کسی این بازی ها رو میشناسه؟

• Thread starter Thread starter joorab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من امروز یه سایت دیدم به آدرس www.falcom.com که کلی بازی توش بود که اصلا تو بازار ندیدم همه هم به نظر RPG میان. کسی اسم انگلیسی بعضی از این بازیا رو میدونه و اینکه چرا تو بازار نیست؟

سلام
من امروز یه سایت دیدم به آدرس www.falcom.com که کلی بازی توش بود که اصلا تو بازار ندیدم همه هم به نظر RPG میان. کسی اسم انگلیسی بعضی از این بازیا رو میدونه و اینکه چرا تو بازار نیست؟
فکر نمی کنم برای بازارهای جهانی عرضه شده باشند........اگرم پیداشون کنی کلهم ژاپنی هستند و بدرد ما نمی خوره......

سلام
قرار نیست که هرچی اینور اونور دیدیم بیاییم اینجا تاپیک الکی بزنیم که پستمون بره بالا فکر کنم تاپیک راهنمایی در bc بگردی پیدا میکنی
فکر نمی کنم برای بازارهای جهانی عرضه شده باشند........اگرم پیداشون کنی کلهم ژاپنی هستند و بدرد ما نمی خوره......

پس شما تا حالا بازی ژاپنی بازی نکردی که میگی بازی ژاپنی به درد نمیخوره :mad:

قرار نیست که هرچی اینور اونور دیدیم بیاییم اینجا تاپیک الکی بزنیم که پستمون بره بالا فکر کنم تاپیک راهنمایی در bc بگردی پیدا میکنی

واسه آنلاین بازی کردنش

پس شما تا حالا بازی ژاپنی بازی نکردی که میگی بازی ژاپنی به درد نمیخوره
اگر اطلاعات داشتی نمیپرسیدی /:)
مثل اینکه بگی WOW را غیر آنلاین نمیشه بازی کرد
گیمر حرفه ای به این میگنا:cool:
چرا شما با همه دعوا داری؟:confused:
خیلی از زدن تاپیک ناراحتی اعتراض بده.:confused:
حالا یکی یک سوال کرده شما باید جوابشو بدی نه این که اونو مسخره کنی.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or