کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
درسته که من تعصب نسبت به ie ندارم ولی دلیل نمیشه بیایم یه چیزی بگین!!
من هیچ اطلاعی به نقطه ضعف های ie ندارم فقط میخوام بدونم شما با نسخه ی final این محصول مایکرو کار کردید که این حرف ها رو میزنین؟؟ نگین با بتا کار کردم که بتا از اسمش معلومه چیه.;)
نه ندیدم ولی بهم بگو فرق اساسی IE نسخه 4 با 5 یا 5 با 6 یا 6 با 7 چی بود که تو اینیکی بخواد متحول بشه یا اصلا SP2 چه کار خارق العاده ای انجام میده به غیر از اینکه درایور ها رو بهم بریزه یا چک کنه که نسخه ویندوز رجیستر شده یا نه.

سیاست ماکروسافت همینه گنجیشکو رنگ می کنه جای قناری میفروشه.:cool:

نوشته شده توسط old snake:
دیگه این........:eek:
بعید می دونم چیز عجیبی گفته باشم:confused:
ببین من گفتم توی شبکه
توی شبکه هایی مثل دانشکده ها که از LAN برای Share استفاده می کنن، برنامه ی Mass Downloader سرعت بقیه ی User ها رو تا حدود زیادی کم می کنه. یعنی Stream رو به سمت خودش می کشه و این میشه که سرعت عملا بالا میره.:cheesygri :cheesygri :cheesygri
اگه توجه کرده باشی گفتم که سرعت وب دانشکده ی ما 6 مگابیت بر ثانیه هستش
این یعنی 750 کیلوبایت بر ثانیه که البته بین حدود 30 تا یوزر Share میشه( معمولا بیش از 30 نفر وصلن ولی سرجمع اندازه ی 10 نفر هم استفاده ندارن، همیشه اتاق کامپیوتر پره ولی استادا از توی اتاقشون خیلی با اینترنت کار نمی کن، یعنی حداقل دانلود نمی کنن)
منم درایور رو با 650 دانلود کردم
و این یعنی من از مرز سرعت حقیقی فراتر نرفتم
فقط حق بقیه رو خوردم:cool: :cool: :cool:
ولی اگه با هر Downloader دیگه ای دانلود کنم سرعتم از 180-200 کلیوبایت در ثانیه بیشتر نمیشه
ولی Mass Downloader سرعت رو بهینه می کنه

نه ندیدم ولی بهم بگو فرق اساسی IE نسخه 4 با 5 یا 5 با 6 یا 6 با 7 چی بود که تو اینیکی بخواد متحول بشه یا اصلا SP2 چه کار خارق العاده ای انجام میده به غیر از اینکه درایور ها رو بهم بریزه یا چک کنه که نسخه ویندوز رجیستر شده یا نه.

سیاست ماکروسافت همینه گنجیشکو رنگ می کنه جای قناری میفروشه

شما که مایکرو سافت و کشتی .
دیگه اینجوری نیست . یعنی win98 با XP هیچ فرقی نمی کنه.
یا IE4 با IE6 یکی هست.
درسته شما linux fan هستی ولی این دیگه اغراقه :cool:

من خودم کاربر firefox هستم وای ie هم اوت نیست.

مزایای http://www.dooyoo.co.uk/applications/microsoft-internet-explorer-6/reviews/

مزایای xp http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/evaluation/whyupgrade/wxpvswin98.mspx

آخرین ویرایش:

سیاست ماکروسافت همینه گنجیشکو رنگ می کنه جای قناری میفروشه.:cool:

به قول دوستمون یعنی هیچ؟؟ یعنی این همه شماره الکیه نه عزیز:D

كاش گنجيشكو رنگ ميكرد .
كلاغو رنگ ميكنه جاي قناري ميفروشه :)

در هر صورت قناری تحویل میده حالا بیاد منو رنگ کنه:D

میگم اینجا بحث نکنید چون به این تاپیک ربط نداره.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
به قول دوستمون یعنی هیچ؟؟ یعنی این همه شماره الکیه نه عزیز:D

/QUOTE]
به خدا الکیه فقط ظاهرشو عوض میکنه در مورد ie هم باید مثل ویندوز از اول کد نویسی کنه شاید اگه دری به تخته خورد درست بشه

بعید می دونم چیز عجیبی گفته باشم:confused:
ببین من گفتم توی شبکه
توی شبکه هایی مثل دانشکده ها که از LAN برای Share استفاده می کنن، برنامه ی Mass Downloader سرعت بقیه ی User ها رو تا حدود زیادی کم می کنه. یعنی Stream رو به سمت خودش می کشه و این میشه که سرعت عملا بالا میره.:cheesygri :cheesygri :cheesygri
اگه توجه کرده باشی گفتم که سرعت وب دانشکده ی ما 6 مگابیت بر ثانیه هستش
این یعنی 750 کیلوبایت بر ثانیه که البته بین حدود 30 تا یوزر Share میشه( معمولا بیش از 30 نفر وصلن ولی سرجمع اندازه ی 10 نفر هم استفاده ندارن، همیشه اتاق کامپیوتر پره ولی استادا از توی اتاقشون خیلی با اینترنت کار نمی کن، یعنی حداقل دانلود نمی کنن)
منم درایور رو با 650 دانلود کردم
و این یعنی من از مرز سرعت حقیقی فراتر نرفتم
فقط حق بقیه رو خوردم:cool: :cool: :cool:
ولی اگه با هر Downloader دیگه ای دانلود کنم سرعتم از 180-200 کلیوبایت در ثانیه بیشتر نمیشه
ولی Mass Downloader سرعت رو بهینه می کنه
منم یه بار این کار رو توی isp خودمون کردم بنم کردن:(( از اون موقع دیگه پشت دستمو داغ کردم که از این کارا نکنم.

اول اینکه فکر نیمکنم بشه کاریش کرد ولی میشه این کار رو کرد:

3701618d6b.jpg

اون تیک رو بردار فقط یه مشکلی داره :cheesygri اونم اینه که بزار نگم خودت نگاه:blushing:

نوشته شده توسط Rezahajizadegan:
اگر نمیشه بردش حداقل کاربردشو بگید.ممنون.
سلام.
کاربردش اینه که میتونی هر سرچ انجینی رو که میخوای ADD کنی و اینکه از همون سرچ انجین های دیفالتش استاده کنی.
میتونی بدون اینکه به سایت های سرچ بری سرچ کنی .امتان کن خودت میفهمی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or