کلیفی بی سری Killzone را به مبارزه طلبید

Hosein M

کاربر سایت
698100_0.jpg

با سلام...
بیشتر ما میدونیم که شخص Cliff Bleszinski فردی پر حرف و رک و راک است. او هیمشه تفکراتش رو با دیگران از طریق صفحه Twitter خود بیان میکند و گاهی اوقات حرف هایی که باعث جنجال میشود.
ایشان به follower های خود پیشنهادی طعنه امیز داده است و killzone و فن های اونرو تحقیر کرده.
کلیف میگوید:دلیل واقعی ساخت Bulletstorm اینه کهGeow3 در بهار امسال نخواهد امد (تاخیر) و ما قراره با این بازی Killzone رقابت کنیم با این عنوان در واقع این اصل جملس:
....to F..U..C..K with Killzone.
منبع

آخرین ویرایش:
شعور کسی که نهایت بازی سازیش آفرینش یک شخصیت بی ربط و بی سر و ته ِ و علاقه وافری به خوابیدن با پسر بچه های 15 ساله داره و اوج پرستیز کاریش عکسش با یه اره برقی پلاستیکی ِ بیشتر از این نیست.
خوبه حالا به یه بازی گیر داده که از لحاظ داستان و شخصیت پردازی دست کمی از همون شخصیت بی سر و ته نداره!
درباره بخش پررنگ کرده هم مقداری احساس میکنم که شیرین میزنه! مدرکی هم داری؟

چون یک نفر اومد به اسم psفنها یک جوکی گفت دلیل نمیشه که اون حرف رو به جامعه مقابل نسبت بدیم. (;
چقدر این چند وقته زیاد شدن افرادی که به اسم Ps3فن حرفای شاد میزنن.هنوز یادم نمیره که یکی از همین psفنا گفته بود که جهان بیشتر تکنولوژیش رو مدیون سونی هست=)).........

حالا k3 به خاطر داستانش گند خورد به امتیازاش همه اومدن شاخ و شونه می کشن :d برادر کلیفی کبیر هم بهتره به جای دِسِر خودشو برای اون بازی ... آماده کنه که انشاا... بازیش دوباره برای کیفیت بهتر و پولیش دو ساعت قبل از عرضه تاخیر نخوره :dالبته فک کنم اونموقع به جای امتیاز بحث میره روی فروش :d
----------
خب گویا یکی از دلایل برتری به طور نامحسوس لو رفت :d
همچنین در خبر هایی بسیار زننده امده است که Bulletstorm دارای صحنه های جنسی بسیار برجسته است.

آخرین ویرایش:
خوبه حالا به یه بازی گیر داده که از لحاظ داستان و شخصیت پردازی دست کمی از همون شخصیت بی سر و ته نداره!
درباره بخش پررنگ کرده هم مقداری احساس میکنم که شیرین میزنه! مدرکی هم داری؟
مشخصا داستان سری Killzone خیلی خیلی خیلی قابل تر از سری Gears of War ِ در حالی که GeoW یه بازی سوم شخص ِ و نیاز داره مثل کلون ِ خودش به قول دانشمندان خوش نمک بازی سنتر یه داستانی چیزی داشته باشه ... دوستانی هم که فرق پرداخت داستان با پیش زمینه داستانی رو نمیدونن، من براشون کاری نمیتونم بکنم.

اگر دوست داشته باشی می تونی داستان سری Killzone رو که به قلم کیوان عزیز نوشته شده تو صفحه اصلی سایت مطالعه کنی.

راجع به اون قسمت هم خود جناب خوشگل پسر فرمودند، من وقتش رو ندارم راجع به این موضوعات و یه همچین فرد بی ارزشی دنبال منبع بگردم، شما اگر به بازی یا شخص ایشون ارادت خاضی دارید، میتونید در خفا یا به صورت آشکار در به در به دنیال منبع بگردید.

پ.ن : بنده از دو نفر در صنعت بازی سازی به شدت متنفرم، دیوید کیج و همین کلیفی، برای خودم هم دلایل واضخ و مبرهنی دارم، پس موضع ام کاملا مشخص و پا بر جاست.

• Like
Reactions: Biohazard
من از بازی که ساخته خیلی خوشم امده اما دیگه این حرف ها زیاده روی هستش .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان مثل این که بد این KZ براشون شاخ شده که دارین این جا این جوری ابراز احساسات میکنید .

