mrh3ds کاربر سایت Sep 11, 2014 #227 اقا مهدی اگه هستی الان آن شو بازیمونو انجام بدیم من برنامم کنسل شد
βrαγαπ کاربر سایت Sep 11, 2014 #229 آرش من از 24 ساعت 18 17 ساعت آنم بعد اون تایم ـی که نمی تونم باشم میای؟ دیشب ساعت 2 اومده میگه بیا بعد EA کانکت نمی شه |:
آرش من از 24 ساعت 18 17 ساعت آنم بعد اون تایم ـی که نمی تونم باشم میای؟ دیشب ساعت 2 اومده میگه بیا بعد EA کانکت نمی شه |:
hosein123 کاربر سایت Sep 11, 2014 #230 نوشته شده توسط zl1: ساعت 8 امشب خوبه بزنیم اقا حسین بیشتر... امشب ساعت10 بیا داداش. دیشب هرچی منتظرت ماندم نیومدی حامدم درجریانه
نوشته شده توسط zl1: ساعت 8 امشب خوبه بزنیم اقا حسین بیشتر... امشب ساعت10 بیا داداش. دیشب هرچی منتظرت ماندم نیومدی حامدم درجریانه
<Professional> کاربر سایت Sep 11, 2014 #231 بازی من و Darkside Fury عزیز: بازی اول: 0-4 بازی دوم: 2-3 هر دو بازی به نفع من
I-MAD کاربر سایت Sep 11, 2014 #234 نوشته شده توسط mrh3ds: اقا مهدی اگه الان هستی آن شو بازیمونو بزنیم بیشتر... من از ظهره آنم بیا
hosein123 کاربر سایت Sep 11, 2014 #236 نوشته شده توسط hamedfc: بازی من و MOEIN MPM 2-0 و 3-2 هردو به نفع من بیشتر... بالاخره معین رو حذف کردی یا بهتر بگم (جفتتون رو حذف کردی ) معین شد آخرتوگروه جالبش اینجاس
نوشته شده توسط hamedfc: بازی من و MOEIN MPM 2-0 و 3-2 هردو به نفع من بیشتر... بالاخره معین رو حذف کردی یا بهتر بگم (جفتتون رو حذف کردی ) معین شد آخرتوگروه جالبش اینجاس
βrαγαπ کاربر سایت Sep 11, 2014 #237 کلا زمینای بارونی همیشه بر ضرر ما هست با I-MAD بازی می کردم زمین بارونی بود اون Lorento ـی عزیز گلی که بالاخره هر کی ریتش 82 بود می تونست بزنه نزد ولی 2 تای بعد رو جبران کرد 2-0 جلو افتاد بعد با پشتکار و تلاش و کوشش و قدرت و آسامواه یه 3-2 در هم کوبیدمش گل دوم اصن ترکیدم جبران گل نزده ی لورنته بود دروازه بان روم اومد پاس بده با آسامواه یه تکل رفت بعد توپ به صورت چیپ وار افتاد گوشه دروازه
کلا زمینای بارونی همیشه بر ضرر ما هست با I-MAD بازی می کردم زمین بارونی بود اون Lorento ـی عزیز گلی که بالاخره هر کی ریتش 82 بود می تونست بزنه نزد ولی 2 تای بعد رو جبران کرد 2-0 جلو افتاد بعد با پشتکار و تلاش و کوشش و قدرت و آسامواه یه 3-2 در هم کوبیدمش گل دوم اصن ترکیدم جبران گل نزده ی لورنته بود دروازه بان روم اومد پاس بده با آسامواه یه تکل رفت بعد توپ به صورت چیپ وار افتاد گوشه دروازه
$ Connor $ کاربر سایت Sep 11, 2014 #238 نوشته شده توسط MOHSEN f: $ Connor $ عزیز امروز کی هستی بازیمون رو انجام بدیم؟ بیشتر... داوش گلم PM منو نگاه کن. امشب نمی تونم بیام. توی PSN منو ادد کردی؟ اگه نکردی، بکن :d AGeNT__HawK
نوشته شده توسط MOHSEN f: $ Connor $ عزیز امروز کی هستی بازیمون رو انجام بدیم؟ بیشتر... داوش گلم PM منو نگاه کن. امشب نمی تونم بیام. توی PSN منو ادد کردی؟ اگه نکردی، بکن :d AGeNT__HawK
mrh3ds کاربر سایت Sep 11, 2014 #239 فک کردم مهدی نتیجه رو زده هاااا :d ما عصر بازی کردیم! بازی اول میزبان من: 3-0 بردم بازی دوم میزبان مهدی:3-2 بردم اول 2-1 افتادم عقب ولی بچه ها جبران کردن :d معین تو شانس داشتی بیای بالا ولی خودت نخواستی :d
فک کردم مهدی نتیجه رو زده هاااا :d ما عصر بازی کردیم! بازی اول میزبان من: 3-0 بردم بازی دوم میزبان مهدی:3-2 بردم اول 2-1 افتادم عقب ولی بچه ها جبران کردن :d معین تو شانس داشتی بیای بالا ولی خودت نخواستی :d
βrαγαπ کاربر سایت Sep 11, 2014 #240 بازی من هم با DarkWarrior بازی اول 2-2 بازی دوم 3-1 به نفع من ____ به علاوه 5 تا تیرک