کاهش قیمت کنسول دستی Nvidia

M0HAMAD

کاربر سایت
چندی پیش کنسول دستی Nvidia که با نام Project Shield شناخته میشود $350 قیمت گذاری شد

اما اکنون قیمت این دستگاه 50$ کاهش یافته است و قیمت فعلی آن 299$ تعیین شده است
تاریخ عرضه کنسول نیز June 27 اعلام شده است

Project Shield Spec
Operating system
Android 4.2.1 Jelly Bean​
CPU
Quad-Core ARM Cortex A15 CPU​
Ram
2GB​
Internal Storage 16GB
Display
5-inch, 720p @ 294ppi, multi-touch touchscreen​
Graphics
Custom 72-core NVIDIA GeForce® GPU​
Controller input
D-pad
2 × Analog Sticks
L/R bumper and trigger buttons
X, Y, A, B buttons
NVIDIA Button
Volume buttons
Back button​
Connectivity
IEEE 802.11n-2009 2 x 2 Wi-Fi
3.5mm stereo headphone jack with microphone support
Mini HDMI output
Micro USB
Bluetooth 3.0
GPS
Storage MicroSD

منبع
منبع
منبع

چرا قابل مقایسه نیست؟ شما 400 دلار دستته مسلما می ره یه کنسول نسل بعدی می خری دیگه یا اصلا 100 دلار دیگه می ذاری روش یه phone عالی می خری بدبختی صفحش 1080p هم نیست اینقدر گرون فروشی می کنه باید قیمت 200 دلار بشه

یه حرفایی میزنید مرغ پخته عربی میرقصه جه ربطی داره ؟

هرکی 400 دلار داره باید بره ps4 بخره ؟

اصلا هرکی 400 دلار داشته باشه بره زن بگیره بهتره چرا بیاد ps4 بخره ؟؟؟؟:)) خوبه ما هم اینجوری مقایسه کنیم ؟

فرق که داره من خودم هم فرقش رو دیدم بین 294 تا 440 فرق کم نمی شه در دنیایی که همه چیز به سمت 1080p شدن می ره این کار اشتباهه شما دیگه گوشی رده بالا بدون 1080 نخواهید دید pc 1080 زیر این نمی بینید کنسول های نسل بعد همین طور اصلا شاید شما بخواید روی tv 1080p بذارید بازی کنید من فن انویدیام اما این کارش درست نیست

ببخشید تفاوت بین HD و FHD در 5 اینچ زیاد هست ؟

به نظر من کار خوبی کرده که 1920 در 1080 نیست صفحه اش چون بار پردازشی رو بیشتر میکنه و تگرا 4 بیشتر بهش فشار میاد (البته نه اینکه نتونه 1080p رندر کنه بلکه مثلا یه بازی میتونه حدود 1.44 برابر افت فریم پیدا کنه مثلا میتونه از حدود 30 بیاد رو 20.8)

قیمتش منصفانه هست !
ملت میرن 500 دلار پای تبلت میدن ! این چیش از تبلت کمتره ؟
ملت بله پای ipad4 می دن این الان تبلته؟ تازه nexus 7 2 داره میاد با همون قیمت 200 دلار حالا کدوم به صرفه تره؟ فردا که فروش نداشت بهتون حرفم ثابت می شه هر چند از همین کاهش قیمت سریعش کاملا مشخصه در ضمن این دستگاه باید با ps vita رقابت کنه که خودشم با قیمت 250 دلار فروشی نداره تازه کلی بازی انحصاری با کیفیتم داره
قابل مقايسه نيست چون تجربه ي گيم توي دو دنياي كاملا متفاوته اگه تجربه كرده باشي ميدوني من چي ميگم اصلا جاي هم رو نميتونن بگيرن
سر گنج که نشستیم که هر چی میاد خوشمون میاد بخریم باید اینقدری بهتر باشه که یکی رو به دیگری ترجیح بدی بعضی ها نفسشون از جای گرم بلند می شه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or