freedom کاربر سایت Nov 13, 2008 #50 تو اين صفحه يه 1000 خطي چيز نوشته . بعيد ميدونم كد تقلب توش باشه . به هر حال ببينش شايد به كارت خورد ...
تو اين صفحه يه 1000 خطي چيز نوشته . بعيد ميدونم كد تقلب توش باشه . به هر حال ببينش شايد به كارت خورد ...
freedom کاربر سایت Nov 21, 2008 #52 نوشته شده توسط Gow: Farcry2 رو میخواستم ! بیشتر... far cry 2 برو حالش رو ببر!
ASHIHARA کاربر سایت Nov 25, 2008 #54 نوشته شده توسط ASHIHARA: یه چند تا چیت میخاسم واسه بازیه VIKING بیشتر... آقا این بازی چیت نداره
Fu11 GAME کاربر سایت Nov 26, 2008 #55 من کلی پست دادم تو اون یکی تاپیک بعد میبینم اینجا کد هارو میزارید خوب یه ندایی به ما هم میدادید:laughing: ممنون
من کلی پست دادم تو اون یکی تاپیک بعد میبینم اینجا کد هارو میزارید خوب یه ندایی به ما هم میدادید:laughing: ممنون
Gow کاربر سایت Nov 26, 2008 #56 نوشته شده توسط freedom: far cry 2 برو حالش رو ببر! بیشتر... این فقط سیو بازی هست رمز دیگه وجود نداره !؟ ! ؟
نوشته شده توسط freedom: far cry 2 برو حالش رو ببر! بیشتر... این فقط سیو بازی هست رمز دیگه وجود نداره !؟ ! ؟
freedom کاربر سایت Nov 26, 2008 #57 یه چند تا چیت میخاسم واسه بازیه VIKING بیشتر... نخير . فقط راهنماي اچيومنت هست ... این فقط سیو بازی هست رمز دیگه وجود نداره !؟ ! ؟ بیشتر... مجددا يخ! نيست! من کلی پست دادم تو اون یکی تاپیک بعد میبینم اینجا کد هارو میزارید خوب یه ندایی به ما هم میدادید ممنون بیشتر... شما هر جا بزاري من ميبينم!
یه چند تا چیت میخاسم واسه بازیه VIKING بیشتر... نخير . فقط راهنماي اچيومنت هست ... این فقط سیو بازی هست رمز دیگه وجود نداره !؟ ! ؟ بیشتر... مجددا يخ! نيست! من کلی پست دادم تو اون یکی تاپیک بعد میبینم اینجا کد هارو میزارید خوب یه ندایی به ما هم میدادید ممنون بیشتر... شما هر جا بزاري من ميبينم!
freedom کاربر سایت Nov 29, 2008 #59 midnight club :LA رو می خوام بیشتر... متاسفم . كدي نيست .ليست اچيومنت و يه سري ترفند هست كه از اينجا ميتوني ببيني ...
midnight club :LA رو می خوام بیشتر... متاسفم . كدي نيست .ليست اچيومنت و يه سري ترفند هست كه از اينجا ميتوني ببيني ...
Bianconeri کاربر سایت Mar 17, 2009 #60 روش زدن فن های بازی Street fighter IV را می خواستم.Command list بازی خیلی مبهم است.