کدام یک پیروز خواهند شد؟

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام یک پیروز خواهند بود

• MEDAL OF HONOR

رای‌ها: 53 29.3%
  • COD:BLACK OPS

رای‌ها: 128 70.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    181
از دمو هایی که من دیدم گرافیک مدال به نظرم خیلی جا افتاده تره
بظرم مدال زیباتره ولی COD به خاطره سابقه اش فروش بیشتری میکنه
این نظرسنجی یکی از نظرسنجی های سختی هست که تا حالا توی بازی سنتر دیدم واقعا برام سخته بگم کدوم بهتره
کاش میتونستم دوتارو انتخاب کنم
ولی به خاطر گرافیک مدال اونو انتخاب کرد
مخصوصا شاتگانش عشق استتتتتتت>:d<>:d<>:d<>:d<

من هم 4-5 تا دمو ای که از cod دیدم هیچ کدام نظرمو جلب نکرد - برعکس نظرم به این بازی برگشت ولی 2-3 تا دمو ای که از moh دیدم واقعا کف کردم :d
انشالله مدال

EAپول پرست برای فروش بیشتر یک تقلید به شدت تابلو و ناجوانمردانه انجام داده.
این صفت پول پرست دسگه خیلی خز شده واسه EA ... بیخیالش شین ...
متاسفانه باز هم COD بیشتر میفروشه ...

از نظر مولتی پلیر با این تریلرهایی که منتشر شده نشون میده MOH خیلی سرتره.ولی با اون تریلر E3 و یکی دیگه که همین چند وقت پیش پخش شده BlackOpsv از همه نظر به جز مولتی پلیر سرتره.

COD:Black Ops 100%
چون با توجه به تجربه ای که توی MW2 داشته مخصوصاً توی قسمت آنلاین مطمئناً اینبار یه شاهکار به یاد موندنی میسازه.
MOH وقتی تریلرهای بازی رو نگاه میکنی معلومه که میخواسته به جذابیت MW2 بسازه و یه سری چیزهارو کپی برداری کرده و یه سری چیزهای دیگه رو هم به بازیش اضافه کرده. ولی COD خلاقیت فوق العاده ای داره و توی قسمت آنلاین با جزئیاتی که اضافه کرده بهتون قول میدم همه رو خیلی بیشتر از ورژن های قبلیش معتاد خودش کنه!!!! :x

moh جنگ بصورت ۱-۱ و کاملا واقعی به نمایش گذاشته بسیار بسیار روش کار شده و واقعا رقیبه سر سختی واسه cod خواهد بود ولی نتیجه گیری و پیش بینی خیلی سخته

از دمو هایی که من دیدم گرافیک مدال به نظرم خیلی جا افتاده تره
بظرم مدال زیباتره ولی COD به خاطره سابقه اش فروش بیشتری میکنه
این نظرسنجی یکی از نظرسنجی های سختی هست که تا حالا توی بازی سنتر دیدم واقعا برام سخته بگم کدوم بهتره
کاش میتونستم دوتارو انتخاب کنم
ولی به خاطر گرافیک مدال اونو انتخاب کرد
مخصوصا شاتگانش عشق استتتتتتت>:d<>:d<>:d<>:d<
دقیقا زدی به هدف.medal از cod سرتره.این دیگه گفتن نداره.واقعگرایی جنگ با صداگذاری و گرافیک خفن چه شود.I LOVE YOU DICE :x:x:x

خوب من میگم Medal of Honor بهترتره !
با توجه به انکه IW ترکید و این COD BO رو هم تریـاک میسازه، زیاد بهش دلم خوش نیست، با مدال هم تا امروز صبح مشکل داشتم ! بعد امروز صبح یه تریلر ازش دیدم نظرم برگشت ، خیلی تمیزه،
چیزایی که باعث می شن مدال سر تر از COD باشه به نظرم اینا هستن !
1. گرافیک بهتر و واقع گرایانه تر،
2. فیزیک
3. صدا گذاری
4.DICE
5.جنگ واقعگرایانه تر و صد البته داستان درگیر کننده تر !

این تریلر رو حتما ببینید از MOH

یادمون نره که COD 3 و WaW هم Tryarch ساخت و جفتش به خاطر شهرتی که Infinity Ward برای Cod ساخته بود فروش کردن COD 3 چی داشت ؟! WaW هم تنها چیزی که داشت پسرفت نصبت به MW بود .
در کل سخته تصمیم بگیری ولی من به خاطر اون دلایل بالا نظرم روی MOH هست !
...
در ضمن منتظرم خبر برسه MOH بعدی دست Respawn ـه ! EA سیاست داره .......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or