کلاه برداری کاربر mahdi007 با کمک همسر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من خودم با مسعود معامله نکردم، ولی به چند تا از دوستام معرفی کردم حتی یکیشون هم ناراضی نبود.
نمیدونم دقیقاً جریان چیه، ولی من از ایشون (مسعود) بدقولی ندیدم تا حالا.

چند سال مسعود میشناسم نیازی به تعریف نداره سابقش روشن یکی از بچه های با مرام بازیسنتر تاحالا باهاش معامله نکردم ولی با توجه به شناختی که دارم میگم اعتبارشو با اخلاقش به دست اورده نه زرنگ بازی .
راستی فیفاشم خوب :d

اقا مسعود که شناخته شدست به کنار ولی هر چی از خوبی این مهدی بگم کم گفتم!!
اصلا شگردش همینه زنشو میندازه جلو که پول ادمو نده
میخواست 85 ما رم بکشه بالا که با میوه بهشتی اناناس مواجه شد!
من کلی بهش حرف زدم میگه پول ندارم بعد میبینم بازی xone گرفته بعد میبینم از قای حیدی بازیی خریده پول مردم و نمیده بعد 2 تا 2 تا بازی میخره!!!!
کلا به هیچ وجهع باهاش معماله نکنید لینک هاش هست
با من به مشکل خورده
با وحیدی
با مرادی
با یک پسره تو فروم pt
با اقا مسعود!
کلا ببیند دیگه ته قضیه رو!!

سلام
اگه یادتون باشه یکبار کاربر TITAN FALL هم کلاهبرداری کرده بود
تاپیکش رو هم تو همین بازیسنتر زده بودند.

متاسفانه مال مردم خوری به صورت وسیعی تو مملکت باب شده. از دلالی و رشوه خاری گرفته تا دزدی به صورت مستقیم.این گونه افراد هر راه جدیدی هم که باز میشه سعی میکنن به نحو احسنت استفاده کنن. سن و سال هم نمیشناسه یه بچه 14، 15 ساله تو همین اپلیکیشن دیوار از بنده کلاه برداری کرد، البته این بچه قطعا مقصر نیست، فساد خانواده حرف اول رو میزنه. سعی کنید تا اونجا که ممکنه شرایط یه معامله امن رو فراهم کنید و پیش از حصول اطمینان توسط چرب زبانی طرف مقابل، پیشینه اون رو بررسی کنید و از فرصتهای تجاری خارج از عرف بگذرید. (هیچ کس مال سالم خودشو حراج نمیکنه). البته همه هم مثل هم نیستن بعضی ها 1000 تومن بدهی داشته باشن شب خوابشون نمیبره، بعضی ها هم مال مردم رو جز حقوق از دست رفته زن و بچه خودشون میدونن.
موفق باشید.

داداش بهترین کار اینه که تا ته کار رو بری
شاید 100تومن پولی نباشه که ولی اگه نری دنبالش
کلاهبردارها با خودشون میگن میرم سر مردم کلاه میزاریم بعد چند وقت بحث و دعوا آخر ماجرا رو ول میکنن و میرن
شما اگه پولتون پس بگیرید و ایشون رو بگیرن هم درس عبرتی میشه واسه سایرین و همیه کم امنیت بازار بالا میره

سلام آقا مسعود (MASOUD 3) من ماجرای تایپیک رو از اول خوندم ... کاملا مشخصه که حق با شماست و پیگیر این قضیه از طریق دادگاه باش ... ممنون از تایپیکی که زحمت کشیدی و زدی و این جور افراد کلاهبردار رو به ما هم معرفی کردی...
موفق باشی داداش MASOUD 3

سلام
اگه یادتون باشه یکبار کاربر TITAN FALL هم کلاهبرداری کرده بود
تاپیکش رو هم تو همین بازیسنتر زده بودند.
بله اون تاپیک مال من بود جالبیش اینجا بود تا زمانی که تاپیک نزده بودم ایشون موبایلشون خاموش بود تا تاپیک زدم ایشون به من زنگ زد !

چقدر آدم میتونه خنگ باشه که به خاطر چندرغاز خودشو بی اعتبار کنه !
بماند این که اصلاً از گلوشون چه جوری پایین میره !

من از طریق پرشین تولز در جریان این کلاه برداری قرار گرفتم
باید بگم اقا مسعود با ایشون خیلی مدارا کرد بنده خدا
منتها ایشون دیگه روی سنگ پای قزوین رو سفید کردن
از اقا مسعود میخوام بیخیال این پول نشه و حقش رو بگیره تا درس عبرتی بشه برای باقی کلاهبردارا

واقعا انسانیت هر روز داره کمرنگتر میشه ..
طرف به خاطر 200 تومن زن و بچشم وارد داستان کرده...
حالا همه اینا به کنار من موندم کسی که میاد اینجا کلاه برداری میکنه چقدر میتونه پست باشه..برو حداقل از یکی بِبَر که اگه 100 میلیونشم بره خیالش نیس نه که اکثر بچه های اینجا مثل خودم با مکافات 2 تا بازی میخریم

من خودم از کاربرای با سابقه پرشین تولزم.تا الانم قسمت نشده از مسعود جنس بخرم.ولی اینقدر اخلاق و رفتارش خوب و عالی هست منو مجاب کرده تا الان بالای 5 مشتری براش بفرستم.

ملت گشنه‌ان دیگه دلار از 900 تومن شد 3200 خیلیا وحشتناک سود کردن و خیلیام به خاک سیاه نشستن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or