کاهش 30 درصدی تعرفه های اینترنت

سلام
جواد استودیو کرایتک به این عظمت هنوز امکانات adsl نداره؟:-"
یا علی مدد
نه حسن جان ! ما رو تبعید کردن به جنگل های استوایی تا بازی از لحاظ بصری بهتر بشه
173.gif
303.gif

والا برای بعضی از منطقه ها از دایی پدرم پرسیدم گفت از آپولو هوا کردن هم سخت تره.(شهرستان بود البته):-"
میشه ازش بپرسی ما مثلا تو ستارخان خونمون هست از شوش و نازی آباد بد تره که اونجا داره اینجا نداره...اشتباه نگیر من تهرانم،شهرستان نیستم...خیر سرمون منطقه 2 میشینیم :laughing:

تو اصفهان یادمه رو در و دیوار زده بودن adsl 64 ماهی 10 تومن . راسته ؟

تهران ماهی چنده ؟

اراک مثلا تو روزنامه میزنن ماهی 15 تومن ، ولی بعد که زنگ میزنی میگه نمیدونم با احتساب مالیات و . . . میشه ماهی 23 تومن !!!!!

دایل آپ هم 20 ساعته 2300-2500 و اینا .

تو اصفهان یادمه رو در و دیوار زده بودن adsl 64 ماهی 10 تومن . راسته ؟

تهران ماهی چنده ؟

اراک مثلا تو روزنامه میزنن ماهی 15 تومن ، ولی بعد که زنگ میزنی میگه نمیدونم با احتساب مالیات و . . . میشه ماهی 23 تومن !!!!!

دایل آپ هم 20 ساعته 2300-2500 و اینا .

سلام همشهری ;)
این یه مورد رو انصافا راست میگه !! شرکت *** تو روزنامه مینویسه ای دی اس ال 128 ماهی 17، بعدش که وصل میکنن یه سره قطعی داره و کلا کیفیت خطشون خوب نیست و مجبور میشی مثل من ازیه شرکت دیگه ماهی 25000 خط 64 کیلو بگیری !!:(

سلام همشهری ;)
این یه مورد رو انصافا راست میگه !! شرکت *** تو روزنامه مینویسه ای دی اس ال 128 ماهی 17، بعدش که وصل میکنن یه سره قطعی داره و کلا کیفیت خطشون خوب نیست و مجبور میشی مثل من ازیه شرکت دیگه ماهی 25000 خط 64 کیلو بگیری !!:(
سلام مثل اينكه همشهري دراومديم.منم 9 ماه پيش از پارس آنلاين گرفتم k256 با پول نصب و به قول شما ماليات وعوارض و پول چايي وحق .... ،در اومد 127 هزار تومن.انقدر قيمتش بالا بود كه ديگه نتونستم تمديدش كنم.اي بر باعث وبانيش لعنت،بشمار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or