کلون های Flappy Bird پایان ناپذیر هستند!

A.R.A.$.H

کاربر سایت
flappy-birds.jpg

بازی Flappy Bird حدود یک ماه می شود که از iTunes توسط Dong Nguyen حذف شده با این حال کلون های این بازی تمامی ندارند. در جدیدترین گزارش آمده است که به طور متوسط روزانه 60 کلون از Flappy Bird در فروشگاه iOS اضافه می شود.
سایت PocketGamer اعلام کرده علاوه بر 300 کلون که منتشر شده، روزانه 60 عدد دیگر اضافه می شود. تعداد بازی های منتشر شده بر اساس تاریخ:
28 فبریه: 69 کلون
1 مارس: 48 کلون
2 مارس: 75 کلون
3 مارس: 49 کلون
با مقداری محاسبه می توان فهمید که در هر ساعت 2.5 کلون اضافه می شود یا شاید هم 1 بازی در هر 24 دقیقه. در ابتدای خبر بازی اصلی را مشاهده می کنید، حال در ادامه نگاهی به بعضی از این کلون ها بیندازید تا به عمق قضیه پی ببرید ... از جاستین بیبر و Slender Man تا Nyan Cat، مرغ و کوسه:

flap-stats-flappy-bird1.jpg

flap-stats-flappy-clone.jpg

flap-stats-flappy-bird-5.jpg

flap-stats-flappy-bird-8.jpg

flap-stats-flappy-bird-9.jpg

flap-stats-flappy-bird-14.jpg

آیا شما Flappy Bird بازی کرده اید؟ نظرتان درباره این مسئله چیست؟
VG247

یعنی کلا مزخرفترین و سخت ترین بازی ـه تاریخ ـه
رسما از دارک سولز ـم سخت تره .
==
بازیش چه طوریه؟ دلیل حذف شدنش چی بود؟
این 3 تا عکس کامل بازی ـو شرح میده :
BfDS3G1CEAA4T6T.jpg

13828519758119239920.png

46299225317823520242.jpg

آخرین ویرایش:
من تقریبا ، هر کلونی ازش میاد رو دانلود می کنم . ولی هیچکدومشون ، به غیر از یکیشون ، اصلا در حد و اندازه ی Flappy Bird نیست .
بعد یه مدتی بازی کنید دیگه دستتون میاد . رکورد خودم 131 ـه . یکی از بچه های دانشگام چون کل کل میشه 154 زده :|
احتمالا خودمم یه کلون ازش میزنم :دی

سازنده این بازی یعنی Dong Nguyen گفته بود این رو ساختم که یه سرگرمی در اوقات فراقت باشه منتهی تبدیل به یک محصول اعتیاط آور شد!
همین .... :d
طرف گفته به طور میانگین روزانه 50 هزار دلار از تبلیغ های توی بازی در میاورده :دی خیلیه خداییشه از تبلیغ ها اینقدر در بیاره :|
در کل خیلی رو اعصابه وقتی صدای خوردن به در و دیوارش میاد آدم میخواد بزنه یه چیزی رو خورد کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or