اصلاح کردم فقط باز یه نگاه کنین جایی اشتباه نکرده باشمعاقا این امتیازه من درست نشدا l-):d
قرعه کشی میشه بعد مرحله بعدش ضربدری بازی ها انجام میشهمرحله بعد قرعه کشی میشه یا تیم های صعود کرده ضربدری بازی میکنن؟
درست شداقا امتیاز من اشتباه شده 3 تا برد دارم با یک مساوی که میشه 10 امتیاز ولی اونجا زده 9 امتیاز!
کلاس چندمی؟:d
داش حامد به نظرم اصلا کار خوبی نکردی قرعه کشی کردی
تیمی که تلاش میکنه و تو گروهش اول میشه باید با تیم دوم گروه دیگه بازی کنه یعنی قاعدش اینه!نه اینکه قرعه کشی شه و مثلا 2 نفر که اول شدن باهم بیفتن
لااقل اگه هم میخوای قرعه کشی کنی باید جوری باشه که نفر اول یه گروه با نفر دوم یه گروه دیگه بازی کنه! به نظرم اینجوری بهتره یاعلی
بابا محمدرضا جان بیخیال یکم تنوع هم خوب چیزیه تازه به نفع تو هم کار شده البته ن اینکه بخوام توئه با یه نفر ضعیف تر از خودت بندازم چون قرعه قبل از شما چون هم گروهی بودن مجبور بودم 4 نفر باز از اول قرعه کشی کنمداش حامد به نظرم اصلا کار خوبی نکردی قرعه کشی کردی
تیمی که تلاش میکنه و تو گروهش اول میشه باید با تیم دوم گروه دیگه بازی کنه یعنی قاعدش اینه!نه اینکه قرعه کشی شه و مثلا 2 نفر که اول شدن باهم بیفتن
لااقل اگه هم میخوای قرعه کشی کنی باید جوری باشه که نفر اول یه گروه با نفر دوم یه گروه دیگه بازی کنه! به نظرم اینجوری بهتره یاعلی