live is life
کاربر سایت
لول 3 هم بکنی که چه بهتر، آره کلا قدیما اینجور بازیا inventory محدود بودن save هم که نگو اما همین ها هیجان و سختی کارا بیشتر میکرد من الان داينو کريسيسا شماره یکش را دانلود کردم و به زودی شروع به بازی میکنم تا تجدید خاطراتی بکنیم :dاین کمبود Save تو بازی رسما دیگه داره دهنمو صاف میکنه، انقدر این مدت به Checkpoint و این داستانا عادت کرده بودم که الان دارم روانی میشم
، ولی دمت گرم ، الان Healing و Metabolism و اون دو تا fire ها lvl2 کردمشون anti body هم Lvl 1 :d، این Inventory هم خیلی رو مخه ، خیلی جاش کمه ، هر سری هم یادم میره چیز میزامو بزارم تو جعبه ، یعنی میترسم بازی قات بزنه آیتمام به فنا بره :d، هر چی هم جدید بهم میده باید با یه چیزی عوضش کنم صاب مردرو ، الان یه Cola دادم رفت
، یه Full Recovery گرفتم#
![]()

، انقدر این مدت به Checkpoint و این داستانا عادت کرده بودم که الان دارم روانی میشم
، ولی دمت گرم ، الان Healing و Metabolism و اون دو تا fire ها lvl2 کردمشون anti body هم Lvl 1 :d، این Inventory هم خیلی رو مخه ، خیلی جاش کمه ، هر سری هم یادم میره چیز میزامو بزارم تو جعبه ، یعنی میترسم بازی قات بزنه آیتمام به فنا بره :d، هر چی هم جدید بهم میده باید با یه چیزی عوضش کنم صاب مردرو ، الان یه Cola دادم رفت
، یه Full Recovery گرفتم#