کاور NBA 2K15 رونمایی شد

کاور بازی از نظر شما چه طوره ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    6
  • نظرسنجی بسته شده است .

Schürrle

کاربر سایت
40786783136319514287.jpg

2K در یک توئیت تصویر کاور بازی NBA 2K15 را منتشر کرد.(تصویر بالا :p) در اوایل ماه میِ امسال بود که اعلام شد ستاره ی تیم اُکلاهاما سیتی،Kevin Durant ورزشکاری خواهد بود که در کاور نسخه ی جدید سری NBA 2K حضور خواهد داشت.با مراجعه به کاور همچنین می توان دریافت که Sound Track های بازی توسّط خواننده ی معروف، Pharrell Williams آماده خواهد شد.
Pharrell Williams این خبر را دیروز در طی یک کنفرانس خبری تایید کرد.
NBA 2K15 در تاریخ 7 اُکتبر برای PS4،PS3،XBOX ONE و XBOX360 منتشر خواهد شد.

به نظر شما کاور این نسخه نسبت به نسخه های قبلی بهتر است؟

منبع

آخرین ویرایش:
NBA2K14 که عالی بود ! چشش نزنم کیفیت این بازی کاملا سیر سعودی داشته ...
از اون 2K12 که بازی میکردم کاملا بسکتبالو کرد ورزش مورد علاقه ی من !!!

کاورش هم بهنظر من زیاد جالب نیس :d فقط و فقط سرور و سالار بسکتبالیستا , کوبی برایان ! ( Kobe Bryant ) :bighug:
بعد از اون هم دوین وید b-) ( Dwyane Wade )

NBA2K14 که عالی بود ! چشش نزنم کیفیت این بازی کاملا سیر سعودی داشته ...
از اون 2K12 که بازی میکردم کاملا بسکتبالو کرد ورزش مورد علاقه ی من !!!

کاورش هم بهنظر من زیاد جالب نیس :d فقط و فقط سرور و سالار بسکتبالیستا , کوبی برایان ! ( Kobe Bryant ) :bighug:
بعد از اون هم دوین وید b-) ( Dwyane Wade )

برایانت دیگه ؟؟:d

سطح بازی پیشرفت داشته و هر سال شبیه سازی بیش تر صورت نیگیره اما همواره آپشن هایی مثل Slam Dunk و ... ضعیف شده ! واقعا فان NBA2K10 و NBA2K09 با اون اسلم دانک خیابونی فوق العاده بود !

البته تو نقاط ضعف بامس آرت هم میشه گذاشت :| باکس آرت 2K11 و 2K12 به مراتب بهتر از ۱۳ و 2K13 هم به مراتب بهتر از ۱۴ !

برایانت دیگه ؟؟:d
:d

البته تو نقاط ضعف بامس آرت هم میشه گذاشت :|
باکس آرت منظورته دیگه ! :d

این به اون در ! ( کوبی برایان من :d )
سطح بازی پیشرفت داشته و هر سال شبیه سازی بیش تر صورت نیگیره اما همواره آپشن هایی مثل Slam Dunk و ... ضعیف شده ! واقعا فان NBA2K10 و NBA2K09 با اون اسلم دانک خیابونی فوق العاده بود !
کاملا موافقم ! تو شماره های قبلی دانک ها خیلی راحتتتر و جذابتر بودن ! مخصوصا پرتاب های 3 امتیازی ... ( البته نمیشه انکار کرد که بازیه واقعی تر شده :-b )

من 90 % بازی کردنم تو حالت تک نفرست ! ( Career Mode )
هر سال خودمو تو بازیه میسازم , واقعا محشره این حالتش !

دوستان کسی میدونه که چه تغییراتی تو این نسخه انجام شده ؟ نسبت به نسخه ی 2014 !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or