DJmoji کاربر سایت Apr 6, 2007 #151 به نظر من شخصیت های Samanoske و Jak در بازی Onimusha 3 و شخصیت Virjil در بازی Devil May Cry 3 بهترین شخصیت هایی بودن که من هرگز فراموششون نمی کنم.
به نظر من شخصیت های Samanoske و Jak در بازی Onimusha 3 و شخصیت Virjil در بازی Devil May Cry 3 بهترین شخصیت هایی بودن که من هرگز فراموششون نمی کنم.
O ONLY_SONY_PS3 کاربر سایت May 1, 2007 #152 نوشته شده توسط DJmoji: به نظر من شخصیت های Samanoske و Jak در بازی Onimusha 3 و شخصیت Virjil در بازی Devil May Cry 3 بهترین شخصیت هایی بودن که من هرگز فراموششون نمی کنم. بیشتر... ایول بلا خره یه نفر تو این بازی سنتر پیدا کردم که مثل خودم هوادار اونیماشا باشه. به نظر من jubie در اونیماشا و اسنیک در metal gear .
نوشته شده توسط DJmoji: به نظر من شخصیت های Samanoske و Jak در بازی Onimusha 3 و شخصیت Virjil در بازی Devil May Cry 3 بهترین شخصیت هایی بودن که من هرگز فراموششون نمی کنم. بیشتر... ایول بلا خره یه نفر تو این بازی سنتر پیدا کردم که مثل خودم هوادار اونیماشا باشه. به نظر من jubie در اونیماشا و اسنیک در metal gear .
P Pedram eagle کاربر سایت May 20, 2007 #155 اول لوکاس کین توی فارنهایت :excited: بعدشم تامی تو مافیا بقیه روهم ... ( با عرض معذرت :cheesygri )
lover_pc_games کاربر سایت May 20, 2007 #156 خوب مشخصه ! ada عشق من ! مگه میشه فراموشش کرد ! از evil 2 تا بینهایت با ada !
G g_virus کاربر سایت May 20, 2007 #159 حضور قدرتمند البرت وسكر رو در رزيدنت اويل كد ورونيكا فراموش نشدني است . بقيه شخصيت ها رو بي خيال:laughing: :laughing: :laughing:
حضور قدرتمند البرت وسكر رو در رزيدنت اويل كد ورونيكا فراموش نشدني است . بقيه شخصيت ها رو بي خيال:laughing: :laughing: :laughing:
lover_pc_games کاربر سایت May 21, 2007 #160 نوشته شده توسط g_virus: حضور قدرتمند البرت وسكر رو در رزيدنت اويل كد ورونيكا فراموش نشدني است . بقيه شخصيت ها رو بي خيال:laughing: :laughing: :laughing: بیشتر... جون من راست میگی ؟ کاملا برعکس همه شخصیتها خوبن ! ada عالیه و آلبرت وسکر مزخرف ! :laughing:
نوشته شده توسط g_virus: حضور قدرتمند البرت وسكر رو در رزيدنت اويل كد ورونيكا فراموش نشدني است . بقيه شخصيت ها رو بي خيال:laughing: :laughing: :laughing: بیشتر... جون من راست میگی ؟ کاملا برعکس همه شخصیتها خوبن ! ada عالیه و آلبرت وسکر مزخرف ! :laughing:
SLASH1 کاربر سایت May 21, 2007 #161 در ضمن xbox360 = atari با اون بازي هاي در پيتيش :::biggrin1 دري وري گفتن كار 1 دقيقته اولا كي گفته اتاري بازي هاش درپيته همه ازش كلي خاطره دارن دوما نكنه كوري اين همه بازي قشنگو نمي بيني:cheesygri resident evil 5 هم يكي از بازي هاشه اونم كه مثل بالا كه گفتم
در ضمن xbox360 = atari با اون بازي هاي در پيتيش :::biggrin1 دري وري گفتن كار 1 دقيقته اولا كي گفته اتاري بازي هاش درپيته همه ازش كلي خاطره دارن دوما نكنه كوري اين همه بازي قشنگو نمي بيني:cheesygri resident evil 5 هم يكي از بازي هاشه اونم كه مثل بالا كه گفتم
RPG کاربر سایت Jun 7, 2007 #165 1-كاپيتان و دوربين دار و جاسوس در كماندوها گروه ضربت 2- حسين رضا زاده در pes 5 ( تعجب نكنيد به همراه هادي ساعي دفاع بازي مي كردند!)
1-كاپيتان و دوربين دار و جاسوس در كماندوها گروه ضربت 2- حسين رضا زاده در pes 5 ( تعجب نكنيد به همراه هادي ساعي دفاع بازي مي كردند!)