کرایسیس در حالت 720p و 1080p اجرا خواهد شد

Gunners Trust

کاربر سایت
درود

crysis.jpg

توسعه دهنده سری بازی های کرایسیس ، یعنی شرکت بازی سازی کرایتک ، اعلام کرد که نسخه ی کنسولی بازی کرایسیس بر روی حالت 720p و 1080p اجرا خواهد شد .
franzika lehnert در طی مصاحبه ای با nowgamer اعلام کرد که : نسخه اول بازی کرایسیس بر روی هر دو کنسول ـــه ps3 و xbox 360 در حالت 720p و 1080p اجرا خواهد شد .

کرایسیس یک در تاریخ چهارم اکتبرماه برای کنسول های ps3 و xbox 360 منتشر خواهد شد .

tnx gamepur

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Blaugrana
اون دو تا بازی که نام بردی جفتشون 720p هستند (GT5 یه مقدار از 720 بالاتره ولی بازم 1080 نیست).
کرایسیس هم همون 720 بشه هنر کرده (که نمیشه:دی). کلا فقط چند تا بازی آرکید تو کنسول ها 1080p Native هستند...
فکر میکنم MGS 4 به صورت Native 1080 بود ولی مطمئن نیستم.

یه مقدار با 460 هزار پیکسل فرق داره :biggrin1:
/:)
دیگه من نرفتم پیکسل ها رو بشمرم، وقتی میگم یه مقدار یعنی یه حدودی بالاتره، حالا دقیقش رو نشمردم.

فکر میکنم MGS 4 به صورت Native 1080 بود ولی مطمئن نیستم.
من نمیدونم از اول کی این 1080p بودن MGS4 رو باب کرد:دی ایشون 720p Native هم نیست، چه برسه به 1080.
==============

این لینک رزولوشن ها، قبل از اینکه یکی یکی بازیها رو بپرسید اینجا رو ببینید...

• Like
Reactions: Polaris
من نمیدونم بحث بیخود میکنید برای چی؟ Alan Wake Full Hd بود هیچ اتفاق مهمی هم نیوفتاد! :دی :دی :دی :-".

این کرایتیک واقعا تو تبلیغات عالیه یه خبر میده معلوم نیست چه خبره اگر مثل آدم میگفت واقعا 720 و 1080 هست میمرد؟

من نمیدونم بحث بیخود میکنید برای چی؟ Alan Wake Full Hd بود هیچ اتفاق مهمی هم نیوفتاد! :دی :دی :دی :-".

این کرایتیک واقعا تو تبلیغات عالیه یه خبر میده معلوم نیست چه خبره اگر مثل آدم میگفت واقعا 720 و 1080 هست میمرد؟
میثم جان چرا دوتاسبک متفاوتو باهم مقایسه میکنی با دوتا انجین متفاوت
:|

من نمیدونم از اول کی این 1080p بودن MGS4 رو باب کرد:دی ایشون 720p Native هم نیست، چه برسه به 1080.
==============

این لینک رزولوشن ها، قبل از اینکه یکی یکی بازیها رو بپرسید اینجا رو ببینید...
آخه این وسط یه چیزی برا من جور در نمیاد.
من اکثر بازی ها رو که بازی می کنم حتی GOW 3 که دوستان میگن به 1920 در 1080 upscale میکنه برا من رزولوشن رو 720 مینویسه ولی تو xmb 1080 هست و متال گیر سالید 4 هم 1080 نشون میده.
یعنی جزو معدود بازی هایی هست که این رزولوشن نشون میده. حالا جریانش چیه نمیدونم.

آخه این وسط یه چیزی برا من جور در نمیاد.
من اکثر بازی ها رو که بازی می کنم حتی GOW 3 که دوستان میگن به 1920 در 1080 upscale میکنه برا من رزولوشن رو 720 مینویسه ولی تو xmb 1080 هست و متال گیر سالید 4 هم 1080 نشون میده.
یعنی جزو معدود بازی هایی هست که این رزولوشن نشون میده. حالا جریانش چیه نمیدونم.

اینا همش کشکه فقط اپ می شه به هیچ دردی هم نمی خوره

اگه اشتباه نکنم تنها vitua tennis 3 با def jam بودن که 1080p کامل بودن

آقا این اعداد و ارقام برای نوشیدن از آب در کوزه خوبه ! متال گیر 4 اچ دی نیست و انقدر خداست . یه چیزی مثل کارتل هم اچ دی (اصن فول اچ دی) هست و لولگرافیک ...

چرا اینجوری به قضیه نگاه میکنی ؟ فکر کن اگه همون MGS4 رو روی Native 1080p بازی میکردی چقدر خدا تر میشد !

بر منکرش لعنت :دی اما میخوام بگم اساسا این اعداد گول زنک هستن ...
کیوان گول زنک نیست که برادر من !!
هرچی رقم بالاتر باشه کیفیت از نظر بصری بالاتر میره !!!
روی پی سی هم ماکلا میشه دید دیگه !!
تو خودت یه بازی رو بذار روی بالاترین تنظیمات
روی 800 اجراش کن بعد برو روی 1080 هم اجراش کن !!!!
فرق داره خب دیگه عزیزم :d

کیوان گول زنک نیست که برادر من !!
هرچی رقم بالاتر باشه کیفیت از نظر بصری بالاتر میره !!!
روی پی سی هم ماکلا میشه دید دیگه !!
تو خودت یه بازی رو بذار روی بالاترین تنظیمات
روی 800 اجراش کن بعد برو روی 1080 هم اجراش کن !!!!
فرق داره خب دیگه عزیزم :d

دیگه این اسمش فرق نیست دگرگونی هست:d

لامصب فول اچ دی یه حال دیگه می ده

اقا شماها عجب ادم هایی هستید ها ! برید بازیتونو کنید دیگه ! طرف اومده واسه تبلیغاتش گفته بازی رو 1080 یا هر چی اجرا میشه دیگه چیه دارید این همه بحث می کنید !

شما باید بعضی مواقع مثل بچه ها فکر کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or