کرایتک انتظار ندارد عناوین لانچ نسل بعدی تفاوت زیادی با Crysis 3 داشته باشند

Saeed Gamer

کاربر سایت
رئیس کرایتک آقای Cevat Yerli فکر نمیکند اولین سری از بازی های نسل بعد تفاوت قابل توجهی با Crysis 3 در کنسول های نسل حاضر داشته باشند.

crysis-3-2.jpg

در مصاحبه با CVG ، آقای Yerli گفت: که فکر نمیکند شرکت او بتواند چیزی بیشتر از کاری که بر روی عنوان Crysis 3 انجام داده اند، با کنسول های نسل حاضر انجام دهند.

او گفت: "پروژه های کرایتک عموما یک سطح بالاتر از چیزی است که در کنسول های موجود به آن رسیده ایم. من در واقع فکر میکنم مردم متحیر خواهند شد از این که ببیند عناوین لانچ نسل بعدی سایر شرکت ها، تفاوت قابل توجهی با Crysis 3 نخواهند داشت."

Yerli همچنین کاری که تیمش انجام داده است را ستایش کرد که به اعتقاد او یک دنیای گیم منحصر بفرد است.
او گفت: "کرایسیس 3 ، visual identity (هویت بصری) خودش را دارد. شهری که به مانند جنگل انبوهی است، جهانیست که پیش از این هرگز خلق نشده است، آن نوع تصویر، آن کیفیت و سطح غوطه وری و عمق. من فکر میکنم هیچ بازی ای تا به حال این تنظیمات و محیط را نداشته است، آن یک صحنه تماشایی بصری است."
"این دنیا حتی در Hollywood هم ساخته نشده است. مردم ممکن است فکر کنند در اینجا شباهت هایی با فیلم I Am Legend وجود دارد. اما این دو کاملا با هم تفاوت دارند. I Am Legend رشد بیش از حد دارد، اما شهر جنگلی کرایسیس 3 ، به طور کامل در سطح متفاوت دیگری است. کرایسیس 3 هویت مختص خودش را دارد و من بسیار مغرور هستم به چیزی که تیم به آن رسیده است."

عنوان Crysis 3 در 19 فوریه در آمریکای شمالی و 22 فوریه در اروپا برای PC، X360، PS3 عرضه خواهد شد.

SOURCE 1
SOURCE 2

آخرین ویرایش:
کاملا درسته
گیم پلی شماره دو واقعا مضخرف بود:-&
وقتی بازی رو تموم کردم به خودم گفتم : " این بود Crysis.......... ?! "
یه بازی سردرگم با گیم پلی کسل کننده
البته با گرافیکی فوق العاده:d
برای بار هزارم میگم تو و اقوام شما اصلا تاپیکی که درباره کرایتک یا کرایسس بود نیاید ونظرات خوشکلتون رو برای خودتون بزارید چون میدونم اکتیوژن شمارا میدزده وشمارا استخدام می کنه به عنوان دو اتیشه کالاف حالا مارا رها کنید تا دو اتیشه های کرایسس نه اومدند شمارا نفله کنند
{البته خودم دو اتیشه هستم:d دو اتیشه ها کرایسس لایک کنن ببینم کی کرایسسه وکی کالاف>:)}

من زیاد درباره نسخه دو صحبت نمی کنم، چون فقط یه بار تمومش کردم!
ولی این ایرادهایی که گرفتی را می شه ردشون کرد:
نبردهای تکراری!
خوب با توجه به سندباکس بودن بازی و آزادی عمل و استفاده از روش های مختلف برای رد کردن مراحل فک نکنم بشه گفت نبردها تکراری بودن
کرایسیس دو قسمت داره معمولا اولش مبارزه با نیروهای CELL که تنوع خوبی داره دوم مبارزه با ایلین ها که واقعا تکراری و خسته کنندست...هوش مصنوعی هم که هیچی تمام دشمن ها به طرف آدم حرکت میکنند و هیچ استراتژی خاصی ندارند
نیروهای خودی هم که یا اسکریپت شده هستن یا کلا تعطیلند

