a r y a کاربر سایت May 7, 2013 #1 سلام دوستان . گفتم یه تاپیک بزنم ببینم کدوم بازی هارو خیلی دوست داشتین و دوست دارین نسخه جدیدشون بیاد بیرون .
سلام دوستان . گفتم یه تاپیک بزنم ببینم کدوم بازی هارو خیلی دوست داشتین و دوست دارین نسخه جدیدشون بیاد بیرون .
Wrath-MaN کاربر سایت May 7, 2013 #2 mortal kombat و red dead و uncharted , darksiders منتظر این چند تا هستم
M.V.S کاربر سایت May 7, 2013 #3 با نسخه ی قبلی sleeping dogs خیلی کیف کردم و امیدوارم ساخت نسخه ی بعدی هر چه زود تر اعلام بشه.
Itachi_Uchiha Gold User May 10, 2013 #11 الان که دارن هی ادامه بازی ها رو میسازن یا خوب از آب در میان یا بد!! من دوس دارم harvest moon back to nature و بازسازی کنن نه بسازن!!!!!!
الان که دارن هی ادامه بازی ها رو میسازن یا خوب از آب در میان یا بد!! من دوس دارم harvest moon back to nature و بازسازی کنن نه بسازن!!!!!!
amircrysis کاربر سایت May 10, 2013 #12 Mirror's edge Midnight club Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2
S sub -zero کاربر سایت May 10, 2013 #13 این تاپیک قبلا نبوده؟ [h=3]دنباله ای که دلتون میخواست بسازن اما نساختن[/h]ولی به هر حال من یکی از بزرگ ترین آرزو های کل عمرم اینه که نسخه ی جدید bullyبیاد. نسخه ی قدیمی این بازی رو حدودا 50-60 بار تمام کردم. دیوانه ی این بازی هستم.
این تاپیک قبلا نبوده؟ [h=3]دنباله ای که دلتون میخواست بسازن اما نساختن[/h]ولی به هر حال من یکی از بزرگ ترین آرزو های کل عمرم اینه که نسخه ی جدید bullyبیاد. نسخه ی قدیمی این بازی رو حدودا 50-60 بار تمام کردم. دیوانه ی این بازی هستم.
O ORMAZD90 کاربر سایت Jul 19, 2013 #15 من دوست دارم هرچه زودتر بازی پرنس (شاهزاده ایرانی) بیاد، خیلی ازش خاطره دارم از راهنمایی تا الان