halo_game2000 کاربر سایت Oct 4, 2007 #228 mahsa من هم مثل توهستم اطرافیانم اصلا علاقه ای به بازی ندارن sam leon
Final Chapter کاربر سایت Oct 4, 2007 #229 من هیتمن رو از همه بیشتر دوست دارم ... من با هیتمن "کدنیم 47" زندگی کردم ... برای تک تک مرحله هاش عمرم رو گذاشتم ... تا اخر عمرم هیتمن 1 و شخصیت هیتمن رو فراموش نمی کنم
من هیتمن رو از همه بیشتر دوست دارم ... من با هیتمن "کدنیم 47" زندگی کردم ... برای تک تک مرحله هاش عمرم رو گذاشتم ... تا اخر عمرم هیتمن 1 و شخصیت هیتمن رو فراموش نمی کنم
V Victarion Loyal Member Oct 9, 2007 #233 فقط Big boss و Solid Snake از وقتی چشم باز کردم اینا کاراکترای محبوب من بود البته big boss سه سال پیش شخصیت محبوبم شد
فقط Big boss و Solid Snake از وقتی چشم باز کردم اینا کاراکترای محبوب من بود البته big boss سه سال پیش شخصیت محبوبم شد
asheghangta کاربر سایت Oct 9, 2007 #235 کراش عزیزم...ای خداااااااااااااااااا برای چی نباید همون شرکت نایترو داگ که سری بازی هاشیو واسه پلی1 گذاشت هنوز نسازه اونو بفروسه
کراش عزیزم...ای خداااااااااااااااااا برای چی نباید همون شرکت نایترو داگ که سری بازی هاشیو واسه پلی1 گذاشت هنوز نسازه اونو بفروسه
S salame کاربر سایت Oct 18, 2007 #240 only snake فقط اسنیک در متال گیر 3 تنها بازی که صحنه ی آخرش دل هر کسی رو به درد میاره