کاهش قیمت PSP 3000

Persian Creed

همه تنها میمیرند
کاربر سایت
psp-3000.jpg

سونی در کنفرانس خود در نمایشگاه بازیهای رایانه ای توکیو رسما اعلام کرد که Psp 3000 با افت 15 درصدی قیمت روبروست!البته این قیمت فعلا در ژاپن تصویب شده و در دیگر جاهای دنیا با همان قیمت اولیه به فروش میرسد.
خوب بالاخره اومدن شاهکار جدید سونی یعنی Psp Go نزدیک است و قیمت دیگر مدلهای این کنسول در حال افت قیمت است.به زودی خبری از تغییر قیمت این مدل پی اس پی در تمام دنیا در اختیارتان قرار میدهیم...

آخرین ویرایش:
عنوان تاپیک رو که خوندم فکر کردم اومده زیر 100 دلار :cheesygri
من فکر می کنم با اومدن Go به ایران مدل های دیگه کاهش قیمت شدیدی داشته باشن.

خیلی وقته psp تو بازار تهران ارزون شده!!!!!!!!!!!!
البته الان 7-8 تا مدل psp داریم تو بازار

psp fat

psp 2000 v2

psp 2000 v3

psp 3000

psp 2000 5.50

psp 3000 5.50

psp 3000 6.0

psp GO

البته GO تا چند وقت دیگه جدی میشه

هر کدوم از این psp ها قیمت خواص خودشونو دارن!:eek:
فکر کنم عجیب ترین کنسولیه که انقدر مدل داره بعد هرکدوم یه روش برا هک دارن هر کدوم هم یه قیمت! هر کدوم هم امکانات خیلی متفاوت

ولی اگه go بیاد فکر کنم جریان اسلیم و فت ps3 بشه:) چون از ایرانیا هیچی بعید نیست تو دنیا قیمتا کم میشه ایران زیاد میشه قیمتا زیاد بشه کم میشه کلا ایرانه دیگه.:)

تو دنیا قیمتا کم میشه ایران زیاد میشه قیمتا زیاد بشه کم میشه کلا ایرانه دیگه.

نخیر - تو دنیا چه کم بشه چه زیاد بشه , اینجا حتما زیاد میشه. اینو دیگه همه می دونند.

کی میگه؟
همین پارسال بود من می خواستم X360 بگیرم می گفت 500 تومن
الآن چنده؟
355
البته این قیمت من مال چند ما پیشه
خب - این محصول تو خارج خیلی بیشتر از اینها ارزون شده که اینجا دارن بهت 355 میدن.
بگو مدلی که میخوای بخری چیه تا من میانگین قیمتشو از تو اینترنت برات پیدا کنم تا ببینی چقدر اختلاف هستش .
من همین هفته ی پیش می خواستم یه Gamepad که قیمتش تو اینترنت 35 دلار هستش رو بخرم , دیدم طرف میگه 70 تومن !!! یعنی دو برابر قیمت (درسته که قیمت حمل و نقل میاد روش ولی آخه چقدر . )
شما بهتره یک کم تو بازار بگردی تا قیمتا دستت بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or