کدام پیشرفت در gears of war 3 بهتره؟

کدام پیشرفت؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    125
  • نظرسنجی بسته شده است .
ولی از گرافیک بد رنج میبره
:eek:ببخشید دوست من-گرز همیشه در زمان خودش به قول بابک پرچمدار گرافیک کنسولی بوده.و چه در سال 2006 و چه در 2008 از اکثر سایتها و منتقدان در بخش گرافیک نمره 10 رو کسب کرد.
-----------------
خوب من هم خیلی سریع گزینه داستان رو انتخاب کردم.به صورت کلی داستانش بد نیست یعنی قابلیت اینکه به یه داستان درجه یک تبدیل بشه رو داره اما فعلا که اینطور نیست.باید بیشتر روش کار کنن.

1- داستان

2- مولتی پلیر

بقیه ی موارد عالیه، گیم پلی که دیگه فکر نکنم جای پیشرفتی داشته باشه...

ممنون حسام جان، تاپیک خوبی زدی.

ولی از گرافیک بد رنج میبره:((
!!!!!!!! :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

:eek:ببخشید دوست من-گرز همیشه در زمان خودش به قول بابک پرچمدار گرافیک کنسولی بوده.و چه در سال 2006 و چه در 2008 از اکثر سایتها و منتقدان در بخش گرافیک نمره 10 رو کسب کرد.

دلیل این که گفتم بد (نظر شخصیم بود);)
چون من فقط از gameplay بازی خوشم اومد:love:
امیدوارم geow 3 گرافیکش من رو هم قانع کنه

دلیل این که گفتم بد (نظر شخصیم بود);)
چون من فقط از gameplay بازی خوشم اومد:love:
امیدوارم geow 3 گرافیکش من رو هم قانع کنه
بله کسی هم نگفت که شما نظر شخصیتون رو نگفتید!
واقعا هر چیزی تو این سایت دیده بودم، ایراد به گرافیک GeoW رو تا الان ندیده بودم! :o
شما دقیقا چه مشکلی با گرافیک این بازی داری؟!

خب به عنوان یه شخص کهنه کار تویgears of war باید بگم که سیستم host advantage برداشته بشه چون تو مولتی پلیر واقعا اعصابه همه رو بهم ریخته و مانند halo سرور اختصاصی بهش بدن و هاست هیچکدوم از افراده تو بازی نباشه و مبارزه کاملا برابر باشه برای ما ایرانیا که در هر صورت 1 ثانیه تا 2 ثانیه لگ داریم تو حالت عادی نمیشه خوب بازی کرد چه برسه بخوریم به هاست...... چون واقعا برای بازی که تو سوم شخص اول دنیاست بده که ایراد به این بزرگی داشته باشه و مسلما فاکتور های دیگه روش کار میشه خود به خود

به نظر من که همش به یک اندازه نیست. بیشترین چیزی که توش باید پیشرفت کنه اول داستان بازی و بعدا هم گرافیکش هست. یک فکری هم باید به حال Final Boss بازی بکنند:biggrin1:

واسه من عجیبه که این همه آدم رای به گرافیک دادن! فکر کنم تنها چیزی که تو همه سایت های دنیا نمرش کامل بود گرافیک بود!!! در ضمن واسه یه دستگاه با قابلیت های ثابت رو چیزی مثل گرافیک خیلی نمیشه مانور داد. مخصوصا گرافیک بازی مثل این که هنوز جزو بهترین هاست.

من زیاد به گرافیک اهمیت نمی دم. گیم پلی مهم هست. و اگر مثل Halo سرور اختصاصی داشته باشه و کسی هست نشه خیلی بهتر می شه.
همون host advantage میشه دیگه هومن گیج میزنیا:eek:
در کل همه چیزه بازی متوسط رو به بالا بود بیشترین گله فقط از داستانه بازی بود که امیدوارم تو شماره 3 بهتر شه هرچند بازی داستانش زیاد بد نبود

خداییش از نظر گرافیکی هم باید پیشرفت هایی رو هم بکنه ! همچنین U3 این مشکلات فاجعه ـش مثل لود تکسچر ( همون پاپ آپ ! ) و رنگ پردازی رو درست کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or