کدام بازی در سال 2011 عنوان بهترین FPS را بدست خواهد آورد؟

کدام بازی در سال 2011 عنوان بهترین FPS را بدست خواهد آورد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    111
Crysis 2 چون بر خلاف بقيه هم روی كنسول و هم روی PC عالی عمل كرد و اين نشون می ده كرايتك برای مخاطبين همه پلتفرم قائل شده.
بخاطر همين به Crysis 2 رای دادم.

میبینم که با توزرد درومدن بتل اف 3 ، و ترکوندن مدرن وارفر 3 جهت باد عوض شده ... ! نتیجه نظر سنجی های قبل عرضه رو با این مقایسه کنید =))
نصف این ملتی که با وزیدن نسیم عوض کردن موقعیت رو مطمئن باش فقط سینگل BF3 رو زدن ، موقعی که اومده بودن سمتش نمیدونستن یحتمل بخاطر مولتیش طرفدار داره این بازی :دی انصافا خنده داره .

آخرین ویرایش:
مسلما BF3یک FPSعالی با مولتی پلیر جذاب هستش! با میانگین 90! :d

روی کنسول هم هر کسی نظر متفاوتی داره و برای من هم FPSکنسولی اهمیتی نداره!

نصف این ملتی که با وزیدن نسیم عوض کردن موقعیت رو مطمئن باش فقط سینگل BF3 رو زدن ، موقعی که اومده بودن سمتش نمیدونستن یحتمل بخاطر مولتیش طرفدار داره این بازی :دی انصافا خنده داره .
من دوتاشو اریج دارم.اما به MW3 رای دادم.چون نظر من مهم نیست نظر سایتا مهمه که مطمئنم MW3 انتخاب می شه

خداییش بعد از ریلیز MW3 و BF3 دیگه میشه نظر داد.
انصافا توی قسمت سینگل MW3 با اینکه تکرار MW2 بود اما بازم با اختلاف زیاد بهترین FPS ه ساله .
توی قسمت مولتی 100 ٪ BF3 .
توی گرافیک هم فقط Crysis 2 .

من دوتاشو اریج دارم.اما به MW3 رای دادم.چون نظر من مهم نیست نظر سایتا مهمه که مطمئنم MW3 انتخاب می شه
آقا خدایی نکرده که نگفتم اوریج نداری :دی گفتم اون کسایی که به قولی تب ِ هایپ گرفته بودشون اصا مولتی باز نبودن و مولتی BF هم نزده بودن :دی

حرف فرهود رو قبول دارم :دی ولی کاری نداریم EA خیلی قشنگ هایپ کرده بود :دی من یکی یواش یواش داشت روم تاثیر می ذاشت :دی ولی خب از اول هم معلوم بود که بیشتر تمرکز بازی رو بخش مولتی هست ... به هر حال از لحاظ سینگل از نظر من شکست خورد اونم بد شکستی !

بدون شک mw3.
متاسفانه ea انقدر هایپ کرد که منم اغفال شدم و همین چندماه پیش 1میلیون 600هزارتومن خرج سیستم کردم ولی آخرشم پشیمونی بود اونم بابت بازیی که اصلا ارزش این مقدار هایپ رو نداشت.لعنت به این ea با این هایپهای گوش کرکنش.

بدون شک mw3.
متاسفانه ea انقدر هایپ کرد که منم اغفال شدم و همین چندماه پیش 1میلیون 600هزارتومن خرج سیستم کردم ولی آخرشم پشیمونی بود اونم بابت بازیی که اصلا ارزش این مقدار هایپ رو نداشت.لعنت به این ea با این هایپهای گوش کرکنش.
فرقی نداره.برای بازی های خوبی که بعدا میاد کامپیوترت اماده هست.ولی acti سیاست جالبی رو پیدا کرد که باعث شد با اینکه mw3 ضعیفتر از bf3 بود ولی نمرات بالاتری بگیره و اون هم هایپ نکردن بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or