برای شخصیت خودشون بده !

در ضمن فکر نمیکنم داستان Killzone خیلی از Geow سرتر باشه ! شاید داستان هر دو بازی توی یک درجه و مرتبه قرار داشته باشه اما اینکه بگیم داستان فلان بازی از فلان بازی سرتر ِ یکم غیر معقول به نظر میاد که البته بازم نظر شخصی شما ممکنه با این تفاوت داشته باشه و داستان Killzone رو محشر بدونی !

نکته ای که من از این تاپیک دستگیرم شد اینه که حتی مبارزه با بازی های سونی هم حرامه و هر کی گفت بازی من میخواد با فلان بازی سونی رقابت کنه، انواع و اقسام حمله ها رو نوش جان خواهد کرد...:biggrin1:
به نکته ی خوبی اشاره کردی ! اصلآ هرکسی بگه عنوان من میخواد با یکی از انحصاری های PS3 رقابت کنه، اعلان جنگ با امام زمان و سونی رو کرده !

نمونش همین پایینی انگار دشمن خونی هم هستن انگار به بازی ها گفتن ..... شجاعت میخواسته حقیقت زمانی درست هستش که با انصاف هم راه باشه .

اگر دقت کرده باشی اول متنی که نوشتم از اسمایل استفاده کردم و منظورم رو کاملآ به شوخی گفتم و البته اخر متن هم منظور اصلی خودم رو مبنی بر اینکه کار ِ اشتباهی کرده و حرفش خوب نبوده رو رسوندم تا مشکلی پیش نیاد. منم خوشم نمیاد که کلیفی بیاد و هرچی دلش میخواد راجع به یک بازی بنویسه اما اینکه بیایم و به خاطر یک نظر شخصی، به تخریب شخصیتیش بپردازیم و اونو محکوم به خوابیدن با پسرهای 15 ساله بکنیم، کاملآ بی انصافیه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ahp4 and vivanred
مشخصا داستان سری Killzone خیلی خیلی خیلی قابل تر از سری Gears of War ِ
ارش تو هم لازمه حتما داستان سری geow رو بخونی تا بفهمی از نظر بک گراند داستانی و پرداخت داستان از کیلزون جلوتره و خیلی جای مانور بیشتری داری.
یک طرفه نبین قضیه رو...
فشار وارد نمی کنه! فشار وارد شده رو تخلیه می کنه!
بله.کاملا از نظر فروش ، محبوبیت ، امتیاز این موضوع مشخصه که چه فشاری داره بهش میاد!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TCSCELL
این موجود چقدر زرت و پرت میکنه :D باز اون Call Dutyـش باحال بود :D
حالا Bulletstorm چه ربطی به KZ داشت ؟ جز اینکه هر دو FPS هستن . تو بیاد اون Geow آشغالت رو با KZ مقایسه کن ! میاد از Bulletstorm که ساخت یه استودیوی دیگه که PCF هست مایه میزاره . چی بگم دیگه ؟ ای بابا ...
آرام آرام .... یکم بر اعصابتان مسلط باشید. ببینید Geow سوم شخص است با KZ اول شخص مقایسه این دو بازی اشتباه مـی باشــد . حالا Bulletstorm که Fps است باید با این بازی مقایسه بشــه ! ارومتر شدی عزیزم ؟ باشه Geow هم آشغالــه. دیگه مشکلی نیست؟ خدا رو شکر.:)

چند بار به این کلیفی گفته بود یه دفعه فشار به این زیادی وارد نکنــه هنوز عزادارن ... :(

ممکنه خیلی ها هم توی همین سایت از من و شما متنفر باشن اما میان تو تاپیک بگن من از فلانی متنفرم ؟! این برای شخصیت خودشون بده !

من یک مشکل با این صحبت شما دارم آخه برای چی باید این جا کسی از کس دیگه متنفر باشه ؟

همیشه اختلاف نظر کدورت پیش میاره اما متنفر ؟

دوستان اگه بیشتر با آرامش و..... باشن کم تر موجب همون کدورت هم میشه صفحه قبل شاید خود شما از من کدورت به دل گرفته باشین اما آیا من از شما یا شما از من باید متنفر باشیم ؟

اگر دقت کرده باشی اول متنی که نوشتم از اسمایل استفاده کردم و منظورم رو کاملآ به شوخی گفتم و البته اخر متن هم منظور اصلی خودم رو مبنی بر اینکه کار ِ اشتباهی کرده و حرفش خوب نبوده رو رسوندم تا مشکلی پیش نیاد. منم خوشم نمیاد که کلیفی بیاد و هرچی دلش میخواد راجع به یک بازی بنویسه اما اینکه بیایم و به خاطر یک نظر شخصی، به تخریب شخصیتیش بپردازیم و اونو محکوم به خوابیدن با پسرهای 15 ساله بکنیم، کاملآ بی انصافیه !

اختلاف نظر هستش بعضی وقت ها هم آدم نظرش رو بد بیان میکنه که موجب میشه بقیه نظرشون رو بد برداشت کنن یا کلا مثل الان من بد برداشت کردم همین الان که بیشتر به جمله شما فکر میکنم مبینم بیشترش از روی خنده بود مثل همیشه خود من شاید جمله بندی خود من هم بد باشه اما هیچ وقت به کسی نمیخوام توهین کنم برای این که کار اشتباهی میدونم این کار رو .

