کرایتک: به طور 100% از فروش Xbox One راضی نیستیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sorena Asadi

کاربر سایت
ud1fn3yewz3yuq3pibch.png

روز پیش بازی RYSE انحصاری کنسول Xbox One به صورت رسمی برای پلتفرم PC تایید شد و بسیاری هم اکنون به این موضوع فکر میکنند که اگر قرار است این بازی دنباله ای داشته باشد انحصاری Xbox one خواهند ماند یا خیر؟ وب سایت Eurogamer مصاحبه ای انجام داده با Yerli رئیس کرایتک که ایشان به این موضوع اشاره کردند که RYSE یک ای پی متعلق به کرایتک است و این شرکت میتواند هر طوری که بخواهد در رابطه با اینده آن تصمیم بگیرد.

"ما هیچ حرفی در رابطه با کنسل شدن RYSE 2 نزده ایم و این ای پی متعلق به ماست و ما تصمیم میگریم که چه زمانی مناسب برای ادامه است ، این بازی به زمان نیاز دارد ، کار با شرکت مایکروسافت لذت بخش است ."

کنسول Xbox One در مجموع کمتر از کنسول رقیب فروش رفته و در بسیاری از کشور ها کنسول شرکت سونی بیشتر فروش داشته است اگر این بازی بر روی PC خوب به فروش رفت به احتمال زیاد انحصاری مایکروسافت خواهد ماند اما در صورت عدم فروش کافی استودیو کرایتک ناشر ای عنوان را به صورت کلی تغییر خواهد داد و به سمت پلتفرم های دیگر (PS4) خواهد رفت.

منبع

آخرین ویرایش:
بابا gears یا fable (شایدم هر دو) این اتفاقِ عرضه رو pc واسشون افتاده بود تو دوران ۳۶۰ ...
خوب چی شد ؟!
نهایتا سرپا وایستادن و شدن exclusive های Xbox،مطمئنا ryse هم همینجوری میشه...

والا این ترولی که سونی فنها از این بازی میکنن فکر کنم اگر روی PS4 بیاد دو نسخه هم فروش کنه.. البته معلوم نیست جهت باد شاید عوض شد

توپ فقط تو زمين خود كرايتك هستش و جايي نميره

تا زماني كه كيفيت بازي ساخته خود كرايتك همين باشه(متاي ٦٠ ) بازي براي ١٠٠ تا پلتفرم هم بياد به خاطر كيفيتش اونقدري كه مدنظر كرايتك بازيشو نمي خرن و ميمونه رو دستش
وگرنه بازيهايي مثه deadrising 3 يا titanfal رو همين x1 اي كه فروش كمتري نسبت به رقيب داشته خوب فروختن و سازنده هاش راضين

در كل كرم از خود درخت:d

بازیسنتر قبلا مصاحبه های اختصاصیش رو میزد صفحه اصلی...سیاست سایت عوض شده احیانا"؟/:)

حالا انگار این آی پی خیلی چیز خفنی هستش که بخواد مولتی هم بشه، بیخیال بابا....کنسول سونی بدون Ryse داره راه خودش رو پیش میره....Crytek خودش رو زیادی تحویل میگیره گاهی:d

والا این ترولی که سونی فنها از این بازی میکنن فکر کنم اگر روی PS4 بیاد دو نسخه هم فروش کنه.. البته معلوم نیست جهت باد شاید عوض شد

به فرض که مثلا روزی قرار بشه Ryse برای PS4 هم بیاد باید تغییرات اساسی توی ساختار گیم پلی و خصوصا کامبت سیستمش صورت بگیره. وگرنه واقعا همینطور میشه که گفتی و دو نسخه هم نمیفروشه. چون در این شرایط دیگه این تکنیکال دمو کارکردی روی PS4 نخواهد داشت و باید غیر از گرافیک چیزهای دیگه ای هم برای نمایش داشته باشه. حالا یا باید یه کامبت خوب براش درست کنن، یا یجوری ربطش بدن به مورفیوس یا خلاصه یکاری کنن که قابل بازی بشه. من قویا معتقدم در حال حاضر در مورد Ryse اگه بشینی بازی کردن یکی دیگه رو ببینی و از دیدنش گرافیکش لذت ببری به مراتب جالب و جذاب تر از اینه که قرار باشه همه ان کارهارو خودت انجام بدی! کلا در مواجه با Ryse بیننده باشی تا گیمر خیلی بیشتر به نفعت هست.

