کاور NBA 2K15 رونمایی شد

کاور بازی از نظر شما چه طوره ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    6
  • نظرسنجی بسته شده است .

Schürrle

کاربر سایت
40786783136319514287.jpg

2K در یک توئیت تصویر کاور بازی NBA 2K15 را منتشر کرد.(تصویر بالا :p) در اوایل ماه میِ امسال بود که اعلام شد ستاره ی تیم اُکلاهاما سیتی،Kevin Durant ورزشکاری خواهد بود که در کاور نسخه ی جدید سری NBA 2K حضور خواهد داشت.با مراجعه به کاور همچنین می توان دریافت که Sound Track های بازی توسّط خواننده ی معروف، Pharrell Williams آماده خواهد شد.
Pharrell Williams این خبر را دیروز در طی یک کنفرانس خبری تایید کرد.
NBA 2K15 در تاریخ 7 اُکتبر برای PS4،PS3،XBOX ONE و XBOX360 منتشر خواهد شد.

به نظر شما کاور این نسخه نسبت به نسخه های قبلی بهتر است؟

منبع

آخرین ویرایش:
NBA2K14 که عالی بود ! چشش نزنم کیفیت این بازی کاملا سیر سعودی داشته ...
از اون 2K12 که بازی میکردم کاملا بسکتبالو کرد ورزش مورد علاقه ی من !!!

کاورش هم بهنظر من زیاد جالب نیس :d فقط و فقط سرور و سالار بسکتبالیستا , کوبی برایان ! ( Kobe Bryant ) :bighug:
بعد از اون هم دوین وید b-) ( Dwyane Wade )

NBA2K14 که عالی بود ! چشش نزنم کیفیت این بازی کاملا سیر سعودی داشته ...
از اون 2K12 که بازی میکردم کاملا بسکتبالو کرد ورزش مورد علاقه ی من !!!

کاورش هم بهنظر من زیاد جالب نیس :d فقط و فقط سرور و سالار بسکتبالیستا , کوبی برایان ! ( Kobe Bryant ) :bighug:
بعد از اون هم دوین وید b-) ( Dwyane Wade )

برایانت دیگه ؟؟:d

سطح بازی پیشرفت داشته و هر سال شبیه سازی بیش تر صورت نیگیره اما همواره آپشن هایی مثل Slam Dunk و ... ضعیف شده ! واقعا فان NBA2K10 و NBA2K09 با اون اسلم دانک خیابونی فوق العاده بود !

البته تو نقاط ضعف بامس آرت هم میشه گذاشت :| باکس آرت 2K11 و 2K12 به مراتب بهتر از ۱۳ و 2K13 هم به مراتب بهتر از ۱۴ !

برایانت دیگه ؟؟:d
:d

البته تو نقاط ضعف بامس آرت هم میشه گذاشت :|
باکس آرت منظورته دیگه ! :d

این به اون در ! ( کوبی برایان من :d )
سطح بازی پیشرفت داشته و هر سال شبیه سازی بیش تر صورت نیگیره اما همواره آپشن هایی مثل Slam Dunk و ... ضعیف شده ! واقعا فان NBA2K10 و NBA2K09 با اون اسلم دانک خیابونی فوق العاده بود !
کاملا موافقم ! تو شماره های قبلی دانک ها خیلی راحتتتر و جذابتر بودن ! مخصوصا پرتاب های 3 امتیازی ... ( البته نمیشه انکار کرد که بازیه واقعی تر شده :-b )

من 90 % بازی کردنم تو حالت تک نفرست ! ( Career Mode )
هر سال خودمو تو بازیه میسازم , واقعا محشره این حالتش !

دوستان کسی میدونه که چه تغییراتی تو این نسخه انجام شده ؟ نسبت به نسخه ی 2014 !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or