کدام تپه ی خاموش؟

xdantex

کاربر سایت
من گشتم دیدم در رابطه با این بحث اصلا گفتگویی وجود نداره برای همین خودم یه دونه درست کردم فکر نکنم کارم بگیره ولی می خوام نظرتونو بگین که بنظر شما کدوم یکی از شماره های سری بازی های سایلنت هیل از همه بهتر است و چرا؟

به نظر خودم شماره یک این بازی موفق ترین شماره بود رد قسمت اول نه مثل قسمت 4 و2 تعداد زیادی شخصیت ( بعضا بی اثر) وجود داشت ونه مثل شماره 3 از فقدان انسان رنج می برد بلکه یک تعادل در تعداد شخصیت ها داشت مهمتر از آن اینکه نقش اول داستان یک دلیل کاملا معقول برای جستجو در سایلنت هیل داشت اگرچه در شماره های دیگر هم شخصیت ها دلایلی برای مبارزه با موجودات جهنمی سایلنت هیل داشتند اما هیچکدام دلیل قانع کننده ای نبود .

خب فعلا بسه حالا شما نظر بدین.

ای ول داداش منم باهات موافقم.
یکش عالی بود من خیلی حال کردم باهاش. ولی بینشون یکی دیگه هست که بعد از یکش خیلی توپ بود و بیشتر از نظر داستان عشقولانش باحال بود.
شماره ی 3ش هم خوب بود ولی 4 خیلی از شماره های قبلی پرت تر بود و داستانش و شخصیتاش کلا فرق داشت.
اگه بخوای به ترتیب بگیشون اینطوریه:
اول 1
دوم 2
سوم 3
چهارم 4
:cheesygri :cheesygri :cheesygri

درسته
تو شماره چهار فقط به چندتا تشایه اسمی بسنده کرده بود اگه یه جوری شخصیتای سری های قبلو وارد میکرد به داستان خیلی گیرا تر میشد.

عجیبه هااااااااااااااااا

من یه جاش گیر کردم حالا همه چی دست بدست هم داده تا من اینجا رو نفهمم چجوری باید رد کرد.

از هر کی میپرسم که نمیدونه تو هم که بدشانسی آووردی.دیگه نمی دونم چیکار کنم. الا معجزه بشه.:( :( :(

درجه ی سختیش نرماله.

من تو یه کلیسام. همه کار رو کردم فقط آخر کلیسا یه در زرد رنگ هست که 9 تا جای کارت روشه و من باید 5 تا کارت رو طوری بزنم روش که در باز شه(tarot card). خلاصه من هر چی رو این در امتحان میکنم نمیشه که نمیشه. حالا اگه مشکلم رو حل کنی ممنون میشم.:love:

من دیشب دو تا Walkthrough براش پیدا کردم خییییییییلی طولانیه نمیتونم پیدا کنم تو کجاشی یا دقیقتر راهنمایی کن یا ایمیلتو (yahoo)بده تا بهت ایمیلشون کنم. ممکنه من دوسه روز برم سفر سعی میکنم قبل از رفتن ایمیلشون کنم اما اگه نشد ممکنه یه مدت علاف بشی شایدم کلا سفر رفتنم کنسل شد.

نوشته شده توسط xdantex:
من دیشب دو تا Walkthrough براش پیدا کردم خییییییییلی طولانیه نمیتونم پیدا کنم تو کجاشی یا دقیقتر راهنمایی کن یا ایمیلتو (yahoo)بده تا بهت ایمیلشون کنم. ممکنه من دوسه روز برم سفر سعی میکنم قبل از رفتن ایمیلشون کنم اما اگه نشد ممکنه یه مدت علاف بشی شایدم کلا سفر رفتنم کنسل شد.

ایمیلم ahmadsilent@yahoo.com هس. ذیگه دقیقتر از این نمی تونم نشونی بدم.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or