من با اینکه فن مایکروسافت نیستم ولی واقعا تقصیر مایکروسافت نیست , بد بودن بازی فقط و فقط تقصیر کرایتک ئه چون بازی از لحاظ فنی و گرافیکی ایراد نداره که بخواد بگه کنسولشون ضعیفه و این حرفا , دست و پاشون بسته بود ولی شاهکار خودشون داره یقه ی خودشونُ میگیره ... تو که میتونستی با این سخت افزار کج دار و مریض همچین گرافیک غولی دربیاری , پس تقصیر خودت بوده گیمپلی و داستان بازی رو خراب کردی!

فرصتش ساختن یه بازی خوب رو داشتن , خودشون از دستش دادن!

تمام این بدبختی های مایکرو از اجرای سیاست مسخره ی کنسول با کینکت شروع شد !!

و گرنه واقعاً کنسول خوبیه و در خیلی از بازی ها به مراتب از 4 باکیفیت تر نشون داده !!
واقعاً چرا اینجورین اینا؟ :دی این سونی فن ها هیچ جوری نرم نمیشن :|[/RIGHT]
این به مراتب خیلی رو نشون بده یکم بخندیم :))

مشکل از خود بازیه که کم فروخته نه پلتفرم! والا این بازی با این وضع گیم پلی رو هر پلتفرم یا حتی چندتا پلتفرم هم منتشر میشد بازم فروشش راضی کننده نمیشد! :|

به فرض که مثلا روزی قرار بشه Ryse برای PS4 هم بیاد باید تغییرات اساسی توی ساختار گیم پلی و خصوصا کامبت سیستمش صورت بگیره. وگرنه واقعا همینطور میشه که گفتی و دو نسخه هم نمیفروشه. چون در این شرایط دیگه این تکنیکال دمو کارکردی روی PS4 نخواهد داشت و باید غیر از گرافیک چیزهای دیگه ای هم برای نمایش داشته باشه. حالا یا باید یه کامبت خوب براش درست کنن، یا یجوری ربطش بدن به مورفیوس یا خلاصه یکاری کنن که قابل بازی بشه. من قویا معتقدم در حال حاضر در مورد Ryse اگه بشینی بازی کردن یکی دیگه رو ببینی و از دیدنش گرافیکش لذت ببری به مراتب جالب و جذاب تر از اینه که قرار باشه همه ان کارهارو خودت انجام بدی! کلا در مواجه با Ryse بیننده باشی تا گیمر خیلی بیشتر به نفعت هست.

نه مطمئن باش اینطوری نیست و اگر این بازی با همین گیم پلی انحصاری PS4 عرضه می شد کلی سینه چاک پیدا میکرد مثل یکی دو تا از بازی ها که آدم یک ساعت هم نمی تونه تحملشون کنه ولی کلی مُرید پیدا کردن..!

ud1fn3yewz3yuq3pibch.png

روز پیش بازی RYSE انحصاری کنسول Xbox One به صورت رسمی برای پلتفرم PC تایید شد و بسیاری هم اکنون به این موضوع فکر میکنند که اگر قرار است این بازی دنباله ای داشته باشد انحصاری Xbox one خواهند ماند یا خیر؟ وب سایت Eurogamer مصاحبه ای انجام داده با Yerli رئیس کرایتک که ایشان به این موضوع اشاره کردند که RYSE یک ای پی متعلق به کرایتک است و این شرکت میتواند هر طوری که بخواهد در رابطه با اینده آن تصمیم بگیرد.

"ما هیچ حرفی در رابطه با کنسل شدن RYSE 2 نزده ایم و این ای پی متعلق به ماست و ما تصمیم میگریم که چه زمانی مناسب برای ادامه است ، این بازی به زمان نیاز دارد ، کار با شرکت مایکروسافت لذت بخش است ."

کنسول Xbox One در مجموع کمتر از کنسول رقیب فروش رفته و در بسیاری از کشور ها کنسول شرکت سونی بیشتر فروش داشته است اگر این بازی بر روی PC خوب به فروش رفت به احتمال زیاد انحصاری مایکروسافت خواهد ماند اما در صورت عدم فروش کافی استودیو کرایتک ناشر ای عنوان را به صورت کلی تغییر خواهد داد و به سمت پلتفرم های دیگر (PS4) خواهد رفت.
منبع
خواهشا یکی منو توجیه کنه، قسمت هایی که تو متن این خبر بولد کردم از کجا اومده؟

کلا من اگه جای کرایتک بودم این اشغال رو همون اوایل کنسل میکردم کلا همون بهتر بود رو x1بمونه که گیمر های بیشتری رو اذیت نکنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or