کدوم استایل رو انتخاب میکنید؟

کدام استایل سایت رو انتخاب میکنید؟

• After Dark

رای‌ها: 13 21.3%
  • Satellite

رای‌ها: 11 18.0%
  • Smooth

رای‌ها: 28 45.9%
  • Xbox360

رای‌ها: 11 18.0%
  • vBulletin Style

رای‌ها: 8 13.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    61

Humason

کاربر سایت
سلام به همه
راستش من داشتم استایلهای مختلف سایت رو امتحان میکردم,با خودم گفتم نظر دوستان رو هم بپرسم و ببینیم کدوم استایل طرفدارای بیشتری داره.
این مسئله نه برای کسی سودی داره و نه ضرری! اما خوب شاید برای شما هم جالب باشه که بدونید بقیه چه استایلی رو بیشتر دوست دارن و استفاده میکنن.
من خودم satellite رو انتخاب میکنم.
اگه مایل بودید هم اینجا نظرتون رو بگید و هم توی نظر سنجی.
پ.ن:نمیدونم انجمن رو درست انتخاب کردم یا نه!
297.gif

آخرین ویرایش:
جالبه قبل از اینکه این تاپیک رو ببینم اصلا باقی استایل ها رو امتحان نکرده بودم اصلا نمیدونستم فروم چندتا استایل داره !!!
ولی تازه که همه رو دیدم به این نتیجه رسیدم که همون Smooth از همشون بهتره

آخرین ویرایش:
جالبه قبل از اینکه این تاپیک رو ببینم اصلا باقی استایل ها رو امتحان نکرده بودم اصلا نمیدونستم فروم چندتا استایل داره !!!
ولی تازه که همه رو دیدم به این نتیجه رسیدم که همون Smooth از همشون بهتره
منم همینطور

Satellite رنگ بندی و دکمه هاش خیلی خوبه . البته سرعت لود هم کمه ولی من این استایل رو به default v bulettin ترجیح میدم . استایل Xbox360 هم بد نیست . ....

Satellite که طبیعی بود از نظرم اما فکر نمیکردم after dark و Smooth انقدر طرفدار داشته باشن.به خصوص Smooth.سلیقه ایه دیگه.
پ.ن:امضای من تو after dark خیلی زشته:biggrin1:

سلام دوستان

طرح ساده خیلی قشنگ هست من تمام طرحهای استایلها رو امتحان کردم هیچ کدوم به طرح smooth نمی رسن و زیبا ساده قشنگ و می تونی تمام مطالب رو به راحتی ببینی به دونه هیچی مشکلی و طرحهای دیگه هر کدوم به نوعی مشکلی داشتن در نوع خودشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or