:cheesygri
+++++++++
ممنون
میشه بگین چه فرقی با نسخه ی قبلیش کرده؟
میگن بهتر شده
سلام
اولاً قیافه ی کلی ش بهتر شده
Option ش تغییراتی کرده، در ضمن قسمت Feeds ش هم تکمیل تر شده که کاراییش عالیه
از نظر عملکرد سرعتی هم از 1.5.0.7 سریعتره (سرعت لود صفحاتش خیلی بالاتر رفته که اینجاش Opera رو یکجا قورت میده)
مشکل Fit to Width هنوز پابرجاست (خوب کار نمی کنه و از این نظر با ورژن های قبلی فرقی نداره که امیدوارم تو Final رفع بشه این مورد، یه Mail هم زدم به Mozilla در همین رابطه) که این میشه که Point مثبت برا Opera
یه چیز جالبی که داره غلت گیر هستش
البته برا لغات انگلیسی به این صورت که اگه املای لغت اشتباه باشه زیرش خط میکشه (مثل word)
یه قسمت جالبش اینه که سایز Tab ها از یه اندازه ای کمتر نمیشه (توی ورژن های قبلی فایرفوکس و همچنین تمام ورژن های اپرا n تا Tab که باز می کردی اندازه ی Tab ها خیلی کم می شد چون باید همه رو توی عرض جا می داد) ولی توی این ورژن بعد از اینکه 10 تا تب باز کردی، یازدهمی رو که باز کنی Tab Tool bar دارای قابلیت Slide میشه (دو تا Arrow در طرفین ایجاد میشه تا باهاش بتونی Slide کنی) و همین باعث میشه که سایز Tab ها خیلی کم نشه و بشه نوشته ی روش رو خوند.
علاوه بر اون در سمت راست (بجای دکمه ی Close) گزینه ی List of all Tab ایجاد شده که روش کلیک کنی لیست کامل Tab ها با اسمشو نشون میده (یه چی تو مایه های CTRL + Tab) که برا Cycle کردن عالیه
و دکمه ی Close هم منتقل شده روی خود Tab ها
کلی هم چیزای جدید دیگه داره
دانلودش کن و نصبش کن تضمینش با من
هر وقت هم فاینالش امد اونو بریز
اینم لینکش :
Mozilla Fire Fox 2.0 RC : که تست شده و همینی هست که توضیحاتشو دادم
Mozilla Fire Fox 2.0 RC3 RC1 : اینو من خودم تست نکردم ولی جدید تره