کسی این رزیدنت اویل 4 رو خریده

من این بازی رو گرفتم ولی می خوام کپی کنم می گه نمیشه میگه install رو ساپورت نمیکنه
درایو هیتاچی ال تی 1.1
rejon j
شما سریع برو آپدیت کن به lt2 فکر کنم تا الان هم کنسولتون کپیخوریش پریده باشه
با آپدیت برطرف میشه

من بالاخره متوجه نشدم یکی می گی ینی jtag یکی می گه نیس میشه توضیح بدین
GOD بدین معنیه که بازی فقط در لایو موجوده و نسخه دیسکی از گیم ریلیز نشده ، از انجا که گیم های لایو هم فقط نصب میشن روی HDD و به مالک فراخوانی ( یوزر اکانت ) تعلق میگیرن برای اجرا در پروفایل خودتون الزاما باید کنسول جی تگ داشته باشین یا اینکه با پروفایل کسی که گیم رو از لایو گرفته و متعلق بهشه بازی رو انجام بدین

درکل
Veronica X = J-Tage
Resident Evil 4 الزام به J-Tage نیست ولی باید دیسک بازی حتما نصب بشود

Games on Demand = GOD

این resident evil 4 که روی دیسک هست در حقیقت وجود خارجی نداره . منظورم اینه که کسی که این rip رو بیرون داده ورژن jtag بازی رو با xex crc ورژن ژاپنی مخلوط کرده تا روی xbox های غیر jtag بشه بازیش کرد و این ورژن دست ساز با اون ورژن ژاپنی که توی ژاپن release شد کاملا از نظر xex فرق داره و یعنی در کل این به این معنی هستش که این بازی حتی برای استفاده offline هم به هیچ وجه امن نیست و چون این بازی به صورت دیسک وجود نداره و فقط به صورت download از xbox live marketplace هست و اینکه مایکروسافت میتونه به راحتی شما رو شناسایی کنه چون شما این بازی رو توی xbox داری ولی توی purchase history اکونتتون خرید این بازی وجود نداشته .. پس بهترین کار اینه که برای این بازی یه پروفایل الکی بسازین و هیچوقت به لایو وصلش نکنین و فقط با اون پروفایل الکی که ساختین این بازی رو بکنین و به هیچ وجه با پروفایل اصلیتون این بازی رو نکنین چون به راحتی قابل شناسایی هستش...

آخرین ویرایش:
بابا یکم دقت کن تو نوشتن پدرم در اومد بخونم
شرمنده،عجله داشتم و دیگه نگاه نکردم درست نوشتم یا نه...معذرت;)

این resident evil 4 که روی دیسک هست در حقیقت وجود خارجی نداره . منظورم اینه که کسی که این rip رو بیرون داده ورژن jtag بازی رو با xex crc ورژن ژاپنی مخلوط کرده تا روی xbox های غیر jtag بشه بازیش کرد و این ورژن دست ساز با اون ورژن ژاپنی که توی ژاپن release شد کاملا از نظر xex فرق داره و یعنی در کل این به این معنی هستش که این بازی حتی برای استفاده offline هم به هیچ وجه امن نیست و چون این بازی به صورت دیسک وجود نداره و فقط به صورت download از xbox live marketplace هست و اینکه مایکروسافت میتونه به راحتی شما رو شناسایی کنه چون شما این بازی رو توی xbox داری ولی توی purchase history اکونتتون خرید این بازی وجود نداشته .. پس بهترین کار اینه که برای این بازی یه پروفایل الکی بسازین و هیچوقت به لایو وصلش نکنین و فقط با اون پروفایل الکی که ساختین این بازی رو بکنین و به هیچ وجه با پروفایل اصلیتون این بازی رو نکنین چون به راحتی قابل شناسایی هستش...
میگم خوب شد گفتی!!!!من چند بار با همین پروفایلی که رزیدنت رو بازی کردم به لایو وصل شدم...خ.به بن نشدم:|

راستی خبری از کد ورونیکا نیست؟اونم خیلی بازی توپیه...لینکی سراغ ندارین که مثل رزیدنت4 دانلود کنیم وبازی کنیم دعا به جوناتون کنیم؟؟

با اجازه ی مدیران:
http://www.es8.in/product/2504/Resident-Evil-code-Veronica-X-GOD-XBOX360-x-648/

دوستان آخرش این بازی ریجن فری هست؟ میشه اونو از طریق دیسک بر روی هارد کنسول نصب کرد و بازی کرد؟
ممنون.
دوست عزیز من این بازیو از این سایتی که گزاشتی خریدم ولی کار نمی کنه شما با این کاری که کردی فقط 4600 کردی تو پا چمون >:)
بازی که خودت تست نکردی برای چی می فروشی مرد حسابی!!!!!!!!!!!

مثل بقیه ی بازی ها . تو داشبورد وقتی بازی رو انداختی تو کنسول روی DVD درایو دکمه ی Y رو بزن . بعدشم Install game
البته قبلش باید فلش رو به کنسول شناسونده(!) باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or