کار کردن تیم سازنده ی Guitar Hero با ناتال!

Silent Death

کاربر سایت
guitarheroworldtour1b.jpg

کسانی از شما که در مورد کنار گذاشتن سری Guitar Hero فکر می کنید, شاید بخواهید تجدید نظر کنید! در مصاحبه با Seattle Times, خالق سری Guitar Hero "کای هوآنگ" در مورد آینده ی این بازی به طرفداران آن اشاره هایی کرد.

او گفت: "ما هنوز هیچ چیز مشخصی درباره ی کارهایی که مشغول انجام روی تکنولوژی های جدید در GH6 و شماره های بعد هستیم نگفته ایم, اما یکی از مواردی که مشغول کار بر روی آن هستیم تکنولوژی های دوربین و کارهایی است که می توان با انجام داد -- تعقیب حرکاتتان و شاید انجام کارهایی که شما در واقعیت انجام می دهید توسط کاراکترتان روی صفحه ی نمایشگر, یا شخصیت دهی بیشتر به کاراکترتان طوری که بیشتر به نظر برسد که خود شما روی استیج هستید تا فقط یک آواتار."

"امکانات زیادی ممکن است توسط تکنولوژی هایی مثل ناتال خلق شود, و ما قطعا مشغول کار بر روی این امکانات هستیم."

[ضمنا شماره ی بعدی از سری RockBand, واقعیت گرایی بیشتر را هدف قرار داده است, که این بدان معنی است که مصرف مواد مخدر, نوشیدن الکل, توسط یک پاپاراتزی گرسنه تحت نظر است, و طرفداران دیوانه ای که می خواهند لباس شما رو دزدیده و آنها را در eBay به حراج بگذارند.]

منبع

پ.ن: قسمتی از نوشته ها که در [] قرار گرفته صحبت های نویسندگان VG247 هست! :دی

ممنون بابت خبر....من تازه میخوام گیتار بخرم! اگر قراره اینطوری باشه که از ناتال یا PS eye بشه استفاده کرد دیگه نیازی به خرید گیتار و درام و غیره نیست! امیدوارم بتونن همچین کاری انجام بدن...!

بابا این بازی که بدون گیتار هیج کیفی نداره ... شما واسه زدن باید یه تکیه گاه واسه دستتون داشته باشید ... با ناتال که نمیشه این رو بازی کرد

ایییولللللللل.
خدا شاهد (این رو از ته قلب می گم)من از اول این که دونستم ناتال چیه تو فکر این بودم که بشه باهاش گیتار هرو بازی کرد.آرزوم بر آورده شد:dancing::guitar:
خدا از دهنت بشنوه من چند تا گيتار هيرو رو به خاطر همين اجبار بازي نكردم.
منم پک نداشتم ولی اونقدر علاقه داشتم به این بازی میشستم و فقط می خوندم.:-"

دوستان منظور طرف این نیست که گیتار دستتون نگیرین و جلوی Natal وایسین و ادا دربیارین ! خود گیتار که 100% نیاز خواهد بود و توش شکی نیست , کاری که Natal انجام میده اینه که حرکات شما رو توی بازی شبیه سازی میکنه. یعنی مثلآ اگه با گیتار قِر بدین (!) و حرکات موزون انجام بدین , توی بازی هم کاراکتر همون کار رو انجام بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or