milad کاربر سایت Jun 15, 2007 #16 نوشته شده توسط iraj_27: smooth حرف نداره بیشتر... me too :cheesygri
Zelda کاربر سایت Jun 21, 2007 #18 Satellite خیلی روشنه .. حال نمیده .. آرامش نمیده به آدم ! After Dark از همه بهتر به آدم آرامش میده ولی خب هیچی Smooth نمیشه چون بش عادت کردم دیگه ..
Satellite خیلی روشنه .. حال نمیده .. آرامش نمیده به آدم ! After Dark از همه بهتر به آدم آرامش میده ولی خب هیچی Smooth نمیشه چون بش عادت کردم دیگه ..
TyRaX موجودی خوشحال کاربر سایت Jun 21, 2007 #19 نوشته شده توسط Zelda: Satellite خیلی روشنه .. حال نمیده .. آرامش نمیده به آدم ! After Dark از همه بهتر به آدم آرامش میده ولی خب هیچی Smooth نمیشه چون بش عادت کردم دیگه .. بیشتر... من هم ساعت پنج صبح بیدار بودم دنبال آرامش میگشتم ! After Dark خوبه .. البته استایل emo تری نداشتیم :biggrin1:
نوشته شده توسط Zelda: Satellite خیلی روشنه .. حال نمیده .. آرامش نمیده به آدم ! After Dark از همه بهتر به آدم آرامش میده ولی خب هیچی Smooth نمیشه چون بش عادت کردم دیگه .. بیشتر... من هم ساعت پنج صبح بیدار بودم دنبال آرامش میگشتم ! After Dark خوبه .. البته استایل emo تری نداشتیم :biggrin1:
Morrigan کاربر سایت Aug 7, 2007 #21 xbox360 بامزه است،ولی دو تا بدی داره....یکی این که چشم آدمو میزنه رنگش....یکی این که آدم دلش میخواد(xboxه رو میگم...)! همون قالب ساده...زیبا....آبی....برا من بسه!
xbox360 بامزه است،ولی دو تا بدی داره....یکی این که چشم آدمو میزنه رنگش....یکی این که آدم دلش میخواد(xboxه رو میگم...)! همون قالب ساده...زیبا....آبی....برا من بسه!
Noirique کاربر سایت May 25, 2009 #24 After Dark چون بهت یادآوری می کنه که کی هستی ( چه شخصیتی داری ) !!!