HosseinBrusli کاربر سایت Mar 1, 2012 #152 [h=2]درخواست رمز dead island نسخه x 360[/h] سلام دوستان . این بازی dead island نسخه x 360 رمز و ترینر داره یا نه ؟ به خاطر هوش مصنوعی و باگ بازی جایی گیر کردم که اصلا نمیشه ردش کرد . چپتر 14 هم هستم و اصلا نمیشه از اول بازی کرد . لطفا راهنمایی کنید .
[h=2]درخواست رمز dead island نسخه x 360[/h] سلام دوستان . این بازی dead island نسخه x 360 رمز و ترینر داره یا نه ؟ به خاطر هوش مصنوعی و باگ بازی جایی گیر کردم که اصلا نمیشه ردش کرد . چپتر 14 هم هستم و اصلا نمیشه از اول بازی کرد . لطفا راهنمایی کنید .
L lucky one کاربر سایت Mar 8, 2012 #153 سلام برای کدهای تقلب زامبی بچه ها برید اینجا [h=1]کدهای تقلب زامبی call of duty black ops[/h]
H homan-mah کاربر سایت Mar 12, 2012 #154 [h=2] آپدیت بازی call of 7[/h]سلام تو همسایه گی ما یه کلوپ بازی هست که call of 7 رو به صورت کامپیوتری بازی میکنن ( مولتی پلیر ) یعنی چنتا بازی کن تو زمین هستن که باید بری اونارو بکوشی یه نوع رقیب که به صورت کامپیوتری هستن که میشه ظعیف یا قوی شون بکنی از یکی از همکاران تو قزوین پرسیدم اپدیت اونو دارین بهم خندید گفت امکان نداره ؟؟؟ اما من از اون طرف که این بازی رو داره پرسیدم بهم نگفت جه جوری میشه این جور کرد خواهشن کمک میکنید ممنون اگه میشه سریع
[h=2] آپدیت بازی call of 7[/h]سلام تو همسایه گی ما یه کلوپ بازی هست که call of 7 رو به صورت کامپیوتری بازی میکنن ( مولتی پلیر ) یعنی چنتا بازی کن تو زمین هستن که باید بری اونارو بکوشی یه نوع رقیب که به صورت کامپیوتری هستن که میشه ظعیف یا قوی شون بکنی از یکی از همکاران تو قزوین پرسیدم اپدیت اونو دارین بهم خندید گفت امکان نداره ؟؟؟ اما من از اون طرف که این بازی رو داره پرسیدم بهم نگفت جه جوری میشه این جور کرد خواهشن کمک میکنید ممنون اگه میشه سریع
ر راجر کاربر سایت Apr 25, 2012 #157 سلام بچه ها اگه کسی کد تقلب بازی داره لطفا بذاره ace combat6با اموزش وارد کردنش چون تو چند سایت بود ولی معلوم نبود چه جوری وارد میشن
سلام بچه ها اگه کسی کد تقلب بازی داره لطفا بذاره ace combat6با اموزش وارد کردنش چون تو چند سایت بود ولی معلوم نبود چه جوری وارد میشن
Muppet کاربر سایت Aug 17, 2012 #160 نوشته شده توسط nik 2011: سلام رمز جاس کاز 2 میخوام! بیشتر... سلام. رمز و اچیومنت های بازی Just Cause 2 برای Xbox360 Spoiler: دانلود : Just Cause 2
نوشته شده توسط nik 2011: سلام رمز جاس کاز 2 میخوام! بیشتر... سلام. رمز و اچیومنت های بازی Just Cause 2 برای Xbox360 Spoiler: دانلود : Just Cause 2
p.h.d کاربر سایت Aug 24, 2012 #162 نوشته شده توسط .jozef: ببخشید این رو اینجا میپرسم چیت چی هست؟ بیشتر... یعنی تقلب کردن در بازی مثلا جان بی نهایت و....
نوشته شده توسط .jozef: ببخشید این رو اینجا میپرسم چیت چی هست؟ بیشتر... یعنی تقلب کردن در بازی مثلا جان بی نهایت و....
BABA ETI کاربر سایت Sep 4, 2012 #164 نوشته شده توسط rock star3: لطفا رمز gta librery city بگذارید :d بیشتر... بفر مایید دانلود بازی.اخبار بازی ها.سیو بازی ها.... - کد های تقلب بازی gta liberty city
نوشته شده توسط rock star3: لطفا رمز gta librery city بگذارید :d بیشتر... بفر مایید دانلود بازی.اخبار بازی ها.سیو بازی ها.... - کد های تقلب بازی gta liberty city
Dr. Ariamax کاربر سایت Sep 4, 2012 #165 نوشته شده توسط .jozef: ببخشید این رو اینجا میپرسم چیت چی هست؟ بیشتر... دمت گرم گیمر سالم و پاک به شما میگن که حتی معنی چیت هم نمیدونی دمت آتیشی حال کردم باحال
نوشته شده توسط .jozef: ببخشید این رو اینجا میپرسم چیت چی هست؟ بیشتر... دمت گرم گیمر سالم و پاک به شما میگن که حتی معنی چیت هم نمیدونی دمت آتیشی حال کردم باحال