کلون های Flappy Bird پایان ناپذیر هستند!

A.R.A.$.H

کاربر سایت
flappy-birds.jpg

بازی Flappy Bird حدود یک ماه می شود که از iTunes توسط Dong Nguyen حذف شده با این حال کلون های این بازی تمامی ندارند. در جدیدترین گزارش آمده است که به طور متوسط روزانه 60 کلون از Flappy Bird در فروشگاه iOS اضافه می شود.
سایت PocketGamer اعلام کرده علاوه بر 300 کلون که منتشر شده، روزانه 60 عدد دیگر اضافه می شود. تعداد بازی های منتشر شده بر اساس تاریخ:
28 فبریه: 69 کلون
1 مارس: 48 کلون
2 مارس: 75 کلون
3 مارس: 49 کلون
با مقداری محاسبه می توان فهمید که در هر ساعت 2.5 کلون اضافه می شود یا شاید هم 1 بازی در هر 24 دقیقه. در ابتدای خبر بازی اصلی را مشاهده می کنید، حال در ادامه نگاهی به بعضی از این کلون ها بیندازید تا به عمق قضیه پی ببرید ... از جاستین بیبر و Slender Man تا Nyan Cat، مرغ و کوسه:

flap-stats-flappy-bird1.jpg

flap-stats-flappy-clone.jpg

flap-stats-flappy-bird-5.jpg

flap-stats-flappy-bird-8.jpg

flap-stats-flappy-bird-9.jpg

flap-stats-flappy-bird-14.jpg

آیا شما Flappy Bird بازی کرده اید؟ نظرتان درباره این مسئله چیست؟
VG247

بازیش خیلی هم سخت نیست! یعنی اولش خیلی سخته اما یه لمی داره که وقتی دستتون بیاد و ذهنتون بتونه زمان بندی درست رو درک کنه دیگه میشه بدتر از شیشه و کرک!:دی نمیشه از پاش بلند شد.

بنظر من تنها بدی فلپی برد این هست که به راحتی نمیشه پترن هاش رو تشخیص داد و ذهن طول میکشه تا بازی رو درک کنه.

بازیش خیلی هم سخت نیست! یعنی اولش خیلی سخته اما یه لمی داره که وقتی دستتون بیاد و ذهنتون بتونه زمان بندی درست رو درک کنه دیگه میشه بدتر از شیشه و کرک!:دی نمیشه از پاش بلند شد.

بنظر من تنها بدی فلپی برد این هست که به راحتی نمیشه پترن هاش رو تشخیص داد و ذهن طول میکشه تا بازی رو درک کنه.
آره بعد یک مدتی میفهمی چجوری باید بری بازی رو
بدترین اتفاق ممکن اینه که راه اولی بالای بالا باشه بعدیش پایینه پایین ... خیلی بده :|
رکورد من هم 59.

بازیش خیلی اعتیاد آور. من خودم فعلا گوشی ندارم. با گوشی خواهرم فقط 1بار بازی کردم. دیگه معتاد شدم. رکردم فکر کنم 60بود.
پ.ن: الان گوشیش رو کلا به من نمیده نامرد.:((:|

من که اصلا از گیم پلی این بازیهای Flappy خوشم نمیاد. همین ماه فقط 4-5 کلون دانلود کردم ولی همشون بیخود بودن. وقتی بازی بینظیری مثل JetPack Joyride هست, چرا آدم باید بره سراغ این کلونهای به درد نخور؟!...

jetpack-joyride-ipad-05.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or