کلیفی بی سری Killzone را به مبارزه طلبید

Hosein M

کاربر سایت
698100_0.jpg

با سلام...
بیشتر ما میدونیم که شخص Cliff Bleszinski فردی پر حرف و رک و راک است. او هیمشه تفکراتش رو با دیگران از طریق صفحه Twitter خود بیان میکند و گاهی اوقات حرف هایی که باعث جنجال میشود.
ایشان به follower های خود پیشنهادی طعنه امیز داده است و killzone و فن های اونرو تحقیر کرده.
کلیف میگوید:دلیل واقعی ساخت Bulletstorm اینه کهGeow3 در بهار امسال نخواهد امد (تاخیر) و ما قراره با این بازی Killzone رقابت کنیم با این عنوان در واقع این اصل جملس:
....to F..U..C..K with Killzone.
منبع

آخرین ویرایش:
کلمه f u c میتونه معنی شکست دادن هم داشته باشه کلا کلمه جادویی FUC خیلی مواقع بدون توجه به معنی اصلیش استفاده میشه
بچه گانه است اگر برای همچین چیزی کسی ناراحت بشه. . . :d
البته این نکته رو بگم که کلیف میتونست از کلمات بهتری استفاده کنه و استفاده از این کلمه یه جورایی میخواسته جنگ راه بندازه چیزی که تو خود منبع هم اشاره شده:دی

میگم ایشون مگه نمیدونه سبک FPS به کیلزون بدهکاره؟!!:d
مگه نفهمیده حتی اول شخص های آیند هم مدیون killzone خواهند بود:biggrin1:
حالا یکی یه چیزی گفت دیگه اینقدر مسخره کردن نداره که!
جنبه هم خوب چیزیه والا!
یه سیستم امتیاز دهیِ منفی هم بزارن تو سایت بد نیست! واقعا بعضی کامنت ها امتیاز منفی حقشونه! :|
چه ربطی داشت؟
ما داریم واکنش ps فنها رو میگیم و هیچ ربطی به اون شخص(که من نمیدونم کیه نداره!) باشه من الان ویرایش می کنم متن رو ولی آدم اول متوجه یه چیزی می شه بعد نظر میده;)
اولا که وقتی یه نفر یه چیزی میگه جمع نمیبندن بگن واکنش PS فنها
دوما این طرز بیان که هر جا رسیدید این حرف رو بگید مسخره کردن حساب میشه! شما مطمئن باش خیلی ها مثل من با خواندنش این حس بهشون دست میده! (در واقع خیلی ها به این جمله می خندن و این یعنی تحقیر!، از این ساده تر نمی شد بگم دیگه!)
مگر اینکه فرهنگ شما فرق داشته باشه!

آخرین ویرایش:
جنبه هم خوب چیزیه والا!
یه سیستم امتیاز دهیِ منفی هم بزارن تو سایت بد نیست! واقعا بعضی کامنت ها امتیاز منفی حقشونه! :|
چه ربطی داشت؟
ما داریم واکنش ps فنها رو میگیم و هیچ ربطی به اون شخص(که من نمیدونم کیه نداره!) باشه من الان ویرایش می کنم متن رو ولی آدم اول متوجه یه چیزی می شه بعد نظر میده;)

چه ربطی داشت؟
چون یک نفر اومد به اسم psفنها یک جوکی گفت دلیل نمیشه که اون حرف رو به جامعه مقابل نسبت بدیم. (;

• Like
Reactions: محمد رضا mr
لازمه جنگ با KZ داشتن کنترل سنگینه
لِگ نه ها...:d
جنبه هم خوب چیزیه والا!
مدیری؟
فکر نمیکنم به شما ربط داشته باشه که کی چی میگه
در ضمن بعضی جملات جاودانه و تکرار نشدنی اَند...
شعور کسی که نهایت بازی سازیش آفرینش یک شخصیت بی ربط و بی سر و ته ِ و علاقه وافری به خوابیدن با پسر بچه های 15 ساله داره و اوج پرستیز کاریش عکسش با یه اره برقی پلاستیکی ِ بیشتر از این نیست.
اوج حسادت...

آخرین ویرایش:
شما و اون دوستان خودشون ناراخت نکنن. . .:d
نه جدا از شوخی کلا کلیف بیزینسکی و حتی دیوید جف سازنده god of war بد دهن هستن و اصلا به این جور فحش ها توجه نمیشه و به هیچ عنوان به معنی تحقیر نیستن
کلمه f u c میتونه معنی شکست دادن هم داشته باشه کلا کلمه جادویی FUC خیلی مواقع بدون توجه به معنی اصلیش استفاده میشه
بچه گانه است اگر برای همچین چیزی کسی ناراحت بشه. . . :d

واقعا تو بد حرف زدن کلیفی رو با David Jaffe یکی میکنی ؟ :d
دیوید کلا حرف هاش 90% مشکل داره :d

خیلی برام جالب فن های گرامی PS3 خیلی منطقی شدن چند وقته! نمیدونم دلیلش چیه، با اینکه حرکت ظاهری هست ولی خوب بازم از هیچی بهتره :دی

خوشم میاد کلیفی مثل بازیاش دیوانه ـست! حالا ببینیم این Bulletstorm چیکار میکنه :دی

مدیری؟
فکر نمیکنم به شما ربط داشته باشه که کی چی میگه
مدیری؟
مطمئن باش به شما هم ربطی نداره که من چی میگم و با کی بحث می کنم!
:ziped: so
در ضمن بعضی جملات جاودانه و تکرار نشدنی اَند...
به چه قیمتی؟ به قیمت تحقیر کردن دیگران؟!
شما کلا از امضاتون معلومه که چه جور شخصیتی داری!
اوج حسادت...
اوج کامنتِ متفکرانه ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or