اگه مارکوس بی سره وتهِ پس اون شخصیت های ابکی KZ اسمشون چیه؟چه چیزایی که به گوش ادم نمیخوره!
فقط به این صحبت میشه گفت LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

از کی راه رفتن و فوش دادن شده شخصت پردازی ؟ تنها چیزی که من با بازی کردن Greas of war دیدم گیم پلی عالیش بود با آنلاین قویش و گرنه کجای مارکوس شخصت پردازی داشت الان نیاین بگین .... بخاطر این که من از اون فن بازی که اسم خودش رو میزاره طرفدار بازی بیشتر برای اون بازی عرضش قاعل هستم که حتی دو نسخه قبلی رو اورجینال گرفتم تازه به قیمت بازی PS3 حدود 80 تا 90 تومان برای هر کدام پس لطفا برای من یه نفر .... بازی در نیارین .

آخرین ویرایش:
شعور کسی که نهایت بازی سازیش آفرینش یک شخصیت بی ربط و بی سر و ته ِ و علاقه وافری به خوابیدن با پسر بچه های 15 ساله داره و اوج پرستیز کاریش عکسش با یه اره برقی پلاستیکی ِ بیشتر از این نیست.

اولا بچه ها توضیح دادن معنی حرفش چی بوده این از این! دوما یه جوری میگی علاقه ی وافری به خوابیدن با پسر بچه های 15 ساله داره انگار تو geow شخصا لخت ظاهر شده که باعث کدورتت شده ارش! زندگیه شخصیش به من و تو چه اخه ؟! از این ور دنیا نشتی میگی لنگش کن ! هر کاری بکنه به خودش مربوطه ما گیمریم پس بازیش رو انجام میدیم مگه اینکه تو وقتی میخوای یه بازی رو انجام بدی بری امار جد و اباد سازنده های بازی رو پیدا میکنی که خدای نکرده به یه خلق الناسی چپ نگاه نکرده باشه که در اون صورت کاملا حق داری کلا بی خیال geow بشو حتی اومدن تو تاپیک هاشم درست نیست !!! سوما همین شخصیت بی سر و ته با همین بی سرو تهیش!! خیلی محبوبه تر از شخصیت یه سری بازی ها هست که هنوز کسی اسم شخصیت اولش رو نمیدونه...!!

این موجود چقدر زرت و پرت میکنه :D باز اون Call Dutyـش باحال بود :D
حالا Bulletstorm چه ربطی به KZ داشت ؟ جز اینکه هر دو FPS هستن . تو بیاد اون Geow آشغالت رو با KZ مقایسه کن ! میاد از Bulletstorm که ساخت یه استودیوی دیگه که PCF هست مایه میزاره . چی بگم دیگه ؟ ای بابا ...

آخرین ویرایش:
قط به این صحبت میشه گفت LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

از کی راه رفتن و فوش دادن شده شخصت پردازی ؟ تنها چیزی که من با بازی کردن Greas of war دیدم گیم پلی عالیش بود با آنلاین قویش و گرنه کجای مارکوس شخصت پردازی داشت الان نیاین بگین .... بخاطر این که من از اون فن بازی که اسم خودش رو میزاره طرفدار بازی بیشتر برای اون بازی عرضش قاعل هستم که حتی دو نسخه قبلی رو اورجینال گرفتم تازه به قیمت بازی PS3 حدود 80 تا 90 تومان برای هر کدام پس لطفا برای من یه نفر .... بازی در نیارین .
عزیز من چرا حرص و جوش میزنی؟ ایشون به خاطر اینکه کلیف اومده یه سری حرف زده این مطالب رو گفته که بار اولشم نیست من میبینم. چون به بازی مورد علاقش کمی تند روی کرده اومده کل زندگی نامه طرف رو نوشته حالا من میگم اون بازی مورد علاقه ایشون هم دست کمی از شخصیت پردازی KZ نداره
گرفتی؟
سعی کردم جوابتو تند ندم چون اصولا من رعایت ادب واسم خیلی مهمه پس اگر جوابی داشتی در چارچوبش صحبت کن نه اینطوری

آخرین ویرایش:
دوستان انصاف خیلی چیز خوبی هستش این شخص هم بازی ساز هستش بازیش هم تو یک هفته این ور اون ور میاد روی PS3 هم میاد باید برای بازیش یه تبلیغاتی بکنه یکم با انصاف تر باشین چیز بدی نیست .

