m-uncharted کاربر سایت Apr 11, 2010 #31 نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: شما دقیقا چه مشکلی با گرافیک این بازی داری؟! بیشتر... من با گرافیک محیط مشکل نداشتم. ولی با طراحی چهره ها مشکل داشتم.نه این که بد بودن ولی با توجه به بازی های 2008 (geaw2) زیاد جالب نبودن
نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: شما دقیقا چه مشکلی با گرافیک این بازی داری؟! بیشتر... من با گرافیک محیط مشکل نداشتم. ولی با طراحی چهره ها مشکل داشتم.نه این که بد بودن ولی با توجه به بازی های 2008 (geaw2) زیاد جالب نبودن
Apóllōn کاربر سایت Apr 11, 2010 #33 به نظر من داستان......کمی هم نواوری در گیم پلی ولی داستان خیلی مهم تره....
HM2D کاربر سایت Apr 12, 2010 #34 نوشته شده توسط lycan1367: همون host advantage میشه دیگه هومن گیج میزنیا در کل همه چیزه بازی متوسط رو به بالا بود بیشترین گله فقط از داستانه بازی بود که امیدوارم تو شماره 3 بهتر شه هرچند بازی داستانش زیاد بد نبود بیشتر... اه. من پست تو رو ندیدم. به هر حال فکر کردم اگه حالت Compaign بیش از 2 بازیکن بشه بیشتر حال میده. و همچنین اگه اصلحه ها زیاد شن خیلی خوف میشه.
نوشته شده توسط lycan1367: همون host advantage میشه دیگه هومن گیج میزنیا در کل همه چیزه بازی متوسط رو به بالا بود بیشترین گله فقط از داستانه بازی بود که امیدوارم تو شماره 3 بهتر شه هرچند بازی داستانش زیاد بد نبود بیشتر... اه. من پست تو رو ندیدم. به هر حال فکر کردم اگه حالت Compaign بیش از 2 بازیکن بشه بیشتر حال میده. و همچنین اگه اصلحه ها زیاد شن خیلی خوف میشه.
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Apr 12, 2010 #35 نوشته شده توسط HM2D: اه. من پست تو رو ندیدم. به هر حال فکر کردم اگه حالت Compaign بیش از 2 بازیکن بشه بیشتر حال میده. و همچنین اگه اصلحه ها زیاد شن خیلی خوف میشه. بیشتر... بازی که همینجوریش خیلی اسونه!دیگه 4 نفره هم بری جلو !دیگه هیچی! ممکنه تو کنترل هوش مصنوعی هم به مشکل بخوره!همون 2 تا عالیه! اونم بخش Camping هست
نوشته شده توسط HM2D: اه. من پست تو رو ندیدم. به هر حال فکر کردم اگه حالت Compaign بیش از 2 بازیکن بشه بیشتر حال میده. و همچنین اگه اصلحه ها زیاد شن خیلی خوف میشه. بیشتر... بازی که همینجوریش خیلی اسونه!دیگه 4 نفره هم بری جلو !دیگه هیچی! ممکنه تو کنترل هوش مصنوعی هم به مشکل بخوره!همون 2 تا عالیه! اونم بخش Camping هست
M metalgear2 کاربر سایت Apr 20, 2010 #36 نوشته شده توسط m-uncharted: این بازی gameplay خوب داره ولی از گرافیک بد رنج میبره باید روی گرافیک کار کنند بیشتر... گرافیک؟؟؟ تا حالا gears بازی کردی؟؟؟
نوشته شده توسط m-uncharted: این بازی gameplay خوب داره ولی از گرافیک بد رنج میبره باید روی گرافیک کار کنند بیشتر... گرافیک؟؟؟ تا حالا gears بازی کردی؟؟؟
Empty Box کاربر سایت Apr 21, 2010 #37 Spoiler farsi nadaram ! vaase man ke bishtar az har chize dige ei DAASTAANE bazi mohemme , makhsoosan too shomare 3 kheyli mohemme ... .omidvaram GeOW3 az hame lahaaz beterekoone makhsoosan daastaan گرافیک؟؟؟ تا حالا gears بازی کردی؟؟؟ بیشتر... Spoiler ta ajjob nakon dooste man , bazihaa kheyli shookh hastan !!....
Spoiler farsi nadaram ! vaase man ke bishtar az har chize dige ei DAASTAANE bazi mohemme , makhsoosan too shomare 3 kheyli mohemme ... .omidvaram GeOW3 az hame lahaaz beterekoone makhsoosan daastaan گرافیک؟؟؟ تا حالا gears بازی کردی؟؟؟ بیشتر... Spoiler ta ajjob nakon dooste man , bazihaa kheyli shookh hastan !!....