کرایسیس دو قسمت داره معمولا اولش مبارزه با نیروهای CELL که تنوع خوبی داره دوم مبارزه با ایلین ها که واقعا تکراری و خسته کنندست...هوش مصنوعی هم که هیچی تمام دشمن ها به طرف آدم حرکت میکنند و هیچ استراتژی خاصی ندارند
نیروهای خودی هم که یا اسکریپت شده هستن یا کلا تعطیلند

مبارزه با الین ها را کاملا قبول دارم، با اینکه خیرسرشون موجودات فضایی هستند ولی هوششون در حد زامبی هاست:d
ولی خوب با توجه به وسیع بودن محیط و قابلیت نامرئی شدن، می تونیم یه جوری سر کنیم;)
البته این را هم بگم مشکل هوش مصنوعی تو اغلب بازی های این نسل بود...

Guns And Face on Crysis 3- Halo 4- Killzone 3- Farcry 3
:

l5488_Faceee.jpg
قیافه این یارو تو کرایسیس 3 کپی استیو بالمر هست:

attachment.php

:d.

پ.ن. مدل سازی صورت دل‌ریو در حده L.A Noire کارشده :|.

خواهشا دست از سر کچل این کرایسیس بردارید! :( این همه شوتر، چرا گیر دادید به این فقط؟ :(
ما کاری با اون ندارم کرایتک ولکن مامله نیست!. شاخ و شونه کشیدن واسه استودیو ها و انجین های دیگه بس نبود; نسل بعد رو هم مورد یورش قرار دادن.

Attachments

• 220px-steve_ballmer_akiuqq.jpg
    220px-steve_ballmer_akiuqq.jpg
    14.7 KB · مشاهده: 150
قیافه این یارو تو کرایسیس 3 کپی استیو بالمر هست:

David Kennedyـه. (motion capture رو بر عهده داره):

xn05dpym1xa7orsaazu.png
ما کاری با اون ندارم کرایتک ولکن مامله نیست!. شاخ و شونه کشیدن واسه استودیو ها و انجین های دیگه بس نبود; نسل بعد رو هم مورد یورش قرار دادن.

مصاحبه ی CVG یه خورده گنگه. یرلی کاملا منظورشو مشخص نکرده. اگه منظورش نسخه ی PCـه که کاملا این موضوع حقیقت داره.

عزیزم چندبار توضیح بدم.بعد فنی قوی//بعد سرگرمی ضعیف..این واقعا چیزه سختیه؟بیخیال بابا

یه حرف اشتباه رو صد بار توضیح بده باز هم اشتباهه

خیلی واضحه داری به هر دری میزنی که بگی حرفم درسته اما داریم میبینیم که حرف اولت کاملا عوض شده! اولش گفتی گیمپلی مشکل داره اما حالا داری میگی سرگرم کننده نیست یعنی تو سرگرم کنندگی فقط گیمپلی دخیله ؟!

از کی تا حالا هر بازی که فروش کنه شده سرگرم کننده هر کدوم فروش نکنه میشه کسل کننده؟! چندین بازی بودن که با فروش خوب و بعضا عالی رو دوستان آشغال دونستن و همینطور بالعکسش

در مورد سرگرم کنندگی هم نمیدونم چرا اینو میگی فکر کنم این بازی رو به سبک cod بازی میکنی وگرنه راههای مختلفی برای رفتن یک مرحله هست که انجام دادنشون من رو که خیلی سرگرم کرد "البته تو نسخه دوم اون حالت نسخه اول رو خراب کردن یکمی"

و اینکه خب از اول میگفتی بازی سرگرم کننده نیست چرا عیب الکی رو گیمپلی میزاری ...

دیوونه کردید با رو با این کمپانی و سایت هایی که در این باره راه انداختید مثل Crydev!!
خدا وکیلی هیچ غلطی تو هیچکدوم از این گروه هاشون نمی کنن و روپ و روپ خبر می دن!

---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

کاش چیز طعفه ای هم بود این بازیتون. با اون سیستم کرای انجینتون که انقدر پوز می دن!

