کازونری یامائوچی: GT5 با نسخه Prologue "کاملاً متفاوت" خواهد بود!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
gt5prologue.jpg

رئیس استدیو Polyphony Digital و کارگردان سری بازی زیبا و پر طرفدار Gran Turismo جناب Kazunori Yamauchi مدعیست GT5 با نسخه نمایشی یا پرولاژ "کاملاً متفاوت" خواهد بود!
طرفداران بیشمار بازی بیش از دوسال پس از عرضه GT P منتظر نسخه نهایی هستند- یامائوچی به همه طرفداران منتظر این قول را داده است که نسخه نهایی مقیاس, گوناگونی باورنکردنی و بسیار بهتری خواهد داشت!

وی طی مصاحبه ای که با PSM3 Magazine داشت گفت: نسخه نمایشی (Prologue) واقعاً و فقط یک نسخه نمایشیست.
اگر چه شاید احساس نسخه Prologue با ورژن کامل کمی یکسان باشد (اساس بازی تغییر پذیر نیست) اما نسخه نهایی بسیار خوش ساخت, بزرگتر, متفاوت و متنوع تر خواهد بود.
CVG

آخرین ویرایش:
اینا خیلی زرنگن واقعا که اومدن با نسخه ی prol.. کلی سود کردن مردم رو 2سال سره کار گذاشتن حالا هم میخوان یه سوده دیگه کنن. من که اصلا gt5 تو مغزم پاک کردم.
به قول کوجیما هیچ جرمی بدتر از تاخیر بازی نیست.حداقل تاریخ نگن که هی سر کار نریم.

اگه دوست نداشتین نخرین ما میایم واستون تعریفاشو میکنیم
همینه دیگه نه فقط مملکت ایران حتی همین مردمی که ادعای فرهنگشون میشه نمیدونن احترام به مشتری و کیفیت بالا یعنی چی یادمه سونی گفته بود ما هیچ وقت کیفیت رو فدای کمیت نمیکنیم

Yamauchi خسته نباشه انقدر عرض اندام میکنه. . .بعد از دوسال کار کردن روی GT5 و تاخیرهای پی در پی معلومه که بازی باید بهتر از نسخه Prologue باشه.
من مطمئنم اگر این شیوه تاخیر در انتشار بازی ادامه بدن GT5 نابود میکنند.

اگه دوست نداشتین نخرین ما میایم واستون تعریفاشو میکنیم
همینه دیگه نه فقط مملکت ایران حتی همین مردمی که ادعای فرهنگشون میشه نمیدونن احترام به مشتری و کیفیت بالا یعنی چی یادمه سونی گفته بود ما هیچ وقت کیفیت رو فدای کمیت نمیکنیم

اولا که میخرم از همه شماها هم بیشتر بازی میکنم و باهاش حال میکنم.
بنده هم میدونم وقتی بازی عرضه بشه با یک بازی بی نقص طرف هستم-ولی انقدر باید شعور داشته باشن که هی تاخیر ندن.از همون اول خبر مرگشون میخواستن تاریخ عرضه ندن.
من اون موقع که ps3 تقریبا تو ایران 1 میلیون بود رفتم سریع بخاطر این بازی خریدم.از سال 2008 تا حالا دارن هی میگن میاد-بعدشم تاخیر میندازن.خوب از همون اول tba میزدن-هر موقع که مطمئن میشدن تموم شده ریلیز میکردن.مسئله داشتن شعور هست-که اینا ندارن.کوجیما یکی از بزرگترین هاست.اونم گفته این کار کاره زشتی هست.از تو هم خیلی بیشتر میفهمه.ولی خوب هر کسی کوجیما نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or