کلاهبرداری سایت مقداد آی تی

tokio_hotel

کاربر سایت
سلام
لازم دونستم خدمت یه سری از دوستانی که قصد خرید قطعات کامپیوتر و کنسول و موبایل رو دارن اطلاع بدم از این سایت به هیچ عنوان خرید نکنین
چون نماد الکترونیکی این سایت به حالت تعلیق درومده و دارن فعالیتشونو از طریق واتس آپ بصورت واریز کارت به کارت ادامه میدن
کانال تلگرامی هم در مورد کلاهبرداریشون زده شده و از دی ماه 1402 کلا در آستانه فروپاشیه و نه جنسی رو میدن نه پولی رو عودت میکنن

خداازشون نگذره که تو این شرایط مال دیگران رو میخورن... خیلی باید بیرحم باشی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بای دِ وی، یه وبسایت دیگه هم کلاهبردار در اومد به نام دانا استور (البته دو تا فروشگاه مجزا به این نام وجود داره: اونی که تو شهرستان پیرانشهره کلاهبردار از اب دراومد ... به همین اسم ی فروشگاه توی رشته که خودم ازش خرید کردم و کاملا اوکیه)

• Like
Reactions: MR.MARIO
خداازشون نگذره که تو این شرایط مال دیگران رو میخورن... خیلی باید بیرحم باشی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بای دِ وی، یه وبسایت دیگه هم کلاهبردار در اومد به نام دانا استور (البته دو تا فروشگاه مجزا به این نام وجود داره: اونی که تو شهرستان پیرانشهره کلاهبردار از اب دراومد ... به همین اسم ی فروشگاه توی رشته که خودم ازش خرید کردم و کاملا اوکیه)
به نظرم بیشتر افرادی که توی مناطق محروم زندگی میکنن به دلیل نبود شغل و امکانات دست به کلاه برداری میزنن بیشتر جاهای محروم و دورافتاده از فروشده ها و افرادی که توی این جور جاها زندگی میکنن خودداری کنین و حتما خریدهای غیر حضوری رو از سایت های معتبر انجام بدین الان دیوار پر شده از کلاه بردار به شدت مراقب باشین و توی دیوار فقط از طریق درگاه پرداخت چت دیوار اقدام به خرید و فروش کنین به یه روش هایی کلاه برداری میکنن که اصلا به مخیلتون هم نمیگنجه دیوار شده مامن گاه امن کلاه بردارا احتیاط کنین و تا جای ممکن حضوری خرید کنین و حتی بفروشین چون موقع فروش هم سر یکی دیگه رو همزمان دارن کلاه میزارن به حساب شما پول بیاد بعد که شما جنس و فروختین شما میمونین و پول از دست رفته چون قانونا دادگاه پول اون شخص رو برمیگردونه و این وسط سر شما بی کلاه میمونه این یکی از روش هاشون هست تازه

• Like
Reactions: tokio_hotel
up...
کماکان این سایت داره به فعالیت خودش ادامه میده
هر چند وقت یبار این تاپیک رو بالا میارم تا دوستان از این سایت خرید نکنن تا سرشون کلاه بره
الان ینی هرکسی خرید بزنه پول از حسابش کم میشه اما چیزی ارسال نمیشه؟
مگه میشه بعد چندماه هنوز درگاه داشته باشه و جلوشو نگیرن؟

میدونم خرتوخره ممکلت ولی دیگه اینقد؟ :دی

الان ینی هرکسی خرید بزنه پول از حسابش کم میشه اما چیزی ارسال نمیشه؟
مگه میشه بعد چندماه هنوز درگاه داشته باشه و جلوشو نگیرن؟

میدونم خرتوخره ممکلت ولی دیگه اینقد؟ :دی
متاسفانه تا شکایت رسمی نشه و حسابی گندش در نیاد هیچ کاری نمیکنن.

عجیبه که کلاه بردار شدن و هنوزم دارن فعالیت میکنن به نظرم باید بیشتر شفاف سازی بشه
من چندین سال پیش از این فروشگاه خرید داشتم جالب اینجا بود برای تحویل کالا منو فرستادن طبقه منفی سه یک پاساژی مکان شبیه این زندان صیدنیا سوریه بود یک گوشه ای اون انتها یک انباری بود اونجا جنس تلنبار کرده بودن و کالا من تحویل دادن

طبق اطلاعی که از کانال تلگرامی مالباختگان مقداد آی تی دارم تو ماه خرداد ماه تونستین بخشی از بدهی های که زیر 10 میلیون بود رو بدن ولی خیلی از مالبتختگان دیگه نتونستن از این شرکت پولی بگیرن حتی به یه سریا که چک داده بودن چکاشون برگشت خورده
کلا فعلا من خودم غیر از دیجیکالا با اینکه از دیجیکالا هم متنفرم از جای دیگه خرید اینترنتی نمیکنم
چند سال پیش از این مقداد آی تی قطعات کامپیوتر زیادیو خریده بودم و انصافا به موقع هم ارسال میکردن

• Like
Reactions: Persia Tech
من یادمه آنتن میکروتیک رو از همه جا ارزونتر میداد . برای پروژه ها همش از اینا میخریدم. همین اخریا نزدیک بود بگیرم که دیدم داستان شده بیخیال شدم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or