کدام تپه ی خاموش؟

ای ول داداش دمت گرم خیلی ممنون الهی درد و بلات بخوره توسرم داغت رو نبینم الهی بری مکه پیر بشی الهی خدا خیرت بده خدا از سر تقصیراتت بگذره تو عزیز دلمی دل انگیز.

دستت درد نکنه xdantex خیلی باحالی. مشکلم بعد از قرنها حل شد جیگر. ای ولللللللللللل

I LOVE YOU:love: :love: :love: :love:

فابل نداشت فقط یه چیزی
من نمیدونم اونی که بهت دادم کامل بود یا نه:thinking: چون الان به دلیل نامعلومی (احتمالا داداشم) از رو سیستم پریده حالا اگه یهویی دیدی ناقصه بگو راهش یه سرچ سادس
راستی زیاد از این Walkthroughs ها استفاده نکنیا بدجوری اعتیاد آوره:cheesygri

نوشته شده توسط xdantex:
فابل نداشت فقط یه چیزی
من نمیدونم اونی که بهت دادم کامل بود یا نه:thinking: چون الان به دلیل نامعلومی (احتمالا داداشم) از رو سیستم پریده حالا اگه یهویی دیدی ناقصه بگو راهش یه سرچ سادس
راستی زیاد از این Walkthroughs ها استفاده نکنیا بدجوری اعتیاد آوره:cheesygri

نه بابا من اولین باریه که حتی یه walkthroughs میبینم. اینم اس بس که کلافم کرده بود دیگه مجبور شدم. :cheesygri

من که ازش چیزی نمیفهمیدم فقط اونجایی که گیر کرده بودم به صورت یه جدوله کوچیک زده بود منم امتحان کردم درس در اومد. خلاصه خیلی ممنون جیگررررررررررررررررررررررررر:love: :love: :rose: :rose: :rose: :thanks: :thanks:

من نفهمیدم که چرا اسم این تاپیک زده شد کدام تپه خاموش؟؟؟؟ اینجا دارید از هم راهنمایی میگیرید بهتر نبود اسم تاپیک رو میذاشتید قدم به قدم سایلنت هیل ؟؟؟؟

حالا بگذریم............من فقط با شماره 1و2 و4 بازی حال کردم.... در مورد شماره 3 نظر نمیدم چون اصلا ازش خوشم نیومد چون یه جورایی قرقره از شماره یک بود اصلا هم با محطیتش ترس رو به ادم القا نمیکرد>>>>>+++++ اینکه استفاده از چراغ قوه به طرز فجیعی غیر قابل تحمل بودچون دیگه تاریکی برای ترس فوق العاده خز بود......
ولی تا دلت بخاد با شماره 4 و 2 و خصوصا شماره 1 خاطره دارم...چون خدایی اولین بازی بود که ترس رو با فضا سازی القا میکرد.....این ترس در شماره دوم به مراتب کم شد.....در شماره 3 که بازی کمدی شده بود تا ترسناک .......میرسیم به شماره 4 که دوباره انقلاب کرد .....بدون استفاده تاریکی یا ترس ناگهانی یا استفده از boss های که 10 برابر شما باشن تونست حس ترس رو با فضا سازی به بازی خور القا کنه.....داستانش هم به اندازه کافی کشش داشت که ادم رو تا ته داستان بکشه....فکر کنم به اندازه کافی هم پایان های متفاوت داشت اگه اشتب نکنم 4 تا پایان داشت......شماره 5 هم که جیگر بابا بیده گر چه هنوز خبری ازش نیست:(

نوشته شده توسط monster:
درسته ولی 4 به دلیل این که با بقه فرق اساسی داشت خیلی جالب جلوه نکرد.

