کدوم Bat man بهتر بود؟

Arkham city vs Arkham asylum

• Arkham asylum

رای‌ها: 7 28.0%
  • Arkham city

رای‌ها: 18 72.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    25
  • نظرسنجی بسته شده است .

MOEINCREED

کاربر سایت
این دو بای جزو بهترین های نسل هفتم هستند و نمرات خوبی هم دریافت کرده اند حالا به نظر شما کدوم بهتر بود؟خودمarkham city
20110610104751!Batman-arkham-asylum-artwork-batman.jpg

arkham city خیلی وسعت و جزئیات بیشتری داشت !
دست کمی از اسکایریم نداشت !
محیط تیمارستان به نظر من یه نمه گرفته و دل گیر بود ولی تو City این جوری نبود !

arkham city خیلی وسعت و جزئیات بیشتری داشت !
دست کمی از اسکایریم نداشت !
محیط تیمارستان به نظر من یه نمه گرفته و دل گیر بود ولی تو City این جوری نبود !

نقشه‌ای که حرکت از جنوب غربی به شمال شرقیـش کمتر از 2 دقیقه طول بکشه، شدیدا ضعف طراحی داره

Arkham Asylum تنها و تنها مشکلش حضور دیوانه‌های بخش Intensive treatment و بخش‌های کارآگاهی طولانیش بود که بازیکن رو مجبور می‌کرد تمام مدت Detective Vision رو روشن بگذاره

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا تو arkham city نمیشه تو بتمن کسی رو کشت فقط بیهوششون میکنه به علاوه شهرش انگاری شهر مردگان بود نمیدونم اصلا باهاش حال نکردم فقط اون اخراش جذاب شد ولی در کل نمیدونم امتیاز بالایی هم داشت اما از اون بازی ها نبود شاید قبیلاش بهتر بودند

کلا دو نسخه عرضه شده
هر دو هم ساخت یک شرکت هست
یه همچین مقایسه ای تقریبا اشتباهه
اصلا از لحاظ داستان, گیم پلی و.... چی مقایسه میشه؟
از لحاظ گیم پلی و گرافیک که شهر آرکهام پیشرفت خوبی داشت
به هر حال, من از حضور ویلین ها توی تیمارستان آرکهام بیشتر خوشم اومد

به طور کلی
مثال عرض می‌کنم از نظر بنده داستان AA حرفه‌ای تر از AC نوشته شده بود و به اندازه‌ی کافی پیچش و هیجان داشت.
اما AC مجموعه چند پلات بود که در آخر بدون هیچ ارتباطی به هم، تمام شدند

البته داستان ارخام سیتی هم خیلی خوب بود ...

هردو یکی از بهترین بازیهای این نسل هستند

^ بله
دوستان فکر نکنند من از Arkham City متنفرم فقط به نظرم نسبت به AA تا حدودی پسرفت داشت.
به نظر من بازی ای که نسبت به نسخه قبلش پسرفت داشته باشه نمیتونه Goty سال بشه !
درضمن نامزد دریافت جایزه بهترین بازی نسل بشه !
به نظر من سیتی از هر لحاظ نسبت به آسایلم پشرفت داشته !

^ البته GotY نشد. این افتخار نصیب Skyrim شد که این عنوان هم در کمال تعجب، از برخی لحاظ نسبت به عنوان قبلی این سری پسرفت داشت
همه‌ی این‌ها هم نظرات شخصی هستند و اگر مایل باشید حاضرم با هم صحبت کنیم. اما همچنان به نظرم AC بازی خوبی بود اما نه به خوبی AA

^ البته GotY نشد. این افتخار نصیب Skyrim شد که این عنوان هم در کمال تعجب، از برخی لحاظ نسبت به عنوان قبلی این سری پسرفت داشت
همه‌ی این‌ها هم نظرات شخصی هستند و اگر مایل باشید حاضرم با هم صحبت کنیم. اما همچنان به نظرم AC بازی خوبی بود اما نه به خوبی AA

به نظر من تنها برتری ازخام اسایلم داستانش بود . ارخام سیتی از لحاظ گرافیک و گیم پلی و گرافیکش خیلی از نسخه قبل بهتر بود که البته بایدم اینطور باشه

AA به طور غیر منتظره ای خارق العاده بود
همین باعث شد یه ذره توقعات برای شماره بعدی بالا بره
البته AC پیشرفت قابل قبولی داشت و از نسخه قبل خیلی بهتر شده بود و واقعا فوق العاده بود
در کل مقایسه این دو تا باز هم به نظرم اشتباهه
یه بازی عالی اومد ... شماره بعدش خیلی عالی تر بود... مثل اینکه فورزا 3 رو با 4 مقایسه کنی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or