کاهش 30 درصدی تعرفه های اینترنت

hassan_110

کاربر سایت
سلام
بچه ها امشب اخبار اعلام کرد که کاهش 30 در صدی تعرفه های اینترنت به تصویب مجلس رسیده و Isp ها موظف هستن که اونو اجرا کنن.
کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟ و میدونه که آیا مشمول Adsl هم میشه یا نه؟ کلا هر نظری در این مورد دارین تو این تایپیک اعلام کنید.
یا علی مدد

کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟ و میدونه که آیا مشمول Adsl هم میشه یا نه؟
از این موضوع اطلاعی ندارم. اما از یه چیز آف‌تاپیک ِ مرتبط با زبان فارسی اطلاع دارم که می‌گم:
این قانون شامل ADSL ممکنه بشه یا نشه. و ADSL مشمول این قانون ممکنه بشه یا نشه. (فاعل و مفعول) :biggrin1:

سلام
ربطی به پول تلفن نداره پول کارت رو کم میکنن.
یا علی مدد

من میگم براشون یه قالی ببافیم ... اینقدر که اینا برای ما زجر می کشن ... به نظرتون چه جوری جبران کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
اگه ADSL یا پول تلفن کم شد ... اونوقت یه کاری کردن

بچه ها تو شهرهای شما dail up چه قیمتیه ؟ هر کسی شهر خودشو بگه با قیمت کارت 100 ساعته
اینجا (یهنی کرمان) اصلا 100 ساعته نیست اگه هم باشه دو رو بره 20 خورده ای هست
20 ساعت : 5500 تومنه

بچه ها تو شهرهای شما dail up چه قیمتیه ؟ هر کسی شهر خودشو بگه با قیمت کارت 100 ساعته
اینجا (یهنی کرمان) اصلا 100 ساعته نیست اگه هم باشه دو رو بره 20 خورده ای هست
20 ساعت : 5500 تومنه

سلام
خیلی گرونه:eek: من یادمه اون زمانی که از کارت اینترنت استفاده می کردم 20 ساعته رو 1500 می خریدم.
یا علی مدد

من که 2 نوع کارت میخرم.. یکی 10 ساعت + 50 ساعت شبانه(از 2 تا 9 صبح) 1500 چوق :biggrin1:
یکی هم 10+ 100 ساعت شبانه (از 1 نیمه شب تا 10 صبح) اینم 1500 چوق :biggrin1:

این منطقه لعنتی ما هم dsl نداره وگرنه الان 100 بار گرفته بودم... هفته پیش رفتم مخابرات محله گرد و خاک کردم :biggrin1: اونا هم گفتن به زودی تجهیزات اینجا هم میاد:laughing: انگار میخان آپولو هوا کنن

من که 2 نوع کارت میخرم.. یکی 10 ساعت + 50 ساعت شبانه(از 2 تا 9 صبح) 1500 چوق :biggrin1:
یکی هم 10+ 100 ساعت شبانه (از 1 نیمه شب تا 10 صبح) اینم 1500 چوق :biggrin1:

این منطقه لعنتی ما هم dsl نداره وگرنه الان 100 بار گرفته بودم... هفته پیش رفتم مخابرات محله گرد و خاک کردم :biggrin1: اونا هم گفتن به زودی تجهیزات اینجا هم میاد:laughing: انگار میخان آپولو هوا کنن
والا برای بعضی از منطقه ها از دایی پدرم پرسیدم گفت از آپولو هوا کردن هم سخت تره.(شهرستان بود البته):-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or