عزیز من چرا حرص و جوش میزنی؟ ایشون به خاطر اینکه کلیف اومده یه سری حرف زده اومده یه سری حرف زده که بار اولشم نیست من میبینم. چون به بازی مورد علاقش کمی تند روی کرده اومده کل زندگی نامه طرف رو نوشته حالا من میگم اون بازی مورد علاقه ایشون هم دست کمی از شخصیت پردازی KZ نداره
گرفتی؟
سعی کردم جوابتو تند ندم چون اصولا من رعایت ادب واسم خیلی مهمه پس اگر جوابی داشتی در چارچوبش صحبت کن نه اینطوری

من اصلا حرص نمیخورم اگه من رو از نزدیک ببینی میگی چرا انقدر میخندی تو این صحبتم هم از روی خنده بود قصد بی احترامی هم نداشتم .

صحبت آرش به خودش مربوطه اما وقتی شما میخوای جواب صحبت آرش رو بدی میتونی خیلی راحت مثل امین بگی زندگی شخصیش هستش که واقعا هم زندگی شخصیش هستش به هیچ کسی ربطی نداره اما این که بیای بخوای در جوابش KZ رو بکوبی واقعا خارج از انصاف هستش .

درست مثل خیلی دیگه از دوستان یکی یه چیزی گفته تو یه تاپیک دیگه این جا همه رو سوژه میکنن این از انصاف خارجه عکس بندازم ببینی نیشم تا کجچ بازه .:d

اگه قرار باشه هرکی هرچی بگه به تمام اشخاص برگرده این جا رو نمیشه جمعش کرد صحبت اصلیم این بود .;)

برای این هم که از این حال هوا خارج شه که انقدر تاپیک به دعوا کشیده نشه .

picture.php
:d

نکته ای که من از این تاپیک دستگیرم شد اینه که حتی مبارزه با بازی های سونی هم حرامه و هر کی گفت بازی من میخواد با فلان بازی سونی رقابت کنه، انواع و اقسام حمله ها رو نوش جان خواهد کرد...:دی

اتفاقا اصلا این جوری نیست به نظر من این برداشت اشتباهی هستش این نشون میده که چقدر یک عده با یک صحبت از خود ابراز احساسات میکنن .

نمونش همین پایینی انگار دشمن خونی هم هستن انگار به بازی ها گفتن ..... شجاعت میخواسته حقیقت زمانی درست هستش که با انصاف هم راه باشه .

همه بازی ها مشکلات خاص خودشون رو دارن و همیشه میشه از بازی ها انتقاد کرد اما وقتی شما انصاف رو میزای پشت در تاپیک میای تو و نظر میدی انتظار نباید داشته باشی طرف دیگه هم بیاد با انصاف نظر بده که به نظر من این همون عمل و عکس العمل هستش که اشتباه هستش حالا شاید بعضی ها به نظر خودشون این جوری نباشه اما واقعا وقتی با انصاف نگاه کنی میبینی همه تاپیک ها یک عمل و عکس العمل بین افرادی که نظر شون رو میدن هستش .

دست ِ گُلِش درد نکنه ! :دی اگه یک نفر تو دنیای گیم باشه که بتونه حرف حقیقت رو بدون هیچ ترس و واهمه ای بزنه، خود کلیفی ِ ! :دی البته دیگه نه در این حد ! این نوعی توهین محسوب میشه و برای شخصیت خودش خوب نیست !

آخرین ویرایش:
GENE

اگر دوست داشته باشی می تونی داستان سری Killzone رو که به قلم کیوان عزیز نوشته شده تو صفحه اصلی سایت مطالعه کنی.
آرش جان شما هم حتما داستان Gears Of War رو که مهدی(GENE) نوشته بخون چون اینطوری هم نیست که بشه با اطمینان گفت داستان KZ خیلی خیلی قابل تر از GeOW هست!

نکته ای که من از این تاپیک دستگیرم شد اینه که حتی مبارزه با بازی های سونی هم حرامه و هر کی گفت بازی من میخواد با فلان بازی سونی رقابت کنه، انواع و اقسام حمله ها رو نوش جان خواهد کرد...:دی
اخه اول از همه بازیهای FPS باید بیان و دین و قرض خودشون رو به KZ بدن تا بعد!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or