کدام سایلنت هیل؟

• Thread starter Thread starter ebi360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هيچكدوم! :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

اینکه نسخه ی 2 فوق العاده بود هیچ شکی نیست اما Version 4 یعنی The Room از همه سری های قبلی ترسناک تر بود چون ادم می تونست قشنگ خودشو بذاره جای هنری. استرس بازی دیوونه کنندست و مثل سری های Resident Evil نیست ک فقط بر پایه ی صدا باشه ( یعنی فقط بالا رفتن ناگهانی صدا باعث شه بترسی ) گرافیکشم نسبت به نسخه های قبلیش بهتره و کلا من در ابتدا این نسخه رو پیشنهاد می کنم

با سلام

من همون ebi 360 هستم با پروفایل قبلی دیگه نمیشه بیام تو انجمن نمیدونم چرا
به هر حال از راهنمایاتون ممنونم سایلنت هیل 2 رو تموم کردم و دارم میرم سراغ سومیش
واقعا بازی قشنگی بود
مر30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or