یه حرف اشتباه رو صد بار توضیح بده باز هم اشتباهه

خیلی واضحه داری به هر دری میزنی که بگی حرفم درسته اما داریم میبینیم که حرف اولت کاملا عوض شده! اولش گفتی گیمپلی مشکل داره اما حالا داری میگی سرگرم کننده نیست یعنی تو سرگرم کنندگی فقط گیمپلی دخیله ؟!

از کی تا حالا هر بازی که فروش کنه شده سرگرم کننده هر کدوم فروش نکنه میشه کسل کننده؟! چندین بازی بودن که با فروش خوب و بعضا عالی رو دوستان آشغال دونستن و همینطور بالعکسش

در مورد سرگرم کنندگی هم نمیدونم چرا اینو میگی فکر کنم این بازی رو به سبک cod بازی میکنی وگرنه راههای مختلفی برای رفتن یک مرحله هست که انجام دادنشون من رو که خیلی سرگرم کرد "البته تو نسخه دوم اون حالت نسخه اول رو خراب کردن یکمی"

و اینکه خب از اول میگفتی بازی سرگرم کننده نیست چرا عیب الکی رو گیمپلی میزاری ...

من فکر میکنم شما دوس نداری متوجه بشی.فقط بگم که cod رو برای این گفتم که پرفروشترینه..وگرنه منظورم بهترین بودنش نبود.
یک سری دلائل گفتم و شما دوس نداری متوجه بشی.نمیدونستم تفکیک یه اثر به دوجنیه تبلیغاتی و سرگرمی انقدر سخته.
cod وجه تبلیغی نداره.همه چیزش تکراریه.ولی همین تکرار هم رکورد میزنه.چون بالاتر از این تکرار چیزه دیگه ای ارائه نشده و گیمر مجبوره بره دنبال همین تکرار و از همین تکرار لذت ببره.

من فکر میکنم شما دوس نداری متوجه بشی.فقط بگم که cod رو برای این گفتم که پرفروشترینه..وگرنه منظورم بهترین بودنش نبود.
یک سری دلائل گفتم و شما دوس نداری متوجه بشی.نمیدونستم تفکیک یه اثر به دوجنیه تبلیغاتی و سرگرمی انقدر سخته.
cod وجه تبلیغی نداره.همه چیزش تکراریه.ولی همین تکرار هم رکورد میزنه.چون بالاتر از این تکرار چیزه دیگه ای ارائه نشده و گیمر مجبوره بره دنبال همین تکرار و از همین تکرار لذت ببره.

من هم دقیقا فکر میکنم شما هم دوست ندارید متوجه بشید! خودت به من بگو این پستهایی که تا الان دادی تو کدومش مشکل گیمپلی رو گفتی من برم 100بار بخونمش ؟! همه دلایلی که گفتی هیچکدوم به سوال من "گفتن مشکل خوده گیم پلی" ربطی نداشت

بازی تبلیغاتی و سرگرمی چه ربطی به گیمپلی بد داره چندین موضوع دیگه هم دخیله فقط گیمپلی نیست که بهش اشاره میکنید، مثل اینکه رسوندن این مطلب هم سخته ...

دیوونه کردید با رو با این کمپانی و سایت هایی که در این باره راه انداختید مثل Crydev!!
خدا وکیلی هیچ غلطی تو هیچکدوم از این گروه هاشون نمی کنن و روپ و روپ خبر می دن!

---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

کاش چیز طعفه ای هم بود این بازیتون. با اون سیستم کرای انجینتون که انقدر پوز می دن!

شما می تونید خبرهای مربوط به این بازیو استودیو را نخونی تا دیوونه نشید! کسی مجبورتون نکرده پیگیر خبرهاشون باشی!
کرای انجینشون هم قویه، پزش را می دن به قول شما. به شما دارن پز می دن ناراحتید؟؟
اون هم تحفه است نه طعفه!!