اگه یه ارتباطی داشت بدون شک بهترینش خودش بود.:cheesygri
شما شماره 2 رو بازی کردی؟؟؟؟ میدونم بازی کردی ولی حتما با دقت بازی نکردی ;)
چون اگه تو سایلنت هیل 2 تمام memo ها رو با دقت میخوندی به جواب سوالت میرسیدی!:eek:
چون حرفت که سایلنت هیل 4 با هیچ کدوم ربطی نداره به طور یقین اشتباه است:-"
چون ربط سایلنت هیل 4 با شماره 2 اینه که در یه memo که اگه اشتب نکنم در اوایل بازی تو شماره دو بعد از انداختن جعبه آبمیوه داخل شوتینگ زباله در پایین شوتینگ به شما داده میشه توش داستان والتر سولیوان و کشتن 21 نفر و چرا میخاد این 21 نفر رو بکشه و چرا خودش رو میکشه کاملا توضیح داده شده و اسم قربانی ها هم فکر کنم نوشته به همراه شماره
اینم یه دلیل محکم برای ارتباط این 2 شماره!!!!که همه میدونن نمیدونم شما چرا نمیدونی؟؟؟:confused:
در ضمن سایلنت هیل همیشه بهترین هست شکی درش نیست :cheesygri حالا هر شماره که هست باشه...به هر حال هر کسی نظری داره :blushing:

عزیزم من اون تیکه روزنامرو یادم بود ولی منظور من از رابطه ارتباط داشتن داستانی بود وگرنه از این ریزه کاریای اینشکلی در همه شماره ها یافت میشد:cheesygri

خوب هر کس یه نظری داره دیگه و برای اینکه این تاپیک به همون بلایی که سر تاپیک god Father اومد دچار نشه به نظر شما احترام میگذارم و گیر هم نمیدم و از بقیه ی دوستان نییز خواهشمندم به نظر هم گیر ندین.

نوشته شده توسط dj_mj:
شما شماره 2 رو بازی کردی؟؟؟؟ میدونم بازی کردی ولی حتما با دقت بازی نکردی ;)
چون اگه تو سایلنت هیل 2 تمام memo ها رو با دقت میخوندی به جواب سوالت میرسیدی!:eek:
چون حرفت که سایلنت هیل 4 با هیچ کدوم ربطی نداره به طور یقین اشتباه است:-"
چون ربط سایلنت هیل 4 با شماره 2 اینه که در یه memo که اگه اشتب نکنم در اوایل بازی تو شماره دو بعد از انداختن جعبه آبمیوه داخل شوتینگ زباله در پایین شوتینگ به شما داده میشه توش داستان والتر سولیوان و کشتن 21 نفر و چرا میخاد این 21 نفر رو بکشه و چرا خودش رو میکشه کاملا توضیح داده شده و اسم قربانی ها هم فکر کنم نوشته به همراه شماره
اینم یه دلیل محکم برای ارتباط این 2 شماره!!!!که همه میدونن نمیدونم شما چرا نمیدونی؟؟؟:confused:
در ضمن سایلنت هیل همیشه بهترین هست شکی درش نیست :cheesygri حالا هر شماره که هست باشه...به هر حال هر کسی نظری داره :blushing:

آره اون ممو رو خونذه بودم. ولی به نظر تو این شد ارتبتط؟؟؟؟؟
اونجا فقط یه توضیح داده بود که مربوط به walter بود.
به قول xdantex من گفتم ارتباط شخصیتی و داستانی و از این جور چیزاا نه یه ممو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟;) ;) ;) ;)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
هیچ کدوم از تپه ی خاموش :)
چون اصلا خوشم از بازی نمیاد!!!!!!!
لطفا گیر ندید که نه این خوبه نه فلانه بالاخره این نظر منه:d

سعی میکنم گیر علکی ندم ولی میشه بگی چرا سایلنت خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused: :confused::eek: :eek: :eek: :eek: ;) :neutral: :cursing: :cursing: :cursing:

نوشته شده توسط monster:
:):):) (امشب چرا این قدر گیر میدم؟!)

قانون شماره 7) لطفاً در صورتی که جواب سؤالی را نمی ‌دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن تاپیک (یا سؤال) شود خودداری فرمایید. چناچنه در رابطه با موضوع یا سؤال مطرح شده اطلاعات لازم را ندارید هیچ لزومی وجود ندارد تا پستی در رابطه با آن بزنید. در صورت مشاهده پست های اضافی برخورد جدی خواهد شد. در صورتی که بحث خاصی دارید می ‌توانید برای خودتان یک موضوع عمومی دیگر باز کنید.

monster جان Pandora tommorowعزیز والا غیرتا بیخیال این کارا عاقبت نداره (البته فکر کنم عاقبت داشته باشه اونم اینه که میان تاپیکو قفل میزنن:cheesygri ) نه شما راضی میشی که سایلنت هیل بده نه ایشون راضی میشن که خوبه پس چرا الکی کارت اینترنت مصرف کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or