robot.boy81
کاربر سایت
چون بازیای اول هست مشکلی نیس تا بعداز روز بعد هم انجام بشه ولی از بازیای دوم گروه ها هرکس تو اون روز بازیش انجام نشه سه هیچ به نفع حریف اعلام میشه البته اگر طرف مشکلی براش پیش آمد یا نمیتانه او روز بازیش انجام بده همونطور که تو پست قبلیم گفتم که باید قبلش تو این تاپیک اعلام کنهحریف من تاساعت چند نیاد سه هیچ میشه؟
بیا دیگه
عجب اتفاقای نادر میفته
حالا شانس ما saleh04 هم بود که ادد شد
- - -ویرایش - - -
یعنی الان ما چه کنیم؟!
چون بازیای اول هست مشکلی نیس تا بعداز روز بعد هم انجام بشه ولی از بازیای دوم گروه ها هرکس تو اون روز بازیش انجام نشه سه هیچ به نفع حریف اعلام میشه البته اگر طرف مشکلی براش پیش آمد یا نمیتانه او روز بازیش انجام بده همونطور که تو پست قبلیم گفتم که باید قبلش تو این تاپیک اعلام کنه
- - -ویرایش - - -
شما همون روزی که مشخص شده بازی انجام بدین البته برای بازی اول تا بعداز ظهر روز بعد هم وقت برای انجام بازی اول دارین
اقا بگیرد بازی هاتون رو انجام بدید منو محمد رضا از بس عجله داریم نشستیم دوستانه بازی کردیم :d
بعد شما امروز باید بازیتون انجام شه بازی نمی کنین
خدا خیرت بده حامد این دورتمند رو حذف کردی خیلی قویه اگه رئال رونالدو رو نداشت از رئال ام قویتر بود :d
دوستان من PS3 خراب شده و دادمش تعمير و تا هفته ديگه هم به دستم نميرسه. حالم گرفتست. به همين علت ميتونيد يكي ديگه را جايگزينم كنيد. اينم شانس ماست.
بهتره یه دور پست کامل بخوانیرسمی نشو رسمی میشم
فردا مواظب آلمانت باش خخخخخخخخخ
من هستم جایگزین کنین لطفا
AMIIIN01
چلسی
فقط فردا نمیتونم بازی کنم استثنا ولی روزای دیگه هستم
اگه ایطور باشه باید پس فردا4تا بازی کنی ها