من هم دقیقا فکر میکنم شما هم دوست ندارید متوجه بشید! خودت به من بگو این پستهایی که تا الان دادی تو کدومش مشکل گیمپلی رو گفتی من برم 100بار بخونمش ؟! همه دلایلی که گفتی هیچکدوم به سوال من "گفتن مشکل خوده گیم پلی" ربطی نداشت

بازی تبلیغاتی و سرگرمی چه ربطی به گیمپلی بد داره چندین موضوع دیگه هم دخیله فقط گیمپلی نیست که بهش اشاره میکنید، مثل اینکه رسوندن این مطلب هم سخته ...

آخه متوجه نیستی.بزرگترین مشکلش همون تلیغاتی بودنشه نه سرگرمی بودنش.مشکل از این بزرگتر؟؟؟.اومده یه چیز متفاوت تحویل بده گند زده..
گانینگ بازی خوبه و در سطح قابل قبولیه.ولی مشکل گیم پلیش یکنواختی بازیه.یعنی در طول بازی یه نقطه a و b وجود داره.شما باید از این نقطه به اون نقطه برسی و کیلوکیلو آدم بکشی.این هدف سریع خسته کننده میشه.ممکنه بگی cod هم همینه.درسته اکثر شوترها همین شدن ولی cod آنلاین بینطیری داره.اما کرایسس آنلاینم نداره..اول شخصی که آنلاین نداشته باشه یه درد سطل زباله میخوره.
حالا بگذریم از داستان آشغالش که خود به خود سطح بازی رو چند لول پایین میاره.اینا تمام زورشون اینه که بگن ما گرافیک خفن میسازیم و هدفشونم فقط اینه که ue رو کنار بزنن و ce بشه موتور اول شرکتهای بازیسازی برای همینم فقط رو گرافیک مانور میدن که نتیجشم میشه همین .

حرفت ارزش نقل و قول نداره چون بی منطقه! یه تکسچر نشونت بدم بزنی کنسولت رو خرد کنی؟اخه مرد حسابی این چه حرفیه میزنی؟کسنول رو با پی سی مقایسه میکنی اونم با کرایسیس؟

دوست عزیز اولا فوق فوقش گرافیک بازی های نسل بعد با کامپیوتر های high end امروزی برابری میکنه
دوما شما هر موقع برای pc بازی های انحصاری مثل GoW یا GeoW یا HALO یا UNCHARTED ... اومد بیاید اینجا بگید فقط pc !
شما خودتم جر بدی هیچوقت یه GoW یا UNCHARTED برای PC نمیاد اونوقته که من یه تیکه از GoW نسل بعد رو به شما نشون میدم اونوقت شما هستید که میرید PC رو با کارت گرافیکی که به تنهایی 3 برابر قیمت یه کنسوله خرد میکنی!

شما می تونید خبرهای مربوط به این بازیو استودیو را نخونی تا دیوونه نشید! کسی مجبورتون نکرده پیگیر خبرهاشون باشی!
کرای انجینشون هم قویه، پزش را می دن به قول شما. به شما دارن پز می دن ناراحتید؟؟
اون هم تحفه است نه طعفه!!

با تشکر از شما ای دایره المعارف!!
کسی از شما نخواست که نظری در مورد پست من بدید.
اگر اینا مربوط به من می شه پس لازم نیست که شما خودتون رو بندازید وسط!!!

---------- نوشته در 09:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 PM ارسال شده بود ----------

حرفای من واقعیت بود و کاملا هم بی طرفانه عرض کردم.

با تشکر از شما ای دایره المعارف!!
کسی از شما نخواست که نظری در مورد پست من بدید.
اگر اینا مربوط به من می شه پس لازم نیست که شما خودتون رو بندازید وسط!!!

---------- نوشته در 09:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 PM ارسال شده بود ----------

حرفای من واقعیت بود و کاملا هم بی طرفانه عرض کردم.
این تو نیستی که بخوای واسه من تعیین و تکلیف کنی که بخوام پستت را نقل کنم یا نه...
حرف هات هم فقط واسه خودت واقعیته...

به نظر من گیمر باید فن بازی خوب باشه نه فن کنسول یا یک شرکت یا یک موتور بازی در ضمن انتخاب بازی سلیقه ایه و نمیشه یک بازی به نظر همه خوب باشه والکی سرش دعوا کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or