.Evanescence.
کاربر سایت
نصف این ملتی که با وزیدن نسیم عوض کردن موقعیت رو مطمئن باش فقط سینگل BF3 رو زدن ، موقعی که اومده بودن سمتش نمیدونستن یحتمل بخاطر مولتیش طرفدار داره این بازی انصافا خنده داره .میبینم که با توزرد درومدن بتل اف 3 ، و ترکوندن مدرن وارفر 3 جهت باد عوض شده ... ! نتیجه نظر سنجی های قبل عرضه رو با این مقایسه کنید
من دوتاشو اریج دارم.اما به MW3 رای دادم.چون نظر من مهم نیست نظر سایتا مهمه که مطمئنم MW3 انتخاب می شهنصف این ملتی که با وزیدن نسیم عوض کردن موقعیت رو مطمئن باش فقط سینگل BF3 رو زدن ، موقعی که اومده بودن سمتش نمیدونستن یحتمل بخاطر مولتیش طرفدار داره این بازی انصافا خنده داره .
آقا خدایی نکرده که نگفتم اوریج نداری گفتم اون کسایی که به قولی تب ِ هایپ گرفته بودشون اصا مولتی باز نبودن و مولتی BF هم نزده بودنمن دوتاشو اریج دارم.اما به MW3 رای دادم.چون نظر من مهم نیست نظر سایتا مهمه که مطمئنم MW3 انتخاب می شه
فرقی نداره.برای بازی های خوبی که بعدا میاد کامپیوترت اماده هست.ولی acti سیاست جالبی رو پیدا کرد که باعث شد با اینکه mw3 ضعیفتر از bf3 بود ولی نمرات بالاتری بگیره و اون هم هایپ نکردن بودبدون شک mw3.
متاسفانه ea انقدر هایپ کرد که منم اغفال شدم و همین چندماه پیش 1میلیون 600هزارتومن خرج سیستم کردم ولی آخرشم پشیمونی بود اونم بابت بازیی که اصلا ارزش این مقدار هایپ رو نداشت.لعنت به این ea با این هایپهای گوش کرکنش.