کار جدید من با XBox360

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hoom

کاربر سایت
بالاخره بعد از حدود دوهفته کار (البته بیشتر آخر هفته ها) با یکی از دوستانم، نتیجه کارمون رو اینجا براتون میگذارم. البته چون عکسها از توی گاراژ گرفته شدن، یک کمی تاریک شدند، به زودی چندتا عکس جدید میگیرم و میذارم.
امیدوارم که خوشتان بیاد.

نکته 1. ماشین بی ام و Z3 هستش
نکته 2. کنسول الایت نیست، بلکه با ایربراش دسته ها و کنسول رو رنگ سیاه براق کردیم

آپدیت: اینم یک تکه کوتاه فیلم که گرفتم: لینک

آخرین ویرایش:
بالاخره بعد از حدود دوهفته کار (البته بیشتر آخر هفته ها) با یکی از دوستانم، نتیجه کارمون رو اینجا براتون میگذارم. البته چون عکسها از توی گاراژ گرفته شدن، یک کمی تاریک شدند، به زودی چندتا عکس جدید میگیرم و میذارم.
امیدوارم که خوشتان بیاد.

نکته 2. کنسول الایت نیست، بلکه با ایربراش دسته ها و کنسول رو رنگ سیاه براق کردیم

به چه دردی میخوره؟:biggrin1:میشه تو مسافرت بازی کرد؟:confused:ما که نفهمیدیم هدف چی بود:biggrin1:

اگه قرار باشه xbox همون جا مونه 5 دقیقه بعد 3 میده و منفجر می شه.:laughing:
(هم حرارت هم کنار باند)
واقعا عالیه.
این کا رو روانه ی بازار می کنید ؟ :biggrin1:
(حال می ده این رو شبا ببری پارتی Dj Hero و Guitar hero :love:(

عالیه
چقدر هزینه برداشت؟

حدود 4000 یورو برای XBox360 و مانیتورها و بقیه وسایل.

(حال می ده این رو شبا ببری پارتی Dj Hero و Guitar hero :love:(

دقیقا فکر کنم برای همین خوبه.

درود
داداش این گاراژتون یدونه لامپ نداشت که روشن کنی!!:biggrin1: خداییش اجزا رو نمیشه از هم تشخیص داد!!!:biggrin1: شخصا 360ـی نمیبینم!!!:biggrin1:
ماشین رو ببر بیرون که آدم یه چیزی ببینه خو!:biggrin1:

حق داری والا، حتما در اولین فرصت یه چند تا عکس بهتر میندازم.

دوستان من عکسی نمیبینم؟:(

این سروری که من آپلود میکنم همیشه این مشکل رو داره که برای همه قابل دسترسی نیست، متاسفم.

آخرین ویرایش:
امیدوارم که خوشتان بیاد.

آپدیت: اینم یک تکه کوتاه فیلم که گرفتم: لینک

دقیقاچیکارکردی؟ می شه مراحل کارتو توضیح بدی. شایدبهدردمنم خورد

خیلی عالیه ولی بهتر بود بگید کار جدید من با ماشین و نه 360 ;)
من فکر کنم شما بیشتر روی ماشین کار کردید وگرنه گذاشتن 360 توی صندوق عقب کار شاقی نیست البته اگه مونیتور رو برای 360 نصب کرده باشید که خب کار قشنگی بوده . راستی صداش رو از سیستم ماشین پخش میکنید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or