majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Sep 18, 2012 #16 نوشته شده توسط samiradin: تو اینا burnout paradise خیلی قشنگ بود بیشتر... من که نصب کردم نفهمیدم چی به چیه پاکش کردم!
نوشته شده توسط samiradin: تو اینا burnout paradise خیلی قشنگ بود بیشتر... من که نصب کردم نفهمیدم چی به چیه پاکش کردم!
paxa کاربر سایت Sep 18, 2012 #17 MAFIA2 داستان غنی و درگیر کننده ای داشت!نمیدونم چرا اون زمان میگفتند که نا امید کننده بود..
aseptron کاربر سایت Sep 18, 2012 #18 البته بعد از رای به جی تی ای ! که دوستمون با دلیل منطقی حذفش کردن NFS:MW
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Sep 18, 2012 #20 نوشته شده توسط vahid_ba: Crysis بیشتر... دوست من Crysis که open-world نیست ---------- نوشته در 01:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:45 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط paxa: MAFIA2 داستان غنی و درگیر کننده ای داشت!نمیدونم چرا اون زمان میگفتند که نا امید کننده بود.. بیشتر... آره اون زمان خیلی بد میگفتن ازش اما فعلا میبینیم از همه بیشتر طرفدار پیدا کرده! البته دلیلش این بود که نسبت به نسخه اول بازی افت داشته و اندازه نسخه اول قشنگ نبوده شاید بخاطر همینه
نوشته شده توسط vahid_ba: Crysis بیشتر... دوست من Crysis که open-world نیست ---------- نوشته در 01:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:45 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط paxa: MAFIA2 داستان غنی و درگیر کننده ای داشت!نمیدونم چرا اون زمان میگفتند که نا امید کننده بود.. بیشتر... آره اون زمان خیلی بد میگفتن ازش اما فعلا میبینیم از همه بیشتر طرفدار پیدا کرده! البته دلیلش این بود که نسبت به نسخه اول بازی افت داشته و اندازه نسخه اول قشنگ نبوده شاید بخاطر همینه
F FPS Dᴏug کاربر سایت Sep 18, 2012 #21 Crysis 1 & Warhead تقریبا نیمه Open World بودن !! ولی در کل FarCry !
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Sep 19, 2012 #25 ای بابا شما ها کی هستین! زیرشو بخونین بعد بگین چرا نیست
MR MARSTON کاربر سایت Sep 20, 2012 #28 نوشته شده توسط majidred2011: ای بابا شما ها کی هستین! زیرشو بخونین بعد بگین چرا نیست بیشتر... من نگفتم چرا red dead نیست منظورم این بود که از این سبک خیلی خوشم میاد
نوشته شده توسط majidred2011: ای بابا شما ها کی هستین! زیرشو بخونین بعد بگین چرا نیست بیشتر... من نگفتم چرا red dead نیست منظورم این بود که از این سبک خیلی خوشم میاد
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Sep 20, 2012 #29 نوشته شده توسط MR MARSTON: من نگفتم چرا red dead نیست منظورم این بود که از این سبک خیلی خوشم میاد بیشتر... منم از کسی نقل قول نکردم! کلی گفتم چون بعضیا میگن!! ا چرا جی تی ای نیست!!!! چرا فلان بازی نیست چرا فلان بازی نیست
نوشته شده توسط MR MARSTON: من نگفتم چرا red dead نیست منظورم این بود که از این سبک خیلی خوشم میاد بیشتر... منم از کسی نقل قول نکردم! کلی گفتم چون بعضیا میگن!! ا چرا جی تی ای نیست!!!! چرا فلان بازی نیست چرا فلان بازی نیست
king of north کاربر سایت Sep 20, 2012 #30 بین اینا فقط مافیا 2 خوبه ! ---------------------------- بقیه رو بضی هاشون رو نمیشناسم