به نظر من کسی که بودجه داشته باشه هیچوقت نباید سمت Asus بره، واقعا برند مزخرفی هست و کیفیت پایین و پر مشکل و خرابی من خودم دارم بالاترین مدل تو زمان خودشو هم دارم(خیلی پشیمون شدم بعدش با همون پول میتونستم Alienware بگیرم) دوستام هم خیلیاشون دارن و همشون یه مشکلی دارن. دلیل اینم که میبینی انقد همه میخرن به خاطر اینه که شما اگه پاتو بزاری تو یه پاساژ لپ تاپ از هر 10 تا مغازه 9 تاشون دارن Asus میفروشن و بازارو دستش گرفته. برند msi تجربه ای ندارم ولی خب اونم کیفیت و فدای کمیت کرده اگه برات کیفیت مهم نیست سمت msi برو که ارزونه ، lenovo هم متوسطه اوکیه نسبتا
برند های دیگه بد نیستن
بهترین کیفیت ساخت قطعا Alienware هست بعد از اون Razer که البته تو ایران سخت میتونی پیدا کنی
hp هم خوبه (سری omen)
اما جدا از برند باید ببینی مصرفت دقیقا چیه اگه میخوای اینور اونور ببری لپتاپو یه لپتاپ 2 کیلو به پایین حتما انتخاب کن اما اگه کنارش اولترا بوک داری 17 اینچی بگیر وزنشم مهم نباشه
اما در نهایت بخوام نتیجه گیری کنم یا مشکل مالی نداری که یه چیز خوب میگیری حالشو میبری(بر خلاف خیلی دوستان که میگن لپتاپ گیمینگ خوب نیست بسته به شرایط برا من یکی با معیار هایی که دارم خیلی خوبه) یا اگه بودجه محدوده بیخیال لپتاپ گیمینگ شو و برو دنبال ترکیب اولترابوک+کنسول/pc
پ.ن: این دوستمون که میگه هزار تا مشکل داره لپتاپ گیمینگ احتمالا همون برند asus یا msi داره وگرنه نمیشه تعمیم داد که همه لپتاپ گیمینگ ها اینجورین
اما در نهایت بخوام نتیجه گیری کنم یا مشکل مالی نداری که یه چیز خوب میگیری حالشو میبری(بر خلاف خیلی دوستان که میگن لپتاپ گیمینگ خوب نیست بسته به شرایط برا من یکی با معیار هایی که دارم خیلی خوبه) یا اگه بودجه محدوده بیخیال لپتاپ گیمینگ شو و برو دنبال ترکیب اولترابوک+کنسول/pc
پ.ن: این دوستمون که میگه هزار تا مشکل داره لپتاپ گیمینگ احتمالا همون برند asus یا msi داره وگرنه نمیشه تعمیم داد که همه لپتاپ گیمینگ ها اینجورین
داداش دمت گرم دوستان نمیدونستن فقط اگه خواستیم بریم سفر یا ... چطور pc ببریم؟کسی که عقل داره نمیره 200 تومن به لپ تاپ گیمینگ بده
من خودم اگه 200 دستم بود میرفتم با 100 تومن بهترین pc میگرفتم که یه سری از قطعاتشو مثلا کارت گرافیک 3090 دست دو میخریدم 32 تومن بقیشو آکبند میخریدم نهایت 100 تومن بهترین سیستم میخریدم راحت 7 سال بهم جواب بده
با 50 تومنمش میرفتم یدونه گوشی ساسمونگ 24 الترا میخریدم با 50 تومن هم یدونه کنسول ps5 pro
واقعا عشق و حالشو میکردم
شما 200 به لپتاپ بدی بخدا بعد از آنباکسینگ اونو 100 تومنم نمیتونی بفروشی باز اینایی که گفتمو بخری بهترین لذتو میبری و موقع فروش هم نهایت 170 بفروشی

کسی که دایما در حال سفر کاری هستش که نیازی به لپتاپ گیمینگ نداره یارو وقتش کجا بود بشینه وسط کار و مسافرتش گیم بزنه همین میتونه با گوشی کارهاشو انجام بده اکثر برنامه ها برای اندروید هم هستش یا نهایت میتونی با یه لپتاپ دست دوم 15 تومنی هم کارتو انجام بدیداداش دمت گرم دوستان نمیدونستن فقط اگه خواستیم بریم سفر یا ... چطور pc ببریم؟
این 200 میلیون هم تا قرون آخرش هم حتما باید خرج میشدا یه چیزی میزاشتی حالا تو جیبت پول کرایه تاکسی هم نموند برات
من مخالفم حقیقتا...من دوست دارم وقت هایی که سر کار وقتم آزاده، گیم بزنم...واسه همین لپ تاپ گیم رو ترجیح میدم...کسی که دایما در حال سفر کاری هستش که نیازی به لپتاپ گیمینگ نداره یارو وقتش کجا بود بشینه وسط کار و مسافرتش گیم بزنه همین میتونه با گوشی کارهاشو انجام بده اکثر برنامه ها برای اندروید هم هستش یا نهایت میتونی با یه لپتاپ دست دوم 15 تومنی هم کارتو انجام بدی
در ضمن من کلی گفتم منظورم کسیه که میاد 200 تومن به لپتاپ میده میشینه خونه بازی کنه