کالکشن جدید از سری Resident Evil در راه است

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شرکت Capcom امروز طی خبری نسخه ی HD شده ی 2 عنوان نسبتا محبوب On-Rail Shooter که قبلا بر روی Wii عرضه شده بود را برای کنسول Ps3 تایید کرد.

این دو نسخه عبارتند از Umberlla Chronicles 2007 و عنوان DarkSide Chronicles که در سال 2009 عرضه شد.
به جز HD شدن این بازی و همچنین 3D بودن بازی ها هیچ خبر دیگری اعم از تاریخ عرضه ی بازی ، قیمت بازی و همچنین عرضه شدن این عنوان در آمریکا ذکر نشده است.این بازی با Ps Move سازگاری کامل خواهد داشت.

امیدواریم این کالکشن شروعی باشد برای عرضه ی نسخه های کلاسیک منتشر شده بر روی کنسول Ps1

20111031umbrellachronicles.jpg

• Like
Reactions: MOSTAFA VI
امیدواریم این کالکشن شروعی باشد برای عرضه ی نسخه های کلاسیک منتشر شده بر روی کنسول Ps1
اگه شماره 2-3 رو ریمیک کنن واسه من یکی کافیه و اصلا شماره 6 رو هم نسازن مهم نیست ولی تجربه می گه که نمی کنن و اینا فقط قصد چاپیدن ملت رو( با کالکشن های مثلا HD یی که فقط رزولوشنشون بالا رفته) دارن و ریمیک کردن یه فن سرویس حساب میشه و خرج داره که کپکام ظاهرا دیگه از این غلطا نمی کنه!

اگه شماره 2-3 رو ریمیک کنن واسه من یکی کافیه و اصلا شماره 6 رو هم نسازن مهم نیست ولی تجربه می گه که نمی کنن و اینا فقط قصد چاپیدن ملت رو( با کالکشن های مثلا HD یی که فقط رزولوشنشون بالا رفته) دارن و ریمیک کردن یه فن سرویس حساب میشه و خرج داره که کپکام ظاهرا دیگه از این غلطا نمی کنه!

دقیقا.تنها ریمیکی که زده همون RE1 بود که انصافا حرف نداشت ریمیکش من که واقعا برام عجیب بود که ریمیک به این قشنگی درست کردن.کاش برای 2 و 3 هم بزنن.

اسم تاپيك رو ديدم فكر كردم دوباره رزيدنت اويل های PS1 رو كالكشن زده:دی
عاليه اين كارش،بخاطر اين دو تا بازی می خواستم ویی بخرم ولی مگه اين دو تا بازیا برای نينتندو (خسيس بزرگ) نبودن؟:-/
اميدوارم RE0 و RE1 Remake رو هم برای PS3 بده بيرون.
Twin Snakes رو هم سونی بتونه از چنگ نينتندو در بياره ديگه نور علی نور می شه:دی
2 و 3 رو ريميك نمی كنه،بكنه هم فكر نكنم چيز جالبی از آب دربياد.
ولی شما ريميك 2 رو می خوای نسخه دريم كستش رو بازی كن.

حالا به فرض اینکه حس انسان دوستانشون گل کنه و بخوان ریمیک کنن باز این کار ریسکه. چون خود میکامی نیست و ممکنه بزنن گذشتمون رو هم سوراخ سوراخ کنن :دی

• Like
Reactions: Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or