کار Bethesda با Skyrim تمام شد-آغاز ماجراجویی جدید

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130318_the_elder_scrolls_v_skyrim.jpg

سری DLC های بازی Skyrim به صورت رسمی پایان یافت هر چند که هنوز برای ارتقا بازی کار هایی انجام میشود اما دیگر کار بر روی DLC ها تمام شد

Bethesda در اعلامیه ای رسمی این موضوع را اعلام کرد :

"در یک سال و نیم اخیر تیم ما مشغول ساخت امکانات جدید ,Update ,Steam workshop و DLC ها بوده است
هر چند بخشی از تیم ها مشغول آماده سازی مراحل اولیه ی پروژه ی بزرگ بعدی ما بوده اند و این بازی است که توجه تمام تیم ما را نیاز دارد تا آن را به یکی از بزرگ ترین و بهترین کار هامون تبدیل کنیم
هر چند ما هنوز Update هایی برای Skyrim عرضه می کنیم و در حقیقت هیچ وقت با این بازی خداحافظی نمی کنیم."

منبع

این بازی شاهکاره هر کسی این بازی رو درک نکرد واقعا نصف عمرش بر فنا بوده و اصلا اسم گیمر نباید بش تعلق بگیره .اگه ب بازی دقت کنید هیچ محیطی تکراری توش پیدا نمی کنید .لوکشیشنها داستان هاش اکشنش هیچی کم نداشت
دنیایی برای خودش . چیزی ک خیلی تو این بازی دوست داشتم این بود ک همیشه دست بالای دست توش وجود داشت اینجوری نبود ک بگیم ما این شمشیر و ضره و.. داریم دیگه هیچ کس حریف ما نیست یادمه ی جا همچین توهمی زدم گفتم این فیلو برم بکشم .مجبور شدم وسط کار فرار کنم :دی

نوبتی هم که باشه باید برای امسال بازی استاد ترس رو نشون بدن( خودتون میدونید کی رو میگم:x)چون تا جایی که میدونم Bethesdaبازی برای امسال معرفی نکرده
مردیم از خماری:((

این بازی شاهکاره هر کسی این بازی رو درک نکرد واقعا نصف عمرش بر فنا بوده و اصلا اسم گیمر نباید بش تعلق بگیره .اگه ب بازی دقت کنید هیچ محیطی تکراری توش پیدا نمی کنید .لوکشیشنها داستان هاش اکشنش هیچی کم نداشت
دنیایی برای خودش . چیزی ک خیلی تو این بازی دوست داشتم این بود ک همیشه دست بالای دست توش وجود داشت اینجوری نبود ک بگیم ما این شمشیر و ضره و.. داریم دیگه هیچ کس حریف ما نیست یادمه ی جا همچین توهمی زدم گفتم این فیلو برم بکشم .مجبور شدم وسط کار فرار کنم :دی
البته لوکیشن تکراری که داشت،خیلی هم داشت:دی خط داستانی اصلی هم یک چیز معمولی بود ولی داستان های فرعی جبرانش کرده بودن. ما که یک شمشیر و کمان داریم هر موجودی میاد با 2-3 ضرب روی آخرین درجه سختی می میره(کاوه یک شمشیر داره اژدها هم با 2-3 ضربه می کشه:|:دی)درسته بازیش عالی بود و خودم هم +400 ساعت بازیش کردم ولی بی عیب نیست.

البته لوکیشن تکراری که داشت،خیلی هم داشت:دی خط داستانی اصلی هم یک چیز معمولی بود ولی داستان های فرعی جبرانش کرده بودن. ما که یک شمشیر و کمان داریم هر موجودی میاد با 2-3 ضرب روی آخرین درجه سختی می میره(کاوه یک شمشیر داره اژدها هم با 2-3 ضربه می کشه:|:دی)درسته بازیش عالی بود و خودم هم +400 ساعت بازیش کردم ولی بی عیب نیست.

داداش یک عدد لوکیشن تکراری نام ببر.فقط یدونه:d

با اینکه امکان کمتری داره ولی حقیقتا خیلی دلم برای فال اوت لک زده امید خودم رو برای اینکه "ماجراجویی جدید" بتسزدا نسخه بعدی فال اوت باشه از دست نمیدم , البته نا گفته نماند که هر چی بود " بوده در هر صورت استقبال میکنم :thumbup:

به تازگی بازی هایی با متای 91 و 95 شدند بی کیفیت و تقلیدی و ضعیف و پیش پا افتاده! جالبه
yahoo_22.gif

چرا کم میکنی !؟ :| :دی
94 و 96
yahoo_5.gif

یه سوال دوستان ؟
bethesda حق ساخت سریه stalker رو گرفت یا نه؟
اینجوری گفتند :دی
Ukranian blogger claims Elder Scrolls, Fallout publisher acquires rights to develop and publish entry in post-apocalyptic shooter series, despite GSC retaining partial license
http://uk.gamespot.com/news/bethesda-picks-up-rights-to-stalker-6389400

نوبتی هم که باشه باید برای امسال بازی استاد ترس رو نشون بدن( خودتون میدونید کی رو میگم:x)چون تا جایی که میدونم Bethesdaبازی برای امسال معرفی نکرده
مردیم از خماری:((

عرض به حضورتون که اون بازی رو Tango Gameworks میسازه شعبه ی شرقی Zenimax و ربطی به Bethesda نداره :دی
در واقع فقط Bethesda Softworks نقش پابلیشرش رو داره :دی

چرا خبری ازش نمیشه :(( :((

آخرین ویرایش:
چرا کم میکنی !؟ :| :دی
94 و 96 ;;)

اینجوری گفتند :دی

Bethesda picks up rights to S.T.A.L.K.E.R.? - GameSpot.com

عرض به حضورتون که اون بازی رو Tango Gameworks میسازه شعبه ی شرقی Zenimax و ربطی به Bethesda نداره :دی
در واقع فقط Bethesda Softworks نقش پابلیشرش رو داره :دی

چرا خبری ازش نمیشه :(( :((

منظورم از 91 بازی dishonored بود:|
در کل متای 90 تا 95 اکثر بازیهای beth رو در بر میگیره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or