danial.wwf کاربر سایت Sep 8, 2011 #106 نوشته شده توسط Colonel Radec: ببین با اینکه این همه گذشته اما هنوزم GTA IV رو بازی میکنم چون دقیقا حس توی شهر New York بودن رو انتقال میده. بیشتر... کارت درسته.من هم هنوز بازی میکنمش.new york >:d
نوشته شده توسط Colonel Radec: ببین با اینکه این همه گذشته اما هنوزم GTA IV رو بازی میکنم چون دقیقا حس توی شهر New York بودن رو انتقال میده. بیشتر... کارت درسته.من هم هنوز بازی میکنمش.new york >:d
REDEMPTiON313# کاربر سایت Sep 8, 2011 #108 gears of war 1.2 فقط اگه بخش هورد گیرز آف وار 2 رو تموم نکردین اول برین سراغ هورد،کلا از 50د تا موج تشکیل شده که هر موج سخت تر میشه.
gears of war 1.2 فقط اگه بخش هورد گیرز آف وار 2 رو تموم نکردین اول برین سراغ هورد،کلا از 50د تا موج تشکیل شده که هر موج سخت تر میشه.
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member Sep 8, 2011 #109 Civilization V شدیدا بالاست ارزش تکرارش.
Fu11 GAME کاربر سایت Sep 15, 2011 #110 بعضی بازی ها هست که نه تنها ارزش 2 بار بلکه ارزش هفته ای یه بار دارن:dولی خوب مثلا یا سخته یا ترسناک:d که مانع از مجدد بازی کردنش میشم
بعضی بازی ها هست که نه تنها ارزش 2 بار بلکه ارزش هفته ای یه بار دارن:dولی خوب مثلا یا سخته یا ترسناک:d که مانع از مجدد بازی کردنش میشم
Kasra-M The phoenix must burn to emerge کاربر سایت Sep 15, 2011 #112 diablo 2 final fantasy 7 آخرین ویرایش: Aug 8, 2013
C Celebrimbor Vae Victus کاربر سایت Sep 15, 2011 #113 هیچی مثل Heavy Rain ارزش 10-20 بار تموم کردن رو نداره.....
Nilooofar کاربر سایت Sep 15, 2011 #114 heavy rain alan wake cod halo nfs hp castlevania red dead god of war uncharted gears of war دیگه یادم نیست :d
heavy rain alan wake cod halo nfs hp castlevania red dead god of war uncharted gears of war دیگه یادم نیست :d
FaCe2FaCe کاربر سایت Sep 15, 2011 #115 Heavy Rain mass effect 2 dragon age 2 witcher 2 بقیه رو فقط باید یک بار بازی کرد
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant کاربر سایت Sep 15, 2011 #116 Heavy Rain واقعا ارزش بیشتر از یکبار بازی کردن رو داره چون با داستانهای متفاوتی آدم روبرو میشه . بعد هم The Witcher 2 ارزش 2بار یا حتی بیشتر ، بازی کردن رو داره .
Heavy Rain واقعا ارزش بیشتر از یکبار بازی کردن رو داره چون با داستانهای متفاوتی آدم روبرو میشه . بعد هم The Witcher 2 ارزش 2بار یا حتی بیشتر ، بازی کردن رو داره .
.:Pouria:. کاربر سایت Sep 16, 2011 #118 Heavy Rain رو من تاحالا 10-12 دفعه تموم کردم :d فرصت کنم بازم می رم :d
hosein me کاربر سایت Sep 16, 2011 #119 شک نکنید که یکی از اون ها god of war 3هست همین امروز برای بار دوم تمامش کردم چه حالی داد