کاور رسمی Dragon Age: Inquisition رونمایی شد

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

با این که ساخته جدید بایوور Dragon Age: Inquisition هنوز تاریخ عرضه مشخصی ندارد اما در اقدامی از کاور رسمی آن رونمایی شد. در این کاور که برخلاف دو نسخه قبلی خبری از اژدهای سرخ نیست تصویری از یک شکاف در Veil را نشان می دهد. طبق اعلام سازندگان شخص اول بازی یعنی Inquisitor در اتفاقی دارای قدرتی می شود که می تواند در مقابل این شکاف ها ایستادگی کند و آن ها را ببندد.
هنوز اطلاعات زیادی از بازی در اختیار نیست اما تاکنون تایید شده است که بازی دارای 40 پایان مختلف است و دیگر این که مکان های اصلی بازی Dales ،Orlais ،Tevinter و Ferelden خواهد بود. ضمن این که احتمال حضور شخصیت های Hawke و The Warden از دو شماره قبلی نیز وجود دارد.
Dragon Age: Inquisition انتظار می رود در پاییز امسال برای PS3 ،PS4 ،X360 ،XONE و PC عرضه شود.

منبع

اگه بیشتر دقت بشه فقط سرش هم نیست!
باکس آرت بازی + افکت نگاتیو:
49595503370818340083.jpg
من که DA باز نیستم(کلا RPG باز نیستم:-" )
ولی بیان کاور Limited Edition و ... رو با این رنگ بزنند خیلی خوف تر و یک دست تر با قبلی ها میشه:-"

این تریلر گیم پلی بازی رو دیدم فکم افتاد پایین :|
تا زمانی که ویچر بیاد خیلی خوب سرگرمم میکنه
محیط ها و دشمنان بازی هم تنوعشون عالی بود
مخصوصا این قسمت تریلر
33905172145778233792.jpg

یکی از بهترین کاورهایی که تو 2014 دیدم..!! معلومه روش کار شده و همچین الکی یه طرح ندادن بیرون...!! خوده کاورش یه 10از10 می ارزه..ولی بازم The Witcher 3;)

اگه بیشتر دقت بشه فقط سرش هم نیست!
باکس آرت بازی + افکت نگاتیو:
49595503370818340083.jpg

آقا Mind blown شدیم :دی یعنی اگه همه چیز خوب پیش بره بازی به شدت اپیک خواهد شد و ما از کار و زندگی خواهیم افتاد :دی

ویرایش:

ایشون Lileannaـست؟! کاری نکنید به موریگان خیانت کنم! :دی

آقا Mind blown شدیم :دی یعنی اگه همه چیز خوب پیش بره بازی به شدت اپیک خواهد شد و ما از کار و زندگی خواهیم افتاد :دی

ویرایش:

ایشون Lileannaـست؟! کاری نکنید به موریگان خیانت کنم! :دی

آره خودشه!!!:d
احتمالا این گروه 12 نفره به ترتیب از چپ به راست:

اولی معلوم نیست کیه، شاید Cullen باشه!
دومی Vivienne، سومی Varric چهارمی احتمالا Cole باشه!
پنجمی Solas، ششمی Cassandra، هفتمی The Inquisitor، هشتمی The Iron Bull، نهمی معلوم نیست ولی از اونجا که Mage هست احتمالا یه مجیستره!
دهمی Leliana که مدال Inquisiton انداخته، یازدهمی مسلما Sera هست، دوازهمی معلوم نیست هنوز و آخری هم احتملا یکی از همراهامون که تو آرت های بازی هم بود، یه Grey Warden!

Dragon Age Inquisition will completely change the way its players fight dragons when it releases later this year.

“When I’m attacking a dragon, I’m not just hitting all of it,” producer Cameron Lee told IGN. “I’m hitting its leg, I’m hitting its wing, and that should matter. It should matter where I attack a dragon...that’s something we’re really trying to lean on, and when we come to E3, we’ll really be able to show it in all its glory
‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏

آره خودشه!!!:d
احتمالا این گروه 12 نفره به ترتیب از چپ به راست:

اولی معلوم نیست کیه، شاید Cullen باشه!
دومی Vivienne، سومی Varric چهارمی احتمالا Cole باشه!
پنجمی Solas، ششمی Cassandra، هفتمی The Inquisitor، هشتمی The Iron Bull، نهمی معلوم نیست ولی از اونجا که Mage هست احتمالا یه مجیستره!
دهمی Leliana که مدال Inquisiton انداخته، یازدهمی مسلما Sera هست، دوازهمی معلوم نیست هنوز و آخری هم احتملا یکی از همراهامون که تو آرت های بازی هم بود، یه Grey Warden!

مصورش :d :

پ.ن : فراست بایت چه بلایی سر چهره ی وریک آورده ! :|:d

سایت رسمی بازی کامل عوض شده و نقشه جنوب Thedas رو با تمام اتفاقات مهمش نشون میده!
در مورد کارکترها و کلاس ها هم توضیحاتی داده!
Dragon Age Inquisition
سایت فقط خیلی سنگینه!!!

پ.ن : فراست بایت چه بلایی سر چهره ی وریک آورده !
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif

اولی بعیده Cullen باشه به نظرم، اون موهاش فر بود این صافه!!!
کلا چهره ها تو آفسایدن!!:|:d

آخرین ویرایش:
من که با Origin زندگی کردم !
تازه دارم دی ال سی هایی که استاد بزرگ مجتبی جون گفته دان میکنم که بازی کنم !
بعدش 2 رو گرفتم که خداوکیلی نتونستم بازی کنم چون یه طوریی بود انگار نصفه بود !
واسه همین شدید منتظر شماره 3اش هستم تازه اسمش هم که حس سنگین و خوبی داره ولی احساس میکنم داستان یکم پیچدگیش کمتر خواهد شد نسبت به اوریجین !

کلا چهره ها تو آفسایدن!!:|:d

نمی دونم این طراحی بد چهره ها رو باید گردن انجین بندازیم یا نه، ولی در کل کاش مثل سری ME از UE استفاده می کردن!
داشتن مثل باقلوا از آنریل خروجی می گرفتن :d
لعنت به EA و Dice ! :| حالا جالبه سر Mass Effect بعدی هم باید این شرایط رو تحمل کنیم !

همین وجود دوربین ایزومتریک نشون میده بازی خیلی هم اکشن نشده، از این بابت میشه خیالمون راحت باشه!!
yahoo_4.gif
وجود دوربین ایزومتریک اونم برای همه ی پلتفرم ها که بهترین خبری بود که تا حالا از DA:I منتشر شده ولی خب کاش حالت سوم شخص یه سیستم مبارزه ی مسخره مثل TW 2 نداشته باشه ! :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or