جمله شما رو هم من بد برداشت کردم و پوزش میخوام .

باید بخندی که دنیا بهت بخنده .

آخرین ویرایش:
مشخصا داستان سری Killzone خیلی خیلی خیلی قابل تر از سری Gears of War ِ در حالی که GeoW یه بازی سوم شخص ِ و نیاز داره مثل کلون ِ خودش به قول دانشمندان خوش نمک بازی سنتر یه داستانی چیزی داشته باشه ... دوستانی هم که فرق پرداخت داستان با پیش زمینه داستانی رو نمیدونن، من براشون کاری نمیتونم بکنم.

اگر دوست داشته باشی می تونی داستان سری Killzone رو که به قلم کیوان عزیز نوشته شده تو صفحه اصلی سایت مطالعه کنی.

راجع به اون قسمت هم خود جناب خوشگل پسر فرمودند، من وقتش رو ندارم راجع به این موضوعات و یه همچین فرد بی ارزشی دنبال منبع بگردم، شما اگر به بازی یا شخص ایشون ارادت خاضی دارید، میتونید در خفا یا به صورت آشکار در به در به دنیال منبع بگردید.

پ.ن : بنده از دو نفر در صنعت بازی سازی به شدت متنفرم، دیوید کیج و همین کلیفی، برای خودم هم دلایل واضخ و مبرهنی دارم، پس موضع ام کاملا مشخص و پا بر جاست.
پیش زمینه. چند تا فیلم بودن که پیش زمینه جالبی داشتن و محتواشون باارزش بود ولی به خاطر نداشتن پرداخت خوب نابود شدن؟
پرداخت خوب داستان به اندازه محتوای اون اهمیت داره.اگه نتونستن از عهده این کار بر بیان پس عرزه ندارن!ممکنه یه نفر افکار جالبی داشته باشه ولی وقتی نتونه اون رو بیان کنه چه فایده ای برای دیگران داره؟!
درباره این جناب کلیفی هم باید بگم که منم زیاد ازش خوشم نمیاد ولی دلیلی هم نمیبینم که وقتی از کسی خوشم نمیاد اینطور تند بهش تهمت بزنم.مهم بازیشه که به اندازه کافی محبوبیت کسب کرده.

• Like
Reactions: vivanred
شعور کسی که نهایت بازی سازیش آفرینش یک شخصیت بی ربط و بی سر و ته ِ و علاقه وافری به خوابیدن با پسر بچه های 15 ساله داره و اوج پرستیز کاریش عکسش با یه اره برقی پلاستیکی ِ بیشتر از این نیست.
چند بار دیدی با بچه ها بخوابه؟مدرک داری نشون بده ماهم ببینیم
همچین بعضی فن های گرامی با اعتماد حرف میزنن انگار (الان دارم دستمو گاز میگیرم)خدا هستند!(عضوب ال....)جمع کنین بابا!(نشد ما یه بار ببینیم فن های این دو کنسول هم دیگرو یاری میدن!)اصلا یه چیزی مگه bs مولتی پلتفرم نیست!پس کلیف هم حرف مقت زده!(دلیل بیخودی بودا:دی)تازه هنوز بازی نیومده هروقت اومد ببینیم حرف هایی که زده راسته یا نه!(معمولا قبل از عرضه بازیاش شرو ور کلیف جون زیاد میگه:دی)
راستی من قصد بی احترامی به شما رو نداشتم فقط خاستم مطمئن بشم دیدیشون یا نه:دی

Last edited by a moderator:
من یک مشکل با این صحبت شما دارم آخه برای چی باید این جا کسی از کس دیگه متنفر باشه ؟

همیشه اختلاف نظر کدورت پیش میاره اما متنفر ؟

دوستان اگه بیشتر با آرامش و..... باشن کم تر موجب همون کدورت هم میشه صفحه قبل شاید خود شما از من کدورت به دل گرفته باشین اما آیا من از شما یا شما از من باید متنفر باشیم ؟

اختلاف نظر در مرحله ی اول کدورت پیش میاره اما یکم که شدید بشه باعث تنفر و در مرحله های بعدی میتونه باعث بوجود اومدن ِ چیزهای بالاتر از تنفر هم بشه ! الان خیلیا ممکنه توی همین سایت از هم متنفر باشن !

ما هم خیلی اروم و راحت داریم بحث میکنیم و کدورتی با کسی نداریم و البته اگر کسی نیاد و قصدش دعوا نباشه بحث همینطوری خوب و دوستانه پیش میره و کسی از کسی متنفر نمیشه ! :)

من که کلا شک دارم حتی با 15 ساله ها هم بخوابه.با همون تفنگ پلاستیکی میخوابه.در ضمن هنوز بازی نیومده ملت به داستانش ایراد میگیرن.یعنی امتیاز چند تا سایت ملاک هست؟ دوستان چقدر از داستان سری سوم خبر دارن؟ بیان توضیح بدن و ایراد بگیرن.این حرف ها هم یه نوع دست و پا زدن هست.عیسی به دین خویش موسی به کیش خویش.اونا برن دنده جنگی بازی کنن ماهم failzone .

امیدوارم Bulletstorm تو عمل هم بتونه حرفهای Cliff رو تایید کنه.ما که دوست داریم بازی top بازی کنیم ببینیم Bulletstorm چی در میاد که میخواد با kz3 رقابت کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or