کازونری یامائوچی: GT5 با نسخه Prologue "کاملاً متفاوت" خواهد بود!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
gt5prologue.jpg

رئیس استدیو Polyphony Digital و کارگردان سری بازی زیبا و پر طرفدار Gran Turismo جناب Kazunori Yamauchi مدعیست GT5 با نسخه نمایشی یا پرولاژ "کاملاً متفاوت" خواهد بود!
طرفداران بیشمار بازی بیش از دوسال پس از عرضه GT P منتظر نسخه نهایی هستند- یامائوچی به همه طرفداران منتظر این قول را داده است که نسخه نهایی مقیاس, گوناگونی باورنکردنی و بسیار بهتری خواهد داشت!

وی طی مصاحبه ای که با PSM3 Magazine داشت گفت: نسخه نمایشی (Prologue) واقعاً و فقط یک نسخه نمایشیست.
اگر چه شاید احساس نسخه Prologue با ورژن کامل کمی یکسان باشد (اساس بازی تغییر پذیر نیست) اما نسخه نهایی بسیار خوش ساخت, بزرگتر, متفاوت و متنوع تر خواهد بود.
CVG

آخرین ویرایش:
نه پس میخواین بعد از اینهمه TBA کردن بازی با همون گرافیک و با همون جزئیات بازی رو ریلیس کنید..!!! والا نمی دونم اینا به چی فکر میکنن عوضه اینکه این حرفارو بزنن 1 نفر از همین آقایون محترم بیاد بگه چرا این عنوان TBA میشه یا حداقل عین یه آدم باشعور و فرهنگ مردم و شنگول فرض نکنن بازیو رو تاریخ ریلیس بزنن بعدش TBA کنن اگه قراره بعد از 4 5(از آخرین GT منظورم PRO نیست) سال اتفاقی واسه این عنوان بیفته بهتره همه بدونن تا این که TBA کنن صداشم در نیارن.یادمه وقتی MGS 4 یه کم به تاخیر خود کل دنیا مخصوصا کمپانی محترم سونی خراب شدن سر کوجیما که وااااااای چرا..؟؟ پس چرا الان که این بازی این طوری شده حتی یه توضیح کوچیکم نمیدن که چراتاریخ میخوره بعد TBA میشه..؟

آخرین ویرایش:
خب بالاخره هر جوری شده این یامائوچی قبل از 12 دسامبر 2012 بازی رو دستمون می رسونه :biggrin1: از این بابت جای نگرانی نیس :biggrin1: همونطور که خیلی از بازی سازها دارن سریع شماره های بعدی از بازیاشونو تا قبل از اون تاریخ می دن بیرون :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

جالبه هر جا اسمی از GT5 میاد همه میان می گن :
چقدر حرف میزنی ! بازی رو بده بیاد !
یامائوچی خودش می دونه داره چی کار می کنه !!! حتما برای خودش یک دلیل موجهی داره که بازی رو دیر میده ! خودش می دونه که با این تاخیر ها انتظار ها رو داره میبره بالا ! مطمئنا کیفیت کارش طوری هست که داره این جور با قاطعیت حرف میزنه .

اینا خیلی زرنگن واقعا که اومدن با نسخه ی prol.. کلی سود کردن مردم رو 2سال سره کار گذاشتن حالا هم میخوان یه سوده دیگه کنن. من که اصلا gt5 تو مغزم پاک کردم.

gt5prologue.jpg

رئیس استدیو Polyphony Digital و کارگردان سری بازی زیبا و پر طرفدار Gran Turismo جناب Kazunori Yamauchi مدعیست GT5 با نسخه نمایشی یا پرولاژ "کاملاً متفاوت" خواهد بود!
طرفداران بیشمار بازی بیش از دوسال پس از عرضه GT P منتظر نسخه نهایی هستند- یامائوچی به همه طرفداران منتظر این قول را داده است که نسخه نهایی مقیاس, گوناگونی باورنکردنی و بسیار بهتری خواهد داشت!

وی طی مصاحبه ای که با PSM3 Magazine داشت گفت: نسخه نمایشی (Prologue) واقعاً و فقط یک نسخه نمایشیست.
اگر چه شاید احساس نسخه Prologue با ورژن کامل کمی یکسان باشد (اساس بازی تغییر پذیر نیست) اما نسخه نهایی بسیار خوش ساخت, بزرگتر, متفاوت و متنوع تر خواهد بود.
CVG
سلام .
یه سوال این بازی برای PC هم میاد (کی ؟)

سلام .
یه سوال این بازی برای PC هم میاد (کی ؟)
بچه ها چه اشتیاقی دارن برای جواب دادن به این سوال.:biggrin1:
یامائوچی خودش می دونه داره چی کار می کنه !!! حتما برای خودش یک دلیل موجهی داره که بازی رو دیر میده ! خودش می دونه که با این تاخیر ها انتظار ها رو داره میبره بالا ! مطمئنا کیفیت کارش طوری هست که داره این جور با قاطعیت حرف میزنه .
همه امیدواریم که واقعاً دلیل حسابی داشته باشه.

مردم رو 2سال سره کار گذاشتن حالا هم میخوان یه سوده دیگه کنن
من نمیدونم چرا هر وقت بحث GT5 میشه یک عده باید بیان و از این حرف ها بزنن! اگه یه بازی زرت و زرت ساخته بشه، همه میگن چه خبرش هست و نمیدونم اینجوری کیفیت کار میاد پایین و ... اگرم یه بازی رو روش خیلی وقت بزارن تا یه بازی کامل بدن بیرون میان میگن مارو سرکار گزاشته و ...

من اسم این همه تاخیر رو نه سرکار گزاشتن میزارم و نه چیز دیگه ای! بر عکس همش احترام به من مشتری هست! من مطئن هستم که سونی خیلی راحت میتونست این بازی رو نه در این حد کامل اما مثلا سال گزشته منتشر کنه و از فروش تضمینیش هم کمال استفاده رو ببره اما به تمام طرفداران بازی احترام گزاشته و با صرف بودجه و وقت زیاد قصد داره یک محصول بی نقص تحویل بده!

واقعا ای کاش همه سازندگان مثل مثل یامائوچی بودن!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or